מה דעתכם : low-polygon model כמובן שהוא עוד בלי טקסטורה כי אני לא יודע עדין אך עושים מיפוי טקסטורה.
G Gnom New member 27/2/02 #1 מה דעתכם : low-polygon model../images/Emo35.gif כמובן שהוא עוד בלי טקסטורה כי אני לא יודע עדין אך עושים מיפוי טקסטורה.
מה דעתכם : low-polygon model../images/Emo35.gif כמובן שהוא עוד בלי טקסטורה כי אני לא יודע עדין אך עושים מיפוי טקסטורה.
G Gnom New member 27/2/02 #3 1366 ניראה לי שזה מס´ פוליגונים נורמלי אבל בגלל שאין טקסטורה נוצר רושם שזה יותר מידי פוליגוני, בunreal 2 למשל אני יודע שדמות תהיה בנויה מ5000 פוליגונים.
1366 ניראה לי שזה מס´ פוליגונים נורמלי אבל בגלל שאין טקסטורה נוצר רושם שזה יותר מידי פוליגוני, בunreal 2 למשל אני יודע שדמות תהיה בנויה מ5000 פוליגונים.
P preacher New member 28/2/02 #6 רק שאלה - אתה עובד על מקס? אני כותב טוטוריאל אבל הוא למקס בעיקר. אני משתדל שיתאים להכל אבל מה לעשות, מקס זה מה שאני מכיר.
רק שאלה - אתה עובד על מקס? אני כותב טוטוריאל אבל הוא למקס בעיקר. אני משתדל שיתאים להכל אבל מה לעשות, מקס זה מה שאני מכיר.
G Gnom New member 28/2/02 #7 הכן אני עובד במקס ומחקה בקוצר רוח לטוטוריאל שלך נ.ב אני מצרף עוד תמונה של הדמות