מה דעתכם?

Arie19

New member
מה דעתכם? ../images/Emo4.gif

היי, אני חדש בפורום, ו...רציתי לשתף אתכם בבעיה שממש כואבת לי, ולשמוע מה דעתכם, דברתי כבר עם חברים שלי ועוד אנשים ולא הגעתי למסקנה ברורה. אני בע"ה אקרא את התגובות עוד שבוע (ומבטיח לעשות את זה) אבל גם בזמן הקרוב היום יהיה לי זמן לענות למשהו אם הוא יגיב. טוב, אז הסיפור הוא כזה, לפני שנה (וקצת יותר) בערך סיימתי את הבגרות במתמטיקה שלי, ואני אחד שמשתתף הרבה בפורום "לימודים ושיעורי בית". הייתה שם משהי בפורום שעזרתי לה במתמטיקה וככה בעצם יצא לנו לדבר גם ב ICQ ולהכיר טיפה אחד את השני. שנינו דתיים, אני רק השנה שנה ראשונה בישיבת הסדר והיא השנה מסיימת י"ב. הבעיה שלי איתה היא כזו. עד לפני חודש בערך דיברנו והיינו בקשר לדעתי נורמלי, אפילו התקשרתי אליה כמה פעמים ודיברנו בפלאפון. מה שכן, גם אז היא תמיד הייתה כזאת אחת שלא עונה הרבה, אין לה "פה גדול" כזה אלא היא כותבת לי או מדברת איתי ת'כלס, כן לא, ביי. אולי זה רק בגלל הקטע הוירטואלי הזה, אולי לא, בכל אופן אני ממש אוהב אותה. (הזכרתי כבר שהיא גם אחת שכותבת פה בפורומים ב"תפוז"? אני לא מתכוון לכתוב מה הכנוי שלה) שכחתי לציין שהחלפנו תמונות, היא אחת שנראית טוב, וחמודה. בכל אופן, בזמן האחרון, היא פשוט נראה לי לא אהבה לדבר איתי. הייתי מדבר איתה ב ICQ דקה, רק אומר לה שלום, והיא כבר אומרת לי "אני זזה, ביי". אין לכם מושג כמה זה כואב לקבל כזה דבר, הדבר הכי כואב לי זה שלא אומרים לי את האמת אלא רק מתפתלים כל פעם. חשבתי בהתחלה שטוב, היא לומדת לבגרויות, אז היא באמת זזה, אבל לאט לאט זה התחיל להפוך לשיגרה. כבר ששלחתי לה הודעות בפלאפון היא לא ענתה, וכן, אנחנו ידידים, אני יודע, אבל אני לא אחד ששלחתי לה כל יום הודעה (ואפילו גם לא כל שבוע) - שלחתי פעם ב, ללא זמן מיוחד. אני לא יודע מה קרה לה, למה היא שינתה את היחס שלה אלי. רק היום שדברתי איתה (ואני מרגיש שהיא פשוט עשתה לי טובה שהיא ענתה לי) היא בקושי ענתה לי. ניסיתי להשיג אותה כבר ביום שישי שעבר וביום ראשון והיא לא החזירה תשובה להודעות, ואתמול הייתי צריך לבקש מאח שלה שיעביר לה הודעות ממני רק כדי שהיא תענה. בסופו של דבר היא ענתה, ואמרתי לה - שתגיד לי דוגרי אם היא לא רוצה לדבר איתי יותר, זה לא יפגע בי (אמרתי לה שזה לא יפגע בי אבל את האמת, זה דבר שקורע אותך לרסיסים, אני לא יודע איך לתאר את זה, בכל אופן אמרתי ככה רק כדי לדעת את האמת מה היא חושבת עלי) - והיא אמרה שהיא "לא יודעת", היא לא אמרה שהיא "לא" רוצה לדבר, יש איתי אולי משהו פשוט שמפריע לה, ככה נראה לי, והלוואי והייתי יודע מה זה טוב, אני לא רוצה להאריך, אני רוצה להגיע לשלב השאלות שלי אליכם. תראו, כל אחד נורמלי יגיד לי לעזוב אחת כזו, זה אני בטוח - אבל, אנחנו רק ידידים ורק החלפנו תמונות - עוד לא נפגשנו, אני דווקא מאמין שאם נפגש זה ישתנה, ואולי הרושם שלה עלי ישתנה, וגם התמונות ששלחתי לה שהם לא כ"כ פוטגניות - לפחות היא תדע שאני נראה אחרת מהם במציאות, אני לא יכול להמחיש לה את זה. דבר נוסף, אני מודע לזה שכל ה"אהבה" שלי כלפיה היא בעיקר וירטואלית. בגלל זה הייתי ממש רוצה לנסות להזמין אותה להפגש רק השאלות שלי הם כאלו: איך? איך אפשר להזמין אותה לפגישה כשהיחס שלה אלי כ"כ מסכן?? איך אפשר לשכנע אותה להפגש כשאני בקושי מצליח לשכנע אותה לדבר איתי ב ICQ?? (שלא לדבר שעכשיו לדבר בפלאפון איתה זה פשוט דבר חסר הגיון) ובכלל, שווה להשקיע מאמצים? תגידו שלא, מה אני יכול לעשות? היא בשבילי ממש משהי שאני לא יכול להוציא מהראש (למעט הימים בישיבה שיש לי חברים שבלעדיהם הייתי פשוט משתגע). מה אני יכול לעשות? אני כמעט בכיתי שהיא לא ענתה לי, קשה לי לשכוח ממנה! (וכן, אם נפגש, ואני רק רוצה שננסה פגישה אחת כדי לראות איך הקשר הולך - אז אם נפגש לפחות כל הרגשות האלה יעלמו לי, כי אז נראה איך הכל עובד בקרקע של המציאות ולא בשמיים של הוירטואליות, וזו עוד סיבה שאני רוצה להפגש איתה) ומבחינה דתית - גיל 18-19 זה גיל שכדאי להתעסק בו בקשרים? (אני אשמח לשמוע את דעתכם, שאלתי כבר אנשים בישיבה שלי בקשר לזה) המממ וזהו, ממש כואב לי הלב עכשיו, כי היא פשוט לא מתייחסת אלי. מילא היא הייתה אומרת לי שהיא לא רוצה בכלל לדבר איתי הייתי מבין, אבל היא אומרת שהיא לא יכלה לדבר איתי כי היא "לא יודעת" ו"בזמן האחרון היא לא דיברה הרבה זמן" (מה זה אומר אגב?) סליחה על האריכות ועל כל השאלות, ואני ממש ממש אשמח אם תוכלו לייעץ לי, אני מבטיח לקרוא הכל הכל, אני

