מה דעתכם???
אתמול הגרוש ואני היינו במשרד הפנים כדי להוסיף לבת את שם משפחתי לשמה ,גם כי היא כל הזמן אומרת שהיא לא רק שם משפחתו אלא גם שם משפחתי וגם כי אני השארתי רק את שם משפחתי. בקיצור, חתמנו שניינו בהסכמה על הטופס , והגשנו אותו לפקידה. רק מה מסתבר, שכדי לעשות זאת אנחנו זקוקים לפסק דין של שופט שמאשר את העניין כי זה לא מספיק שאנחנו מסכימים (
) או שכולנו נשנה לאותו שם. הגרוש ישר אמר שהוא מוסיף את שם משפחתי לשלו. צחקנו נורא. הודיתי לו מאד והגשנו את הבקשה (כן, משרד הפנים צריך לאשר גם את זה
). אבל עכשיו כשאני מספרת את זה לסביבה, אז פתאום 2 חברות שלי אמרו לי שאני לא נורמאלית, שזה תוקע, שזו כמו הצהרה (בעיניי ממש לא) ושעדיף שנעשה את זה עם פסק דין (יש לי חברה עו"ד שאמרה שתעשה זאת בשמחה). שוב, חייבת להדגיש שאותי זה בעיקר הצחיק וגם אותו. שהוא הודיע שגם ככה הוא לא מתכוון להתחתן שוב ומה שלא יהיה, בעוד שבע שנים הוא יכול למחוק את השם . אז מה דעתכם? זה מזעזע/חולני/תוקע/קארמה/דווקא סבבה/אוי נו באמת?
אתמול הגרוש ואני היינו במשרד הפנים כדי להוסיף לבת את שם משפחתי לשמה ,גם כי היא כל הזמן אומרת שהיא לא רק שם משפחתו אלא גם שם משפחתי וגם כי אני השארתי רק את שם משפחתי. בקיצור, חתמנו שניינו בהסכמה על הטופס , והגשנו אותו לפקידה. רק מה מסתבר, שכדי לעשות זאת אנחנו זקוקים לפסק דין של שופט שמאשר את העניין כי זה לא מספיק שאנחנו מסכימים (