מה דעתכם

מה דעתכם ../images/Emo53.gif

לי אין מושג איך להגדיר את עצמי, אז אני שואלת אתכם - איך הייתם מגדירים בחורה כמוני (דתיה / דתל"שית / חילונית / דתילונית / מסידוסית / מסורתית / לא סגורה על עצמה / חיה חיים כפולים / כל התשובות נכונות) להלן הפרטים - גדלתי במשפחה דתית למדתי במסגרת דתית שירתתי במסגרת דתית שומרת שבת שומרת כשרות אבל יושבת במקומות לא כשרים בעליל יוצאת עם בחור לא-דתי רוב החברים שלי לא דתיים הולכת לבית כנסת רק בחגים ודי שונאת את זה יוצאת למסיבות פרועות עד הבוקר...
זו ממש חידת היגיון אני יודעת... מפחדת לעבור את הקווים אבל מרגישה שאני ברכבת מהירה לשם...

spag

New member
חשבתי על שתי אפשרויות:

בחורה מופרעת, שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה.
בחורה שנהנית לעשות מה שהיא רוצה, ושומרת על חלקים מהמסורת בשביל הכיף. אבל
אז שמתי לב לשורה האחרונה: "מפחדת לעבור את הקווים אבל מרגישה שאני ברכבת מהירה לשם"...השאלה איך את רואה את הקווים האלה? מהמשפט, נשמע כאילו את בטוחה שזו תהיה טעות "לעבור את הקווים", לכן, הדבר שנראה לי הכי מתאים להגדיר יצור לא מוגדר שנתן בקושי מסר אחד בעל עצמו:
את בחורה שלא החליטה. תחליטי - ואז נדבר, בשמחה.

spag

New member
ובגלל שמיהרתי קודם,

לא פירטתי קודם את כל מה שחשבתי. וטוב שכך. אבל
למה את נכנסת לפה ושואל איך היינו מגדירים אותך?! הרי מההתנהגות שלך (כמו שאת מתארת) ברור שאת נהנית מחיים חופשיים מהגדרות. וציטוט: "מצבי הדתי הנוכחי הוא, שהחלטתי שלא להחליט. אני מי שאני וטוב לי עם זה, לא חייבת כלום לאף אחד, שונאת הגדרות." . אהבתי. אבל
מצד שני, אם את בנאדם נורמאלי - את צריכה הגדרות. ולכן, אני חוזר על מה שכתבתי בהודעה הקודמת - תחליטי. אל תגדירי מה את, רק תחליטי איפה הקווים שלך, מה החוקים שלך - ואיך את רוצה לעבור אותם
. תחליטי. וכנראה שלכן נכנסת פעם ראשונה לפורומים -לפורום יוצאים, עם דרישת הגדרות כזו. בהצלחה עם ס'!

spag

New member
מאוד נהניתי לדפדף בבלוג שלך.

בלי "אבל
"
קבלו קישור. במחשבה שניה. נהניתי לקרוא בבלוג שלך. אבל
עצבן אותי חוסר ההגדרות שלך, המעשים ללא החלטה מוקדמת. ההימורים. אולי כי אני כל כך מזדהה. "ואני, בתווך, באמת לא יודעת, שונאת את המצב הזה, את חוסר השייכות, את העבודה בעיניים - בעיקר על עצמי..."

תודה! ../images/Emo9.gif

על כל התגובות ועל הפירסום של הבלוג... בנתיים הוספתי רשומה חדשה - זה הדבר היחיד שהצלחתי לכתוב בתגובה לכל מה שנאמר כאן

boaZone

New member
ותוספת...

ראשית, ברוכה הבאה...כוס קפה וכו..(ראי ערך רייצ') ובתוספת ל- spag היקר. חשוב לרוב האנשים בחיים להחליט החלטות, ולהגדיר הגדרות, כי כך אנו מנהלים את חיינו, ומחליטים מה לעשות בבוקר, והאם זה עושה לנו טוב או לא (כן, אנחנו מליטים אם דברים עושים לנו טוב, אין פה שום אובייקטיביות). אך חושב לזכור כי ההחלטות וההגדרות הן זמניות והפיכות. אל תפחדי להחליט דברים. לפעמים הכי כיף זה להחליט אחרי שבוע ההפך. ואם ההגדרות האלה משפיעות רק עלייך - את גם לא חייבת תירוץ לאף אחד. בהצלוייחה

