מה דעתכם?

כרוניקל

New member
מה דעתכם?../images/Emo58.gif

אמממ.. שלום. בסוף הספר השישי הארי אומר "..ואם אני אפגוש בדרך את סנייפ - מה טוב בשבילי, ומה רע בשבילו". לדעתי ניתן להבין מכך שהארי יהרוג את סנייפ. זה הגיוני נכון? ועכשיו הבעייתיות!.. אם הוא באמת יהרוג אותו, יש כמה אפשרויות: - סנייפ היה רע, וטוב שהארי הרג אותו. - סנייפ היה טוב, אבל עדיין טוב שהארי הרג אותו חח.. - סנייפ היה טוב, והוא היחיד שהיה יכול להחיות את דמבלדור.. (אל תשאלו אותי איך). נכון דמיון פורה?! מה דעתכם?

../images/Emo58.gif

נו זה ברור שהארי מתכוון להרוג את סנייפ! מה כבר הוא כבר יכול לעשות? לנצח את סנייפ בשש בש?

go JoJo

New member
../images/Emo58.gif

בסוף הספר השישי כשהארי מנסה להטיל על סנייפ את קללת הקרושיו סנייפ אומר שמהפה שלו לא תצא קללות שאין עליהם מחילה אז קצת קשה לי להאמין אם הוא יהרוג משהו-וגם אם כן-לא בדרך הזאתי!

../images/Emo58.gif

הוא אומר לו את זה בנימוק שהארי חלש וחסר יכולת או משהו כזה.. באנגלית זה נשמע יותר טוב, הוא אומר לו את זה בשאלה: "קללות שאיןעליהם מחילה ממך פוטר?"

go JoJo

New member
טוב לא יודעת...

אבל לי זה נשמע קצת כמו עובדה....משהו שלא קשור לזלזול [אבל אחריי הכל-אני קראתי המו ספויילרים!]

../images/Emo58.gif

לדעתי הוא יהרוג את סנייפ ואז הוא יגלה שהוא בעצם היה טוב,ואז יהיו לו ייסורי מצפון והוא יתאבד,סתם נו בלי הקטע של להתאבד.

Artoo Detoo

New member
../images/Emo58.gifיש משמעות למה שסנייפ אמר לו

כנראה בהמשך הארי ידע לעשות קללות אילמות... זה נותן יתרון שהאויב לא ידע מה הוא עושה... זה לא ממש נכון שסנייפ חכם יותר מהארי, הארי די חכם, סנייפ מבוגר ממנו. אבל כשסנייפ היה בגיל של הארי הוא היה גאון - לשיקויים ולחשים.

גם לי יש השערה

דמבלדור וסיריוס ילבשו שמלות טוטו ויעופו ברחבי השמיים ויגידו שהם חיים, וולדמורט יגלה שהוא אמא של הרמיוני והאגריד יתאהב בלונה (פדופיליה
) נכון דמיון פורה?! מה דעתך? (באמת, את לא יכולה לומר כאלו דברים בלי בסיס, בלי ציטוטים, בלי הוכחות.)

למעלה