make u happy

New member
../images/Emo45.gif שלום שלום..

אני חושבת שענית כבר על השאלה שלך "כל אחד נורמלי יגיד לי לעזוב אחת כזו".. אז כן, אני חושבת שכדאי לך לעזוב את זה, קודם כל בגלל שאתה דתי, ולכן סביר להניח שאתה מאמין בזיווגים (נכון?
)ושנית כי כבר ניסית.. ניסית כל כך הרבה פעמים. למה להמשיך לנסות עוד? נכון שהיא חמודה במראה ובאופי, אבל למה לך להרגיש כך? למה להישבר? במיוחד אם לא היה לך קשר בעבר(לפחות כך אני מבינה). אני חושבת שאם היה או צריך לקרות משהו ביניכם הוא היה קורה, הרי אלוקים מנתב את דרכנו.. ואתה בעצמך יודע שיחסים ווירטואלים הם לא כמו שבמציאות, ואם היא לא מוכנה לנסות, היא הפסידה, כי נראה שאתה באמת בחור טוב. אבל עשה את מה שליבך אומר לך.. בנוגע לקשרים בגיל 18, 19 למה לא?? זה בהחלט הגיל להתחיל קשר, אחרי סיום הבגרויות והכל..כן, אל תחשוש להיכנס לקשר בגלל הגיל, ממש לא.. זה הזמן!! המון בהצלחה!!

Arie19

New member
שלום גם לך..

