מה דעתכם?

• פותח הנושא dovk
  • פורסם בתאריך

אורמור

New member
טוב סליחה, תוריד לי ציון בהבנת ..../images/Emo12.gif

הניקרא, רק אל תיכעס, נתתי מה שהיה לי, לא טוב? לא כסף. סליחה באמת סליחה. אור

אורמורה- את לפחות עברת את המבחן-

אני נכשלתי לגמרי. הבנת הנקרא שלי -גם טעונה שפור. בקיץ-מבחנים חוזרים בלי זה לא יעלו אותי כיתה בכלל. ויתנו לי חוברות לחופש הגדול ויומני קריאה. בסוף-אני אבין את הנקרא.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אתה מבקש לשמוע,,,,,

לשמוע מנשים, שמערכת הזוגיות שלהן בבית - לא לוקה בחסר, שיש הבנה בין בני הזוג, שיודעים ללבן בעיות ביחד, לשתף בחוויות, שיש בינהם אהבה, בקיצור - ש"הכל בסדר" אצלן בזוגיות, אך בכל זאת - די להן בקיום יחסי מין עם בן זוגן הנפלא רק שלוש פעמים בחודש,,,, זה מה שאתה מבקש לשמוע, אם הבנתי נכון? ובכל זאת - לא היו נשים שענו לך,,,, אולי בגלל ש - א י ן - ח י ה - כ ז א ת ??? משהו כנראה גורם לאשתך לא לרצות דבר כל כך נפלא יותר מ-3 פעמים בחודש. בתגובתה של אחותו, כבר נרמז לך שאולי,,, כדאי לבדוק מה הסיבה ??? כי ממש חבל ,שחוסרה של התשוקה המינית יאפיל על מערכת יחסים כל כך הרמונית כפי שאתה מתאר.

dovk

New member
אז גם לזה לא שמתם לב:

שהנושא נבדק היטב, שלאשתי יש קושי פרטי משלה, שמקבל את ההתייחסות שלו, אבל מי-יודע אם ומתי משהו ישתנה... אני מקבל אותה ככה, לא מתלונן, לא מחפש בחוץ (זאת אומרת לא בגלל זה) ולא מחפש עצות איך להתמודד. מהרבה חברים שלי אני מבין שאצלם המצב די דומה מבחינת הרצון למין (לאו דווקא מבחינת איכות היחסיים האישיים). בכל אופן, אולי באמת השאלה שלי היתה צריכה להיות מנוסחת אחרת, ואת זה אני תיכף עושה בפתיחת נושא חדש!

galgalit

New member
אורמור...

אז למה בעצם לא לפרק את החבילה ודי... לא עדיף???

הבעיה מוכרת

גם אני הסתובבתי וחיפשתי לתת. לתת בשקע, לתת באוזן, לתת את הנשמה ואת הלב. לתת כשאתה... אבל מה שמדהים אצלי זה שפשוט לא דברתי על זה פשוט לא ביקשתי. ופתאם כשהתחלתי לדבר קרה משהו מדהים. האישה שאיתי לקחה את זה ברצינות ושינתה סידרי עדיפויות. ופתאם אנחנו כמו ילדים קטנים מגלים דברים חדשים בצורה אינטימית. ואני בטוח ויודע שלא רק אני נהנה מהשינוי הזה. אצלי היה רק צריך לדבר. פחות לשבת עם ציפיות ואכזבות. היום אני נותן בכייף. דניאל נותן.

piter pan

New member
בגילוי לב אומר שגם אצלי היתה התופעה

הזו. עד שוויתרתי ותחושת ההשפלה וזה שאני מוענש באופן תת הכרתי על ידה התחלפה כנראה (אחרי שיחות , החלפת רגשות , יעוץ ומה לא) ברגש אחר. השלמה ונטייה לכוון אחר לגמרי. מאז שהורדתי פרופיל בעניין והתחלתי גם אני לסרב לעיתים (מה שתחילה היה נדיר באמת) הגלגל התהפך. היום היא יוזמת יותר ממני. ואל תגידו לי שזה בגלל שאני לא לחוץ כי יש לי אהבה אחרת, כי כבר חודשים שעם אהובתי זו אינני מקיים יחסים (וסיבותינו עמנו). אז ניסיתי דב לכווץ כאן מס´ שנים לא מועט לדקותיים. אצלי זה עבד לפעמים מעשים ולא מילים , הם שעושים זאת.