הזכרת לי ת'מושג RGB

ברוכה הבאה ! RGB אלו ראשי תיבות של הצבעים Red Green Blue , אדום, ירוק, כחול. אלו הם צבעי יסוד שמהם ניתן להרכיב את מגוון הצבעים הקיימים. בכתיבת תוכנת מחשב כשרוצים להגדיר צבע של אובייקט כלשהו, נניח קו על המסך, עושים זאת ע"י בחירת מספר (בין 0 ל-256 כמדומני) לכל אחד משלושת הצבעים שהזכרתי. ואת כנראה מורכבת מצרוף מספרים מיוחד מאד, לא שחור, לא לבן ואפילו לא אפור. ככה זה בחיים... רק, שבשונה מאנשים רבים, את גם יודעת לפרט את המורכבות שלך. אין צורך לפשט זאת ע"י הגדרה מתמצתת. יש הרבה דברים כאלה בעולם. האמת היא לעיתים פשוטה ולעיתים מורכבת. עידוד ודחיפה לעבור את הקווים אין בדעתי להעניק לך כל שאוכל לאחל לך זוהי הצלחה באשר תלכי בהצלחה

דב בער

New member
באידיש:ניט ערגער זאל וויטער זיין

העולם מלא אנשים משונים ומוזרים. מה לעשות?

בשביל מה צריך הגדרות ?

אם כבר עלית על "הרכבת". לפחות תדעי כי עלית על הרכבת הנכונה. יש לך סיכוי גדול לפגוש כמה מאיתנו במהלך הנסיעה. קחי לך ת'זמן, תתרווחי במושב, את כבר תחליטי באיזו תחנה לרדת.

זה לא ענין של הגדרה

זה ענין של החלטה את צריכה להחליט באופן סופי מה את, דתיה או חילונית. אם לא תחליטי תמשיכי לחיות בתפר שבין שני העולמות ואף פעם לא תהיי שלמה עם עצמך. וזה חרא חיים, הרבה אנשים פה יוכלו לספר לך נכון, רוב הזמן את יכולה פשוט "לזרום", לשנוא הגדרות ולהתעלם מהבעיה אבל כשאת עוברת את ה"קוים האדומים" שלך את מרגישה חרא ואפילו אין לך הסבר למה מפריע לך משהו שאת לא ממש מאמינה בו. כן, אני יודע, לא עזרתי בכלל, בסך הכל אמרתי לך את מה שבטח מיליון אנשים אמרו לך. אבל אין פתרונות קסם, את צריכה להחליט. אני חושב שכדאי להתחיל לחקור קצת על הדת (זה מה שאני עשיתי אבל זה לא אומר שבהכרח תגיעי למסקנות שאני הגעתי אליהם)

m666s

New member
את דתילונית! אבל ברצינות:

אם את רוצה להיות מוצהרת ומוגדרת: את אולי חלשה מכדי להצהיר שאת לא דתיה את חיה כניראה במסגרות דתיות כפויות במידת מה (אם חיצונית או פנימית), או שאת רוצה להנות מכל העולמות ואין בזה רע אבל האכסיומה פשוטה: אם את לא שומרת מיצוות: את לא דתיה! אם את חיה במסגרת דתית: או שזה מתאים לך או שלא, אבל המסגרת שאת חיה בה לא אמורה להגדיר אותך! תגדירי את עצמך איך שבא לך או אל תגדירי עצמך בכלל, מה שהכי חשוב הוא שתדעי מי ומה את, שיהיו לך שאיפות להתפתחות עצמית בכל דרך שתבחרי, ושתהיי בסופו של דבר שלמה עם עצמך בלי קשר לאיך שאחרים רואים אותך ומגדירים אותך. בהצלחה!

פרח צוף

New member
אני חושבת שיש אנשים

שלא אוהבים להגדיר דברים אוהבים לחיות בשקט כמות שהם בלי לשנות או לחשוב אז אם טוב לך ככה תמשיכי ככה ואם לא אז את צריכה לבחון תמצך איפה את רואה אותך בעוד שנה שנתיים ועוד 10 ולהחליט קחי תזמן באיזי ותצליחי

spag

New member
פתחתי את הבלוג המטושטש שלי -

בעקבות קריאה מהנה בבלוג שלך. כל הכבוד לך. כל הכבוד לי.

מתבוללת

New member
שאני אבין, יש לך בלוג????????

מייד תמציא קישור , אין לי כוח לחפש.......... מה זה שלא הודיעו ע"כ ברמקולים????? אני מחכה, בעצם לא יכולה לחכות, עכשיו קישור!!!!!!!!!!!

barr1969

New member
ספאג?זה חסוי

מחזקת את ידיה של המתבוללת ויפה שעה אחת קודם

R a c h e

New member
שלום לך../images/Emo140.gif

לא חשוב איך את מגדירה את עצמך, זה יגיע בסוף. בנתיים ברוכה הבאה! אנחנו כאן אם תעברי את הקווים ואם לא, אם תעלי על הרכבת המהירה לכאן ואם לא....

למעלה