מה דעתכם ??

מה דעתכם ??

אבל אני לבד אין לי בן זוג....
ואני בודדה בחורף הקר הזה אני בת 35 גרושה חיפאית.

B o n e r

New member
האמת ...../images/Emo203.gif

שלא ממש קר החורף הזה ... גם אני לבד - מהמרכז, אבל לא בודד ! ברוכים הבאים - את וצמד העופרים !

Pokii

New member
נהדר

באמת מגרים ושובבים... תנסי לעשות עוד אחת כזאת עם חולצה יותר סקסית

Cגלית

New member
ברוכית הבאית../images/Emo140.gif

יופי של תמונה
את לא לבד
את איתנו!!!

Cגלית

New member
לא לבד?

הכוונה גם לא לאונן?? סקס לבד או יחד חשוב ובריא, לעיתים מצב רוח רעוע יכול להוריד חשק, אבל לאורך זמן, רצוי לקחת את עצמך בידים- תרתי משמע.

הכוונה גם לא אוננות

אני חייבת מגע כוח חום. ואני לא רוצה להיכנס עם כול גבר ... ואת הגבר האמיתי שאני מעוניינת למצוא עוד לא מצאתי... וזה בגלל היותי שמנה והמון גברים לא אוהבים שמנות

תקין?

אם זה מה שקרה איתך ב 3 שנים האחרונות זה כנראה תקין עבורך רק שאלה קטנה מה עשית עם כל האנרגיות האלה שהצטברו עם הזמן? טוב, ועוד שאלה.. האם ככל שהזמן עובר האנרגיות גוברות או דועכות? ואוסיף לאיחוליי מהתגובה למטה איחול מהותי בו אאחל לך שתחווי את התשוקה, אהבת הבשרים, המגע הרך או הנוקשה או שניהם משולבים זה בזה.. שכשתסתכלי עליך תראי את נשיותך ולא את משקלך להיות "שמנה" זה חלק מלהיות משהו... (being מסוים) בטוחה שאת מכלול של הוויות נוספות מעבר לכך

א פרח

New member
כן זה תקין!

היו לי 4.5 שנים כאלה, לאחר גרושיי גברים וסקס היו הדבר האחרון שעניין אותי הייתי עסוקה בלבנות את חיי וחיי ילדי מחדש וסקס בכלל לא היה במחשבותיי. לגבי זה שאת שמנה ולכן נראה לך כי גברים אינם מעוניינים בך יכולה לומר לך כי זו טעות מצידך, מכירה לא מעט גברים המעדיפים שמנות, כל שעליך לעשות הוא לשנות את גישתך ולקבל את עצמך כפי שאת, שאת סקסית ונחשקת ולא משנה מהו משקלך, לדעת כי מי שירצה בך יאהב ויחשוק בך כפי שאת. ברגע שתגיעי לטובנה הזו עם עצמך את תשדרי זאת לסביבתך בשפת הגוף, בהתנהלות ופתאום תגלי כי יש לך מחזרים רבים. הכי חשוב תאהבי את עצמך וחייכי לעולם הוא יחייך אליך חזרה. <א. שהייתה שמנה מאוד ויודעת על מה היא מדברת>

funtazy

New member
יוווהוווווו

סופסוף רואים משהו כאן! קצת חום במקום הזה! איפה היית? ואיפה כולן? עוד תמונות!

דעתנו??

ממה להתחיל? אתחיל בברוכה הבאה אמשיך בכך שאומר שוב ברוכה הבאה |לחישה מחפשת מילים שנעלמו קצת בגלל התמונה| אוסיף בזה שאמסור לך כי יש הבדל בין לבד, לבדות ובדידות ולעיתים אנו ממהרים מידי לחבר בינהם ואסיים באיחול עבורך לחמימות ותחושת ביחד עוטפת יום מופלא

הנשים המלאות הן הכי סקסיות

הנשים המלאות הן הכי סקסיות עם חזה וישבן עסיסי ככה אשתי ואני חולה עליה כבר יותר מ- 30 שנה אני יודע שכל אחת שלא נמצאת במערכת זוגית חושבת אם אוריד עוד כך וכך קילו גברים ימשכו אלי יותר הכל סיפורי פוגי ושלא יעבדו עליכן אם תאהבי את עצמך גם אחרים יאהבו אותך ותמצאי זוגיות את חייבת פשוט חייבת באם אין לך פרטנר לסקס לענג את עצמך לבד זה ישחרר אותך מלחצים ויגרום לך להיות יותר פתוחה ומשוחררת . בהצלחה

למעלה