קודם כל, זה שאני מאמין בזיווגים לא אומר שהוא יפול משמיים... כן, יש אולי רמז בכל מה שקורה לכך שכדאי אולי לעזוב, אבל אני אפילו לא יודע למה
לומר לך את האמת, אני מסכים עם המשפט הראשון שכתבת וגם אני די מרגיש רע עכשיו, נשארתי היום בבית ולא חזרתי לישיבה רק בגללה, כדי לדבר על זה ולנסות להוציא אותה מהראש (את חברים שלי כבר ממש שגעתי בנושא, נראה לי) חשבתי אולי לכתוב לה הודעה בפורום או הודעה פרטית בסגנון הזה: שיר, תראי, אני נשארתי היום בישיבה רק בגלל שכואב לי מאתמול. שאלתי אותך אתמול מתי אני אוכל לדבר איתך ואמרת שאת לא יודעת. שאלתי אותך אם את רוצה אם ככה שנפסיק לדבר לגמרי ואמרת שאת לא יודעת. אז שיר, תראי, תגידי פשוט: לא יודעת = לא! ואם קשה לך להגיד לי את זה אז אני אגיד לך את זה עכשיו, זה לא יכאב לך בכל אופן (ואם כן אז קצת), אני יודע את זה, אז מה אכפת לך... חבל שאת מטרטרת אותי, ואני רוצה להגיד לך שלום פעם אחרונה, וזהו, תמחקי אותי מהפלאפון שלך ומה ICQ, אני גם אעשה את זה, כי אני סיימתי. ואם את רוצה להגיד משהו, מצידי תכתבי, לא בטוח שאני אענה, ביי. אני פשוט לא יודע, באמת נמאס לי, כל פעם הרונדלות האלה. וגם אם היא בבגרויות - הלוואי והיא הייתה יודעת איך יום לפני בגרות במקום ללמוד אני עזרתי לה, ועזרתי לה המון. ולא, אני לא מבקש ממנה שתעשה אותו דבר בבגרויות שלה אבל לפחות שתקדיש לי איזה דקה... ואם את הדקה הזו אין לה אז גם לי אין יותר מה לדבר איתה... זה כואב אבל זו באמת נראית לי האמת

Arie19

New member
או אולי...

אני סתם בסערת רגשות עכשיו ורק עלול להפסיד אותה לגמרי
זה כ"כ כואבב...

Arie19

New member
אגב...

"ואם היא לא מוכנה לנסות" היא לא אמרה שהיא לא היא אמרה שכן אבל לא קבעה זמן, מבחינתי זה אף פעם לא יקרה

S H I L G I

New member
מה שאני חושבת..../images/Emo176.gif

תגיד לה שלפי מה שהיא אמרה לך אתה מבין שכאילו כרגע לא ממש בא לה לדבר, ולך דווקא בא לדבר, אז בשביל שהקשר ביניכם לא יהרס, תיקח ממנה הפסקה, תגיד לה שאתה תהיה שם, תחכה לה. חוצמיזה, לדעתי היא פשוט לא מודעת לזה שאתה אוהב אותה, מצידה אתה ידיד שלה שפשוט נדבק אליה או משהו. בקיצור-תן לה את הזמן והמרחב שלה, תן לה להתגעגע, אם היא לא תחזור, עדיף שתוותר, כי אתה תיפול לאהבה חד-צדדית וזה יהיה יותר כואב מעכשיו..

Arie19

New member
"תן לה להתגעגע"

לא יודע למה, אבל זה נשמע לי ממש כמו בדיחה הייתי באמת רוצה שיהיה כמו שאת אומרת, שיהיה למה לצפות, אבל זה פשוט לא הולך לפני שבועיים שדיברתי איתה, אחרי שלא דיברנו כמה זמן, אני רק התחלתי לדבר איתה דקה, רק דקה אחת והיא כבר אמרה לי "אני זזה, ביי" ואת יודעת מה? היא לא זזה ולא הולכת, היא פשוט כותבת את זה נראה לי כדי שאני אפסיק לנג'ס לה או אולי היא באמת תלמידה שלומדת הרבה, כי היא אחת שמשקיעה המון, והיא באמת זזה ללמוד, ואולי באמת עד אתמול (הבגרות האחרונה שלה) היא הייתה עסוקה ורוצה לנוח הקטע הוא - שאני אפילו לא יכול לברר מה מהשניים נכון (או אולי היא הייתה כמה פעמים כזאת וכזאת), היא עונה לי "לא יודעת", ואמרתי לה שתענה לי דוגרי ואני לא אפגע מזה - היא לא טיפשה, אם היא הייתה לא רוצה היא הייתה אומרת "לא", זה אני בטוח... זה מה שכואב לי בעצם, החוסר המוחלט הזה. בד"כ תשאלי אותה כל שאלה שבעולם היא תענה לך "כן" ו"לא" ישר, בהחלטיות, אני לא מבין למה איתי היא פשוט לא ישרה ולכן, אני מתלבט אם לכתוב לה היום מכתב שיסיים היום את הקשר בינינו לתמיד ולחזור לישיבה ופשוט לשכוח ממנה (וזה ממש לא יהיה קל), או, לחכות עד לשבוע הבא ולראות מה יהיה היחס שלה אלי (רק אם היא תשאר עם אותו יחס זה יהיה עוד יותר פוגע)

