מה דעתכם?

deja vu 23

New member
מה דעתכם?

הודעה שקיבלתי עכשיו באטרף.. היי מאמי ... מה שלומך ? כמה פעמים התאכזבת כול פעם מחדש ואמרת לעצמך אוף די נמאס לי אני רוצה להכיר מישהו רציני ולא באטרף ? כמה פעמים אמרת נו מתי לי יהיה אהבה אמיתית וכנה והכול יהיה בסדר ? כמה פעמים שיקרו לך לגבי המראה ולגבי הגיל ? אז.. עם ענית כן והרבה לכול השאלות אז ברוך הבא לקבוצת ה"צעירים בדרך לזוגיות" ולפניי שאתה מוחק את ההודעה תרשה לי להגיד לך כמה על קבוצה חדשה של "צעירים בדרך לזוגיות"... הקבוצה היא קבוצה חברתית איכותית אשר מתקיימת ברחוב X בימי חמישי.. והפגישה שלישית מתקיימת ביום חמישי הזה .... יום חמישי הקרוב הקבוצה היא קבוצה חברתית עם טיולים סדנאות והמון כיף ובאווירה שונה לגמריי ממה שאתה מכיר ושמעת עד היום!! וגם עם אתה לא היית אז הפעם אתה חייב את זה לעצמך .. .אם אתה מחפש בן זוג אז זה המקום הנכון להכיר זאת קבוצה שהמטרה שלה שכולם מחפשים אהבה וכולם מחפשים דרך להכיר ובמקום להתאכזב מחדש באתרים אז שם פוגשים אנשים פנים מול פנים אחרים .שם פוגשים. ושם מכירים . אני בטוח שתמצא לעצמך זוגיות טובה ונכונה הקבוצה היא מגיל 18 ועד גיל 35 בלבד והדגש על חבר"ה צעירים בעיקר והגעה היא בהרשמה טלפונית מראש הכרחית אתה מוזמן לפנות טלפונית כמו שאמרתי אתה מוזמן לפנות אלינו בכול שאלה אז לא לשכוח נא לפתוח יומנים ולרשום נחמני 28 בת"א ביום חמישי הקרוב בשעה 8 וחצי בדיוק כולם נפגשים וחובה לבוא עם מצב רוח טוב ומענג ולתאם לפניי ההגעה אפשר ורצוי גם להעביר לכול מי שאתה מכיר את המידע הזה שמחפשים אהבה שים לב שחובה להודיע מראש על ההגעה אם אתה חושב שתגיע תודיע טלפונית (לא העליתי את המספר) בהמון אהבה אליך אישית ורן /אביב אפשר לדבר איתי ולהוסיף אותי למסן עם צריך מה דעתכם? דיברתי עם הבחור, עלות של 20 שח למפגש (על כיבוד והשכרת המקום).

../images/Emo65.gif נשמע טוב,

זה מפגש פיזי, פנים אל פנים וזה כבר שונה מהכרות באינטרנט. הייתי מגיע גם אני אבל רק לפני כמה חודשים עברתי את טווח הגילאים...

yosef 30

New member
יוזמה מבורכת מאוד

אני חושב שזו בהחלט יכולה להיות הצלחה גדולה מאוד. אם באמת יידעו איך לשמור על אווירה ועניין בקבוצה וליצור דיאלוג מכבד תהיה לקבוצה כזו אורך חיים קבוצתי ארוך. העולם שלנו כלכך קטן, אחד המטופלים שלי שיתף אותי בקבוצה הזו היום, ושאל לדעתי. אני כמובן שעודדתי אותו ללכת לקבוצה להתרשם, לנסות להכיר ולהגדיל את מספר החברים ואתם יודעים מכירים דרך החברים של החברים של החברים. לך לשם ובהצלחה. יוסף.

קיבלתי גם כן הודעה דומה לא מזמן

וזה נשמע לי נחמד מאוד מצד אחד, הבעיה שלי וזה גם מה שאמרתי לבחור זה טווח הגילאים. כמי שהנחה קבוצות תמיכה וחברתיות, חשוב לשמור על טווח גילאים קצר, אני לא באמת חושב שלבחור בן 19 יש את אותו ניסיון, כיוון בחיים או מכנה משותף עם מישהו בן 35, בפרט כשהוא עוד אומר "הדגש על חברה צעירים". אני אולי צעיר אבל עדיין 13 שנה מעל הגיל מינימום של הקבוצה. הוא הסביר לי שיש קבוצה נוספת של בני 24-60.... אני זוכר שלפני כמה שנים היתה קבוצה חברתית לבני 25+ או משהו כזה באגודה עוד כשהיא היתה בבנין בנחלת בנימין, לצערי הגעתי רק לשתי פגישות אבל זכור לי בהחלט טעם טוב וענין!

