מה דעתכם

יניב1

New member
זה פשוט מדהים מה שהולך כאן ../images/Emo58.gif

כל כך הרבה זמן לא חייכתי כשנכנסתי לפורום, זה פשוט כמו בזמנים הטובים ההם, וזה כזה כיף! כמה שרשורים, כמה דיעות, כמה אנשים שחזרו אלינו והכל בזכות קאמבק ספוילרוני קטן ונחמד... באמת כיף לחזור הביתה! וחזרה לסיבה לשרשור הזה: להזכירכם, ברידג'ט וניק לא נשואים. הכומר ציין בפניהם שהטקס לא הסתיים, הוא לא הכריז "אתם בעל ואישה" (תהרגו אותי, איזה שטויות!) והם החליטו לא להמשיך בטקס בלי השושבינים שלהם (ברוק ורידג'), אלא לדחות את החתונה שכמו שאני רואה את זה בכלל לא תתקיים: הרי זה ברור שברגע שגברת הייז פורסטר חוזרת רידג' זורק את ברוק בשבילה תוך שנייה וברוקילה שלנו תחזור להיות הביץ' שהיא תמיד היתה ותזחול מייללת חזרה לזרועותיו של ניק - ככה ברידג'ט שוב תשנא אותה, סטפני תשנא אותה עוד יותר, רידג' ישנא אותה על שהרסה לאחיו ולבת שלה את הנישואים, מאסימו ישנא אותה שוב על שהיא משחקת בבן שלו ורק ג'קי תהיה שמחה שהבן שלה סוף סוף עם ברוק - אלא שמה, היא תהיה היחידה ותחזיר את הסידרה בדיוק למקום שטיילור עזבה אותה לפני שלוש שנים - תקועה עליליתית ודורשת טוויסט נוסף שישגע את הצופים הנאמנים. רק מה, אם בראדלי שוב פעם יבחר להרוג את טיילור אני הורג אותו בעצמי, מצידי הגיע הזמן שהפעם הוא יהרוג את ברוק. אל תדאגי לינה, אחר כך הוא יקים אותה לתחייה!

ani88

New member
../images/Emo124.gifלאאאאאאאאאא!!!!!

אין להקריב את ברוק, אפילו למען התקדמות העלילה!

יניב1

New member
אין ברירה אחרת

הגיע הזמן שזה יקרה. את קרוליין כבר הרגו פעם אחת והחזירו בתור קארן התאומה שלה, את טיילור הרגו פעמיים, את מייסי הרגו פעמיים - לא נשאר את מי להרוג ולהחיות. טוב נו, אולי את סטפני - מצד שני לא נראה לי שטלי תיתן לזה לקרות, היא תהרוג את בראט לפני שהוא ישים את ידיו על קויין סטפני פורסטר - ולא נראה לי שהיא תהיה היחידה. בכל מקרה - תחשבו על האפשרות הזאת: רידג' מחליט שהוא לא חוזר לטיילור כי הוא אוהב את ברוק ועד שסוף סוף היא קיבלה אותו בחזרה הוא מתכוון להישאר איתה. חוץ מזה טיילור כל כך התכערה שהיא ממש לא עושה את זה. חוץ מזה אל תשכחו שגם בפעם הקודמת רידג' בחר בברוק - הוא עזב אותה רק אחרי שהוא גילה שטיילור בהריון ממנו ולא מרידג' - ככה שגם הפעם נראה לי הוא יישאר עם לוגן ויינשא לה מחדש. רק מה, שבועיים אחרי החתונה המיליון שלו עם לוגן שילה קרטר פורסטר תגיח בחזרה לביקור. עכשיו, כשכבר ברור שהיא לא הרגה את טיילור אין לה מה לחשוש מעונש מוות, מקסימום יעצרו אותה וישחררו אותה אחרי שבוע שבועיים בטענה שהיא פשוט לא שפוייה. וכשהיא שוב תהיה חופשייה היא תשוב לעשות צדק ולאחד בין טיילור ורידג'. איך? פשוט מאוד, כדור אחד בראש של ברוק ישלח אותה למוות קליני שיאפשר לטיילור ורידג' לחזור זה לזו. רק מה, אל תתפלאו אם ברוק תקום לתחייה אחרי שלוש שנים (נו טוב, שלושה חודשים, נו טוב, שלושה ימים) והפעם טיילור תהיה זו שתיאלץ לצפות באהובתו של רידג' חוזרת מן המתים והורסת לה את החיים. אני לגמרי בעד האפשרות הזאת!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif אם ברוק תמות אני אמות איתה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אפילו לא לחשוב על להציע את השטות הזאת!!!!!../images/Emo46.gif

לינה18

New member
אני לגמרי בעד!../images/Emo58.gif +תגובה לשירן

מה אכפת לך אם היא תמות לשלושה ימים(חס וחלילה חודשים), אם בזכות זה סוף-סוף יהיה לה יתרון על-פני טיילור ולא להפך?

לינה18

New member
הכי אהבתי את המשפט

והפעם טיילור תהיה זו שתיאלץ לצפות באהובתו של רידג' חוזרת מן המתים והורסת לה את החיים. גם אני בעד! יניב-איזה רעיונות גדולים יש לך!

Shiri from the block

Active member
אם אני אדע שברוק תחזור לסדרה וזה באמת ייקח רק איזה נגיד אפילו שבוע, אין לי בעיה.. אבל לא שיעלימו אותה לשבועיים אפילו../images/Emo7.gif

לינה18

New member
מבחינתי../images/Emo58.gif

שיהרוג את ברוק. אל דאגה-עוד לא השתגעתי.
שיהרוג אותה לאיזה כמה פרקים, כמו שהוא עשה לריג', ויתן בזמן הזה לריג' להתאבל עליה מספיק כדי שטיילור בעצמה תזרוק אותו. מה דעתכם?

לינה18

New member
תיקון-להודעה הראשונה של יניב

ושאלה ליניב-לא הבנתי בין שתי ההודעות שלך במה אתה מאמין יותר, במי ריג' יבחר?

faery18

New member
בוא לא נתחיל לדבר על הניתוחים שברוק

עשתה... אני כבר לא יודעת מאיזה להתחיל
ודרך אגב טיילור שלי נראית מהממת בכל תמונה (כולל זאת)

Shiri from the block

Active member
סליחה?? הניתוחים שאני יודעת שברוק עשתה זה רק בשפתיים ובחזה, וזה אפילו נראה לי שהיא עשתה רק הרמה, ולא הגדלה, אבל אני לא בטוחה.. לפחות הניתוחים של ברוק לא עיוותו את הפנים שלה לגמרי כמו של טיילור../images/Emo5.gif

faery18

New member
רק?? זה לא מספיק?

הפנים של טיילור כלל לא מעוותות הן מהממות,יש לה עצמות לחיים גבוהות שנותנות לפנים שלה יופי וזה בכלל לא קשור לשום ניתוח.

למעלה