מה דעתכם ??

miri3012

New member
מה דעתכם ??

חברות מן העבודה רוצות לארגן ערב של בנות שבו אפתח בטארוט . א. קצת מלחיץ אותי לא יודעת האם אני מספיק מיומנת . ב. מצד שני אלה חברות והבהרתי להן את המגבלות ואת הרצון להתאמן ג. מבחינה טכנית מכיוון שזו קבוצה של בנות ניסיתי לחשוב על טכניקה בה אוכל להפוך אותן לשותפות . ד. חשבתי כי נשב במעגל כל אחת תבחר קלף אחד \3 קלפים לא יודעת מה יותא נכון ? תגיד מה היא רואה בקלף מה האסוציציות מן הקלף ומכאן אני אתחבר ואוסיף .נראה לכם ??? בעיה נוספת הרי כל קלף יכול להתפרש שטנה כמו שאני מבינה תלוי בתחום ? רומנטי \מקצועי כלכלי בדרך כלל על זה שואלים האם לבקש להתמקש בתחום או להשאיר פתוח . אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם ואם יש הצעות נוספות לשתף אשמח תודה

לכי על זה

לפי דעתי זאתי הזדמנות נפלאה בשבילך להשתפשף ולנסות. הרעיון של מעגל הוא מצוין. את יכולה להתחיל בסיבוב ראשון כשכל אחת מוציאה קלף של "מה שלומי היום" או משהו כזה אחרי זה להמשיך בסיבוב שבו כל אחת מתמקדת בשאלה על נושא ספציפי בחיים שלה. הרעיון שכל אחת תגיד מה היא רואה בקלף הוא טוב אבל כדאי שלך תהיה הבנה בנושא וכך תוכלי להדריך ולכוון. עוד דבר שקורה במצבים כאלה זה שקלף שיוצא למישהי אחת יכול להתאים כמסר גם לשאר הקבוצה - כדאי לשים לב לזה ולשאול את המשתתפות מה הן חושבות - איך קלף מסוים של שמישהי אחרת הוציאה השפיעה עליהן. יש עוד המון רעיונות - אני בטוח שאם תתני לדימיון שלך לרוץ היצירתיות תגיע. בהצלחה מעוז

../images/Emo45.gifלכי על זה...וקבלי ילקוט עם כמה טיפים...

הרעיון מדליק ויכל רק לעזור לך להתפתח זה אח'לה צאנס יאללה,קדימה לכי על זה... וקחי לך איזה טיפ או שניים- במצב הזה הייתי גם מכוון אותן- אומר להן- תחשבו על משהו שחשוב לכן ואז בחרו קלף (כאן עדיף קלף אחד) מפעתי חוסר אמצאים וזמן... והכי חשוב
עיבדי איתן רק עם הארקנה הראשית למנוע בלבול ואי הבנות ריגשיות. ואז תני להן להסתכל מספר שנית על הקלף וכל אחת תאמר מה היא רואה בקלף שלה - אז אימרי להן שבכל אחת יש את האינטואיציה להבין וצריך רק להסתכל פנימה ואז ביחד עם הקבוצה נסו לפרש את הקלף ביחד כך שתהי גם הצופה והמכוונת (מדי פעם כווני אותן לפי הבנתך) וגם משתתפת... בהצלחה... תהממי אותן...

ארקנה בכירה

אני מאוד מסכימה וממליצה להשתמש בארקנה הבכירה של ריידר, הם די ברורים ומעבירים את המסר.

למעלה