קיבלתי גם אני הזמנה, אבל...

היי, התעניינתי בעבר בקבוצה, אבל כמו שרבים לפני אמרו - קבוצה של אנשים בגילאים 25-60, שמה שמקשר אותם זה הומואים שרוצים זוגיות, קצת קשה לי להתחבר לזה... אני נורא מעריך אנשים מבוגרים, אבל אני חושב שאני במקום אחר מהם ולא ממש התחברתי. דבר נוסף שמפריע לי הוא שמהניסיון שלי בקבוצות אינטימיות כאלה - ה"זליגה" של מידע מהקבוצות האלה היא מאוד מהירה (למרות שמתחייבים וכ') ואני לפעמים מעדיף אנשים שלא מכירים אותי, ולא מכירים את החברים שלי, כדי שדברים אינטימיים שאני מספר לא יזלגו ומצד שני - בלי לשתף - למה להגיע? הבנתי שיש קבוצה לצעירים, אבל אני קצת עמוס עכשיו בין הלימודים לעבודה ולא יכול להתחייב לזה...

yosef 30

New member
ובמחשבה נוספת על הקבוצה הזו

יש משהו קצת מעצבן בהודעה שלהם. מדוע הם בחרו להרכיב את הקבוצה מילדים בני 20 לבוגרים בני 35 - האם הם חושבים שבגלל שיש צעירים יבואו יותר בוגרים
השם של הקבוצה גם קצת מקומם אותי "צעירים בדרך לזוגיות" - עם כל הכבוד לכל המחמאות אני לא צעיר. ושוב נשאלת השאלה האם גם הם המנחים המקצועיים השתמשו במונחים שמקשפים את הרוח הרווחת בקהילה - קדושת ה"צעירים". הם שלחו לי הודעה. ואז נפל לי האסימון, למה לא לקרוא לזה "גאים בדרך לזוגיות", או "גברים בדרך לזוגיות". אין ספק שזו יוזמה מבורכת, אך לא בשבילי. אני מאמין ומאחל להם שעם הזמן הם ישתפשפו ויוכלו להוביל קבוצה לבוגרים יותר. ואני לא מדבר על 45 + גם שם זה שונה. זהו שיחררתי. יום מקסים יוסף.

deja vu 23

New member
מה שעוד צורם בעיניי..

זה התשלום, למשל. אמנם עלות סימלית, 20 שח, אבל באיגי למשל (קבוצות צעירים) לא לוקחים שום תשלום, NOTHING. בנוסף לא ברור באמת החלוקה שלהם לגילאים. ולא ברור אם יש להם ניסיון בהנחיית קבוצות.

yosef 30

New member
בעניין התשלום אני חושב שזה לגיטימי

בכל זאת הם מפעילים קבוצה על חשבונם וזמנם הפרטי. 20 ש"ח זה לא ממש הרבה כסף. יש כיבוד שהם במיאים, יש תשלום להשכרת המקום. כך שאני חושב שזה אפילו זול מאוד. אני דווקא חושב שאם יהיה תשלום גבוה יותר והמבנה של הקבוצה יהיה מאוזן יותר. אז אנשים ייתייחסו לזה בייתר רצינות. לגביי הניסיון שלהם בהנחיה הם מנחים את הקבוצה בירושלים ועוד קבוצה בתל אביב. אין למנחה שום הכשרה מקצועית אוניברסיטאית או הכשרה ממכון כזה או אחר. שאני חושב שברגע שלוקחים קבוצת אנשים ורוצים להוביל אותם למקום ל יצירת זוגיות למקום שבו לאדם קשה עם המצב ואין שום הכשרה זה עלול להיות לא נעים בכלל למשתתף. מאחר ואם לא תהיה הצלחה אחרי הסדנא הזו האדם עלול לצאת בתחושה של כישלון נוסף וחוסר בטחון. אני לא יודע מה עושים שם בקבוצה, אך הפרסום לא משדר מקצועיות מרובה. זה הרגיז אותי נורא. ומי שולך שיהיה לו בהצלחה אין בכוונתי להסיט, אלא רק להיות יותר עירניים.

לדעתי יוסף אתה צריך להקים קבוצה כזאת

כמו זאת ששנופל ואיתי פתחו לפני כמה שנים באגודה. ששם אגב כל אחד בסוף כל מפגש תרם 5 ש"ח לכיבוד ושתיה נטו.

tomeriko t

New member
אני בעד

ואפשר אפילו כמה קבוצות בכל מיני טווחי גילאים.... אם צריך עזרה בארגון, תומר כאן מוכן לכל משימה:) אדון איתי, אני עדיין מחכה להצעה רשמית בנוגע לעוגיות הנסיכה או לארוחה המשולשת שלי שלך ושל בבופיק... לתשומת ליבך...