Arie19

New member
נראה לי שהחלטתי....

תודה לכל התגובות ששלחתם לי, נראה לי שהדבר הכי טוב לעשות יהיה לחכות לשבוע הבא ואז לנסות לדבר איתה, בינתיים עדיף להשאיר את המצב כפי שהוא, בלי לדבר איתה, ונראה מה יהיה שבוע הבא עד אז אפשר לבלות מהשבוע הזה, לחשוב על דברים אחרים, לא להתעסק עם זה יותר מידי... זו לא החלטה שאני שלם איתה 100% אבל נראה לי שזה עדיף מאשר לשלוח לה מסר ולהגיד לה ש"זהו" כי בסופו של דבר היא לא תענה למסר הזה (כמעט בטוח בזה), ולהשאר בל תגובה למכתב שבו כתוב להתראות זה הרבה יותר כואב. שווה לנסות ולראות שאולי יהיו שינויים. מקסימום אם לא, אז אחרי שבוע, אני אהיה עם ראש שפחות חושב על זה (אני בע"ה מקוה ככה לפחות) ויהיה לי יותר קל להגיד לה ביי אחרון. המממ, אבל, אם אתם חושבים אחרת ממני אני אשמח לשמוע.... תודה על העזרה

מסמרון

New member
הדעה שלי...

בלי שום קשר לקשר וירטואלי או לא וירטואלי, לרוב הנשים יש "קוד". ואנחנו הגברים הפרמיטיביים מתקשים להבין אותו. למשל, אתה יוצא עם בחורה לפגישה, ובתום הפגישה אתה רוצה לקבוע פגישה נוספת והיא אומרת לך שכל השבוע שלה תפוס, ושבוע הבא היא לא יודעת מה קורה איתה אז היא "תתקשר אלייך". בדר"כ זה אומר שהסיפור נגמר. כמובן שבפגישה אמיתית אתה גם יכול להתרשם מהיחס שלה, הדיבור שלה והאופן שבו היא אומרת את הדברים. פה באינטרנט, אי אפשר לשים לב לדברים האלו כי הם לא קיימים, לכן יותר קשה להבין את ה"קוד" הזה. וכשאנחנו הגברים לא מבינים את הקוד, אנחנו ממשיכים בשלנו, עד שהסעיף שלהן כבר עולה והן מחליטות להגיד לנו את הדברים בחוסר אכפתיות שכזה. בכל מקרה מה שאני בא להגיד זה שאם היא דיברה איתך בכזה אופן שהיא רק חיפשה להתנער ממנה, אז אל תחפור בעניין. אתה יכול לשלוח לה הודעה בסגנון שכתבת ממקודם ולהעביר אליה את כל הקלפים. * מה שכתבתי נאמר באופן כללי אבל מן הסתם הוא לא חל על כל הבחורות.

Arie19

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל אני מעדיף לתת לזה עוד שבוע, לראות איפה באמת הקו עומד, כלומר, לא רוצה להלחיץ אותה, לא רוצה לנג'ס לה עכשיו, שכל אחד מאיתנו יבלה, יעשה מה שבא לו, נראה מה יהיה שבוע הבא (או אולי מאוחר יותר).

make u happy

New member
סליחה שלא עניתי לך עד עכשיו ../images/Emo13.gif

אבל.. אני מקווה שעשית את מה שאתה מרגיש באמת, והרגשת שלם עם זה...בכל זאת עברו כמה ימים מאז.. בהצלחה!!

למעלה