מייקי69

New member
יש לי תשובה נורא לא נחמדה

משום מה אני בטוחה ! ממש בטוחה !!!! שאין אשה שלא אוהבת סקס. קח את אשתך הלא מתרצה, שים לידה איזה שוורצנגר או משורר שילחש לה מילות אהבה - והיא עוברת לMODE של 3 פעמים בלילה !!!! עכשיו בוא ותוציא עלי את הקריזה ! די, נו, חליק, את מי אתה / אתם מרמים? אשה לא בא לה עלייך - זה לא מנגנון בילד-אין. איך אלוהים עשה את האשה, ישר עושה אותה לא מוצצת ולא מתרצה ! איזה שטויות !!! צריכה שיעירו לה את התאים במוח את הפעימות בלב צריכה שיעשו לה טוב בנשמה, בגוף, בפחדים, בהשד יודע מה..... איזה אשה לא תשמח לגלות מחדש שהיא גורמת למישהו לפעימות לב חזקות? שהפרצוף שלה מגניייב דווקא כשהיא קמה בבוקר? שנעוריה לא חלפו - אלא היא הלכה ובשלה לקראת איזו הוויה נשית מ-ד-ה-י-מה? תראו לי אשה שזה לא עובד עליה ! יותר מזה - לכו תעירו ותפעילו את המנגנון הנ"ל הזה - והיא הופכת סקס מאניאקית כמו כלום. הורס אותי לשמוע ש"הכל בסדר" ו"אתם לא מבינים אותי" ו"דיברנו על זה" וגם "הגענו להסכמה" והכי הכי הרס אותי אני רוצה שהיא תרצה אותי ושלא תעשה לי טובה תרשה לי לצחוק, ולא לאיד. צוחקת צחוק גדול !! שני בעלים היו לי בחיים. עם הראשון חשבתי שאני פריג´ידית. חצי מהפעמים שבא לו - לא בא לי וחצי מהפעמים שבא לי - אמרתי שאני "לא רוצה טובות." ושאני "רוצה שירצה אותי" בלה בלה. אז הרבה סקס לא היה שם. ככה עברו לי הנעורים. ובאה הבשלות. ובא האיש השני שלי. ואמר לי שכל החיים שלו הוא חלם לחיות עם מישהי סקס מאניאקית. ואתה יודע מה? לא חותמת על זה היום. יבוא מישהו שייבש אותי - ראבאק - אני חוזרת ישר לזרועות הפריג´ידיות. יש כפתורים. צריך לדעת ללחוץ. מה שאני בטוחה זה - שבתחום הזה - צריך לעשות ולא לדבר !

אטיוד5

Active member
כפתורים ללחיצה

זה מה שהוא שואל. למה צריך לזיין את המח בשביל להזדיין? למה צריך לזבל בשביל לעשות אהבה? זה משהו שאנחנו לא נבין לעולם. אנחנו מוכנים לקבל את זה. מוכנים להפנים. מוכנים לפעול בהתאם. מוכנים ללחוץ. מוכנים לכפתר. מוכנים לשחק. מוכנים לשקר. מוכנים לכרכר. מוכנים להיות ליצני חצר. מוכנים להסתכל לך בעיניים. מוכנים ללחוש לך באוזן. מוכנים להגיד לך כמה את נפלאה, יפה, חכמה , סקסית, סופרוומן, ספידרוומן, מה שאת רק רוצה. אבל להבין - לא נבין אף פעם. ודרך אגב, בניגוד לרוב, אני לא מוכן.

מייקי69

New member
מה הקטע, אטיוד?

בשביל ארוחה טובה אתה מוכן לבשל שעות, לא לפני שתחליט על תפריט, לא לפני שתרכוש מצרכים בכל מיני מקומות ותבלינים מיוחדים וירקות מסולסלים ופירות אקזוטיים.... ואחרי שתעמול שעות - תזכה למעדן מלכים שיחוסל בעשירית הזמן שלקח לטרוח ולהכין אותו. אמה-מה יתכן, רק יתכן שגם תהנה מעצם ההכנה. לא תשקיע? - תאכל סנדוויץ´ בעמידה. גם זה סוג של מזון מזין. מה שעושה לך טוב. להבין? מה יש פה להבין? אם אתה "מסרב" להבין - וכבר מרחת את זה לא אחת על גבי דפי הפורום - אז לך למי שלא תהיה שים לה כמה ג´ובות - ובלי שום הבנה, תזכה למציצה טובה ולזיון בינוני. אלא שבכל זאת, אתה משקיע. בדרכך המיוחדת מאד - אתה משקיע. למה? - כי המאכל שווה, מן הסתם. ונשים וגברים לעולם יהיו נעלם אחד גדול, זה עבור זה. אני כשלעצמי, יש לי מיליון תובנות ועוד מיליון קושיות בקשר להגיון ולמוח הגברי. אז מה? לפעמים אני פוגשת פאזל שמרתק אותי או משעשע ולפעמים אני פוגשת חידה סתומה ומרימה ידיים. לא עושה לי הרגשה של "יאללה, בואי נתחיל עכשיו להתאמץ עבור הפוץ" ממש לא. להיפך. אבל מי אני שאדבר? אני אוהבת מאד לבשל, ועוד יותר אוהבת לאכול. אה, כן, ויש לי עוד מגרעה אחת בולטת: אני גם נהנית לחשוב שאני בשלנית מעולה. אבל זו רק אני

אטיוד5

Active member
אני מעדיף ההיפך ...