בופיק גרה בשטחים הכבושים

או באיזה שהוא מקום שהוא נורא רחוק מהמרכז...אני צריך לבדוק מתי יש לי זמן פנוי בלו"ז... חוץ מזה לקפה + עוגיות הנסיכה + כלבה היפראקטיבית + הצעות מגונות אתה תמיד מוזמן!

בופיק

New member
גם אני מוכנה לכל משימה

לא נראה לי שיזיק לאף אחד מכם איזה סופ"ש טוב באווירה גלילית.... ההפך הוא הנכון, זה יכול לעשות לכם רק טוב... קצת ירוק, קצת שקט, קצת ציפורים מציצות, נחלים, שמש וכו... אם אתם רוצים לארגן משהו בכיף, באמת, האירוח עלי:) מחכה לכם שתבואו.... ודרך אגב, אין לי בעיה להתמרכז קצת ליום יומיים אם צריך:) לילה טוב ומקסים לכולם:)

yosef 30

New member
בופיק ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את ההזמנה שלך אני רשמתי ושמרתי. בסוף מאי אני מגיע אליך למנוחה אמיתית. יוסף מותש ותשוששששששששששששששששששששששש ואם את במרכז את יותר ממוזמנת לתאם איתי לאיזה כוס תה (אסור קפה) וארוחת צהריים צמחונית.
. ואל תעלמי לי שוב לכלכך הרבה ימים באהבה גדולה
יוסף.

בופיק

New member
יוסף רשמתי לי...מאי סגור בשבילך!!

אני יותר מאשמח לשבת איתך לאיזה שיחה וכוס תה:) וכמובן שאתה מוזמן לפה מתי שרק תרצה...הבית שלי תמיד פתוח, מאי שמור לך!!! האמת שלא ממש נעלמתי, קראתי כאן את כל ההודעת,פשוט לא הייתי מוסגלת להגיב... הייתי עייפה מאוד נפשתי ובאותה הזדמנות גם נדבקתי כנראה מאחד הילדים שאני עובדת איתם והייתי 3 ימים עם חום, כאבי גרון, אוזניים וראש....היום אני כבר מרגישה יותר טוב... לילה טוב יוסף יקירי חלומות נעימים...

yosef 30

New member
אני כמעט והקמתי השנה קבוצה באיגי

ואחר כך חשבו שאולי אני יעשה למנחים סופר וזי'ן אך יוסף השנה עסוק ועמוס כך שלא יכולתי להתחייב לזה. אני מקווה שהשנה אני אסיים את הלימודים ואקים קבוצה להורות הומולסבית ואנחה אותם. ושנה הבאה אני הולך ללמדו הנחיית קבוצות בהתמקודות בנושא הזוגיות. אני מקווה ששנה באה אני באמת אוכל להנחות קבוצה לחברקה הצעירים אני חושב שזה מאוד חשוב להתנדב בכל מקום אפשרי הקשור לקהילה ולתת תמיכה לאותם חבר'ה צעירים.

בופיק

New member
כמעט והייתה לי ההזדמנות....

כבר סיפרתי שהשנה אני מתנדבת במרכז סיוע ויעוץ לנוער הפוך על הפוך... ומתאם הפוך, יש פרוויקטים שונים לנוער, כאשר הם שמו לב שרוב הנוער של הגליל לא מוכן להגיע לאגודה מכיוון שהם לא רוצים שאנשים ידעו עליהם והפ בעצם מגיעים למרכז נוער של הפוך, (פה הקבלה של הנושא היא מאוד נמוכה....) ואז עלה רעיון להפעיל באופן דיסקרטי קבוצה לנוער הומולסבי או נוער מתלבט בשיתוף עם ההאגודה גאים בגליל ופנו אלי מתאם המכללה והפוך ורצו שאני ינחה אותה, אבל בגלל חוסר משאבים בהדרכה לא היה מי שניחה אותי, או מי שיתן לי את ההכשרה והכלים ולצערי זה לא יצא לפועל... האמת שהיום כשאני מסתכלת על עצמי ואם כל הרצון הטוב שרציתי לעזור אני יודעת שאני עוד לא במקום של להנחות נוער הומולסבי... וכרגע נשארתי עם נוער במצבי סיכון אחרים.... יוסף, אין לי ספק שכאשר ואם תפתח קבוצה כזאת, זה יהיה הצלחה מאוד גדולה...!! לילה טוב לכולם...

למעלה