מה דעתכם

לינה18

New member
מה דעתכם../images/Emo58.gif

אחרי שריג' שוב יעזוב את ברוק בשביל טיילור(ומבחינתי זאת עובדה, כי אחרת אין לטיילור בכלל מה לעשות בסידרה), יש סיכוי שהיא תהרוס לניק ובריג'ית את הנישואים? וזה לא שאכפת לי מהנישואים האלה, אלא שכן אכפת לי אם בראדלי שוב יחזיר את ברוק לתקופת השפל שבה היא היתה בזמן הרומן עד דיקן(אני מיתכוונת, שוב פעם לעשות לבת שלה דבר כזה? ניראה לכם שבראדלי שוב עד כדי כך יכתים את הדמות של ברוק?) מה דעתכם?

לינה18

New member
ומהסיבות שציינתי, אני מעדיפה כבר

שברוק תלך להפריד בין הקטור לסם. זה גם יפתח לסמי קצת את הדמות(אם היא תחזיק עד אז בסידרה). יריבות בין שתיהן(שפעם ראינו קצה רמז לה) יכלה להיות מעניינת.

גרטה1

New member
לא בטוח בכלל מה שכתבת

לי דווקא נראה יותר הגיוני שרידג' יבחר בברוק אבל ככה היא תדע מה זה היה לטיילור כל השנים שהיא היתה ברקע. בכל אופן אני לא מאמינה שהאנטר היתה חוזרת רק כדי שברוק וניק יהיו יחד (ועוד אחרי שהוא מתחתן עם ברידג'ט!) אומנם אני הייתי חובבת ברוק עד לאחרונה אבל תמיד אהבתי גם את טיילור. אני חושבת שעלילות ברוק - טיילור היו הכי מעייינות ומאז שטיילור עזבה נהיה קצת משעמם. לדעתי חזרתה של טיילור יכולה לעשות רק טוב לברוק, במקום לראות אותה כל היום בוכה או מטפלת בילדים נראה אותה כמי שהיא באמת-פייטרית שלא מוותרת עד שהיא משיגה מה שהיא רוצה. אומנם טיילור חזרה אבל לפי דעתי זה פתח ל"ברוכה הבאה ברוק לוגן!" בכל מקרה אני מקווה שיהיה שכל לבראד ושברוק לא תתקרב לניק וברידג'ט-לי מאד אכפת מהם ואני מאד אוהבת אותם יחד, יש מספיק מכשולים שבראד יכול לתת להם וזה לא חייב להיות ברוק! (אגב, גם לי נמאס מהכתמת שמה של ברוק שוב ושוב, הגיע הזמן למשהו אחר)

לינה18

New member
זה פשוט מגוחך, אבל אני לא ../images/Emo58.gif

מאמינה שריג' ישאר עם ברוק(ואני לא מאמינה שמישהו כן מאמין בזה) בגלל כמה סיבות: 1. לו ולטיילור 3 ילדים(אם לא 4) ולו ולברוק רק אחד, וגם אותו תמיד אפשר להחזיר ולהגיד שהוא מניק. 2. פשוט כי בראדלי מאז ומעולם העדיף את טיילור, ככה ניראה לי. וכשאני אומרת העדיף, אני מיתכוונת שכולם בסידרה חושבים שהיא צדיקה, כשהיא לא, ושריג' משום מה חושב שהיא צדיקה, ובגלל זה הוא בטוח מעריך אותה(כמו כולם בסידרה הזאת) יותר מאשר את ברוק. 3. פשוט כי אם ברוק נישארת עם ריג', אז מה יהיה עם טיילור? מה היא תעשה? תהיה עם מי בדיוק? ואיך היא לא תהיה עם ריג'? מה עם הילדים שלהם? למה, היא מסוגלת בכלל לגדל ילדים בעצמה כמו ברוק? ברוק כבר הוכיחה שהיא כן. (אני לא מיתכוונת שהיא גידלה אותם כמו שצריך, אלא פשוט שהדמות של טיילור ביסודה לא נועדה לגדל ילדים בלי בעל והדמות של ברוק כן.) אבל בואו כולנו נקווה שברוק תעזוב את ניק במנוחה ותמצא לעצמה מישהו אחר, כי פשוט חבל על בריג'ית(דווקא כשהתחלתי לאהוב אותה?)

Kazz

New member
בכל מה שנוגע לקשרים..

אני אשמח לראות את טיילור ורידג' שוב ביחד , אך אם לא ילכו לסיפור כזה , אני אהיה מרוצה מאוד עם טיילור תדחוף ותקדם את הקשר בין רידג' לבריג'ט (אולי ביחד עם מאסימו שוב). הדבר האחרון שאני רוצה לראות זה ניק ובריג'ט יחדיו ואני מעדיף שניק יהיה בקשר עם ברוק. הם פשוט יכולים למחזר את הקטע שרידג' אומר לבריג'ט שהוא תמיד יאהב אותה , ביום חתונתו עם ברוק. רק עכשיו שברוק תגיד את זה לניק ובריג'ט תשמע ( ואם לא טעיתי בהבנת ההודעות כאן , נעשה דבר דומה לאחרונה).

לינה18

New member
../images/Emo58.gifל-Kazz

טיילור בחיים לא תקדם קשר של ריג' עם אף אחת כל עוד היא בחיים. אתה יכול לחלום על זה. לא בריג'ית, ולא אף אחת אחרת. ומה יש לך נגד ניק ובריג'ית כזוג? למרות שבעיקרון, אם ריג' חוזר לטיילור(והוא כן), אני כמובן אעדיף את ניק עם ברוק מאשר עם בריג'ית. זה יהיה הרבה יותר יפה ומעניין.

