מה דעתכם

בושם1

New member
מה דעתכם

הבן יוצא מחר למחנה קייץ .וטוען שצריך כלי עבודה כגון אולר כזה שמחובר לכל מיני כלים ובגלל האתפרצויות אני מתנגדת .יש לי אולר פיצי פיצי האם לתת.?

היי יהודית,

נראה לי שחבל לשלוח אותו עם אולר אם הוא סובל מהתפרצויות. שחס וחלילה לא תצטערו על זה אח"כ... חבל. אגב, הרבה הורים לא נותנים לילדים לצאת מהבית עם אולר, גם אם לילדים שלהם בכלל אין התפרצויות. כל הקטע הזה של להגיד לילדים "להגיע עם סכינים למחנה" נראה לי קצת מיותר. הרי ילדים עלולים לעשות שטויות פשוט בגלל שהם ילדים... במקומכם הייתי מעירה על כך לראש השבט. תגידו לו שזה לא נעים לשלוח ילד למחנה שבו ילדים מסתובבים עם סכינים עליהם...

חגית35

New member
לא ולא!!!

שלי ללא התפרצויות ורצה ועשה לי את המוות בחנות של חגור שאקנה לו כשהיינו שם להצטייד בשק שינה ומדים למחנה ובשום אופן לא נכנעתי ואמרתי שגם הביתה זה לא נכנס מה גם שלא מביאים כלים חדים או כאלו שמסכנים למחנה קיץ, כמו שלא מביאים לבי"ס אף אחד לא מבקשם לבוא כאנשי עבודה מה שצריך יינתן שם וזה לא יכלול סכינים תאמיני לי!

השגיא

New member
אני דווקא חושבת שאם זה אולר פצפון

שאת חושבת שלא ממש מסכן אותו או את האחרים, תתני לו. כי מחנה קיץ--- זה הקטע! לבוא עם אולר... יעני לשרוד בשטח. אולי הוא גם סובל מחרדות והאולר יתן לו תחושת ביטחון. יש לי הרגשה שאם הוא יבוא ללא אולר הוא יהיה היחיד ללא אולר שם וזו בעסה קשה מנשוא. הרי ברגע שיש שם לילד אחר אולר, והוא בהתקף.. ויודע איפה האולר של החבר, הסכנה היא אותה סכנה.... הבן שלי למשל, למרות שכבר 3 וחצי שנים לא היו לו התקפי זעם, סובל מחרדות. וישן עם 2 אולרים ולדרמן מתחת לכרית... אולי כדאי פשוט להתייעץ עם המדריך. לכוון אותו איך להתנהג עם הילד כשהוא בהתקף זעם.

לילילי4

New member
בושם 1

הבת שלי יוצאת כבר שנה חמישית למחנה קיץ והשנה היא יוצאת בתור מדריכה ולא זכור לי אף פעם שאמרו להם להביא אולר. אני לא יודעת לאיזה הנהגה אתם שייכים, אבל יש רשימת ציוד שהחניכים מקבלים ותבדקי אם כתוב שם שצריך להביא אולר. אם לא מופיע אולר ברשימה, הייתי פונה לרכז או לראש שבט מבלי שהילד ידע, הם אצלנו מאוד קשובים להורים ומבינים עיניין אני מקווה שגם אצלכם ומציעה לו לתת הנחיה לחניכים לא להביא אולרים מטעמי בטיחות מבלי לפרט לחניכים למה. אז זה יחסוך ממך את הויכוח איתו והוא גם לא ירגיש שונה.

בושם1

New member
תודה חברה הילדים האלה חושבים שהם מספיק

גדולים .מיד הולכת לדבר עם המדריכים שלאף אחד לא יהיה

למעלה