להכין עשירית הזמן, לאכול פי עשר זמן.
דרך אגב, אם את חושבת שהקטע עם הזונות היה מתחת לחגורה, אולי את צודקת, אבל לא מתחת לחגורה שלי. נדמה לי שגם על זה כבר כתבתי כמה פעמים.

פלסטיק

New member
יש לי שאלה נחמדה

<עוטה את דמות הזקן הפילוסוף> תיארת פה ניסוי ערוך היטב כמו שלימדו אותנו בבית הספר, ניסוי עם קבוצת ביקורת. אבל מה אם קיים ניסוי דומה שהתוצאות שלו מתנגשות בניסוי שלך נניח מישהו שלגבי בנות נחשב מאז ומתמיד כמאהב מוכשר, שנשים "פריג´ידיות" הפכו אצלו לחתולות מין ופתאום נתקל באגוז קשה לפיצוח. כל התרגילים הנקודות "הנכונות" לא עוזרים. והוא הולך ובודק אצל אחרת אם עדיין "יש לו את זה", ולמרבית הפלא אכן המגע הקסום עדיין קיים... אז מה התקלקל? לדעתי זה לא קשור במינו של ה"קפוא" אין לי תשובה, אם הייתי יודע הייתי אדם הרבה יותר עשיר.

לא ברור לי

מאיפה הבאתם את הכפתור הזה או את מגע הקסם? למה אני לא מכיר. תגלו משהו, תספרו. איזה חראות. לא יודע יותר מידי אבל אני שונה מאחרים כנראה אני לא יודע לעשות אהבה אני מזיין. וגם אישתי מזיינת. שנינו מזדיינם. כמו כלבים, כמו חיות. וכל אחד קודם כל רוצה שיהיה לו טוב וגם לשני. ואם יש כפתור כזה. בחיית הראיס וחנן אשראוי תגלו לי מתאים לי בבוקר ללחוץ על הכפתור ובצ´יק של בוקר. תגידו אפשר גם טלפונית להודיע לה ללחוץ שם בכפתור ואחר כך אני מצטרף לפינאל? דניאל בחיפוש אחרי ה G

פלסטיק

New member
אתה מחפש את ה G? זה קל

תסתכל במקלדת על הכפתור של ה"ע" תלחץ Caps Lock או Shift או סתם תעביר לאנגלית....וזהו אתה שם... פלסטיק פותר בעיות על הבוקר

מצאתי. תודה ../images/Emo45.gif

שמע זה לא כמו שחשבתי. לחצתי על ה-G והתקשרתי לשאול איך היה. אמרה לי שהיא לא הרגישה כלום. נעלבתי. לא נראה לי ה-G הזה. גם לא ממש נהנתי ללחוץ עליו. מעדיף לרדת במגע ישיר. דניאל

galgalit

New member
מייקי את ענקית ../images/Emo13.gif

קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש

mika2

New member
יו איך שאת כותבת- חבל על הזמן...

ועוד תוספת קטנה - לפעמים, לפעמים הדיבורים הם עוד כפתור...

מעניין, אצלנו המצב היה בדיוק הפוך..

בכל אופן, קורה הרבה אצל נשים צעירות עם ילדים קטנים, שבין העבודה מחוץ לבית, לעבודה בבית והטיפול בילדים, לא נשאר כבר מקום וחשק לסקס.... איני יודעת בני כמה אתם והאם יש בבית ילדים, אבל יכול להיות שאם תעזור בבית ותפנה לאשתך מרחב נשימה וזמן למנוחה, יתפנה מקום גם לחשק המיני.... בנוסף, אצל נשים רבות (אולי כתוצאה מאותה עייפות ועומס), החשק המיני עולה עם הגיל, בעקר לאחר גיל 30, והן מתחילות לפרוח מבחינה זו..... כמו כן, נשים מגיבות טוב לגילויי חיבה מחוץ למיטה, כגון חיבוקים, נשיקות ומלות אהבה . שיהיה בהצלחה............

russo1

New member
מה ז"א מצב בדיוק הפוך?

הסקס היה מעולה אבל כל השאר על הפנים?

למעלה