גרטה1

New member
כן מה יש לכם נגד

ניק וברידג'ט? לרצות את ברידג'ט עם רידג' זה חולני! טיילור, האדם הכי מוסרי שם בחיים לא תעודד את זה. ומה קרה לינה שפתאם את רוצה את ברוק עם ניק? את לא רוצה שהיא תלחם על רידג'? את שוב רוצה שהיא תהיה כמו שהיה עם דיקון? אחרי שהחזירו טת טיילור מהמתים ועוד כולם ראו איך היא מתה וראו אותה בארון 3 ימים! אני חושבת שכבר הכל יכול להיות, אבל אני רוצה שניק וברידג'ט ישארו יחד!

Kazz

New member
מה עם ניק?

הוא לא נחשב כחצי דוד חורג של בריג'ט? טיילור היא זו למעשה שדחפה את בריג'ט בעקיפין לקשר עם רידג' אבל אני לא יודע מה יעשו עם טיילור עכשיו. אני לא אוהב את הדמות של ניק , לכן אני לא רוצה שדמות שאני אוהב ודמות שאני לא אוהב יהיו ביחד . רידג' וברוק אני מבליג , אבל בריג'ט וניק לא ולא. שניק ילך להטפל למישהי אחרת , כל הסטוריליין הזה נראה כמפלט , כדי להעסיק את בריג'ט בגלל שבראדלי ממאן ללכת לכיוון של בריג'ט-רידג' למרות הכימייה שנראית בינהים בסדרה.

לינה18

New member
לגרטה../images/Emo58.gif

לא, אני לא רוצה שהיא תלחם על ריג'. כי פשוט נמאס לי מזה לגמרי. מה הטעם להילחם אחרי שהוא מחליט כבר לעזוב אותה?(ואני בטוחה שהוא יחליט זאת). אני כן רוצה שהיא תלחם עליו לפני שהוא החליט באופן סופי. אבל אני לא רואה כל טעם בלהחזיר את ברוק לתקופה שבה היא המשיכה והמשיכה לנסות להחזיר אותו כשכבר היה ברור שהכול נגמר ביניהם, כי זה פשוט משפיל מדיי בשבילה! היא לא יכולה להמשיך להשפיל את עצמה בצורה כזאת. אם הוא בוחר בטיילור(והוא יבחר בה), אז ההפסד שלו. שתמשיך הלאה. בקשר לזה שאני רוצה אותה עם ניק-אף פעם לא רציתי אותה עם ניק, אבל אם ריג' חוזר לטיילור, אז אני בעד שתחזור לניק. זה מצד אחד. מצד שני זה כמובן יהרוס נורא את הדמות שלה, כי זה מאוד יפגע בבריג'ית. ובגלל זה אני פשוט לא יודעת. אבל יהיה נחמד אם היא תוכל למצוא את האושר עם גבר אחר כלשהו. שלא תחזור להיות פתטית כמו בפעם האחרונה שבה היא ניסתה להחזיר את ריג'(כשמסימו עזר לסטפני לסלק אותה לפאריס), כי זה כבר עבר כל גבול וזה לא יכול לחזור על עצמו.

Kazz

New member
כי

אני שונא את ניק , דמות מעצבנת שתופסת מסך ללא סיבה מיוחד . ניק הזה תופס לי את ברידג'ט בחכתו ומרחיק אותה מרידג'. לא רוצה לראות את ניק ובריג'ט ביחד , אבל ניק וברוק זה יותר טוב , כי אני גם לא מת על ברוק. ניק מעצבן , עם השירים שלו

Shiri from the block

Active member
נראה לי יש לך טעות.. אם אני לא טועה, הסיבה היחידה למה טיילור הייתה כל כך הרבה זמן נשואה לריג', זה בגלל שהאנטר ביקשה שזה יהיה רשום בחוזה שלה שהיא חייבת להישאר נשואה לריג'. למרות שבלי קשר לזה גם לדעתי הם יחזרו שוב להיות ביחד../images/Emo4.gif

ani88

New member
למה?

אתם מדברים על הילד ה4 של רידג' וטיילור? מאיפה הוא צץ? והאם יש בכלל הסבר כלשהו לחזרה של טיילור?

לינה18

New member
תשובה ל-ani../images/Emo58.gif

ההסבר לחזרה של טיילור הוא שכל השנים האלה היא היתה בתרדמת והנסיך עומר ממרוקו החזיק בה. ועכשיו היא היתעוררה ונילחמה איתו כדי לחזור לריג' ורק עכשיו היא הצליחה(לחזור לעיר). וגם יש שמועה שאולי היא חוזרת עם ילד, שסביר מאוד להניח שהוא מריג'. וכל אלה זה ממה שטלי כתבה כאן. מקווה שלא הטעתי.

Kazz

New member
בשמחה.

אפילו עוד לפני שניק ובריג'ט יחליפו נדרים.

ani88

New member
נצל"ש../images/Emo58.gif

האנטר נראת כאן ממש נורא אגב, מישהו יודע מהו ה"תירוץ" לחזרתה (מבחינת העלילה)?

Shiri from the block

Active member
לדעתי.. מאז שהיא עשתה את כל הניתוחים האלה, היא תמיד נראית רע../images/Emo5.gif

Shiri from the block

Active member
חח איזה לא?../images/Emo6.gif אני רק יודעת על השפתיים והמתיחת פנים(?) שהיא עשתה, נראה לי שיש עוד אבל אני לא זוכרת..

למעלה