מה דעתכם

מה דעתכם../images/Emo35.gif

אליסה
יצאה עם הרבה אנשים חלקם אפילו עבדו איתה בעבודה כמו השחקנים שגילמו את ליאו ואת קול..ובטוח יש עוד כמה אז מה דעתכם בענין:
אתם בעד יציאות עם אנשים שעובדים איתם
ואם נפרדים אתם לא חושבים שזה קצת מוזר-קצת הרבה
אתם הייתם יוצאים עם מישהו שאתם עובדים איתו
אהבתם את הדיון
מקווה שכן.חח ואם יש לכם עוד משהו להוסיף זה המקום
מצורפת תמונה
של ליאו ופיבי ביחד
ומקווה שלא היה דיון כזה
שבוע נפלא לכולם

FRIENDSforever

New member
responding ../images/Emo105.gif

אתם בעד יציאות עם אנשים שעובדים איתם?אממ עם אליסה זה בסדר, כי לפי מה שהיה עם בריאן הפרידה לא השפיעה עליה, אבל לפי דעתי כל העניין הזה של לצאת עם אנשים מהעבודה לא נראה לי..... ואם נפרדים אתם לא חושבים שזה קצת מוזר-קצת הרבה?כמו שאמרתי, לא ראיתי שזה השפיעה..אבל זה בהחלט מוזר כזה.... אתם הייתם יוצאים עם מישהו שאתם עובדים איתו?וואי, ממש תלוי בסיטואציה אהבתם את הדיון?
וכל הכבוד על היוזמה

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

אני לא חושב שיש שליטה על משיכה או אהבה בין שני אנשים לא משנה אם זה עבודה או כל מקום אחר..זה לא הכי מומלץ לדעתי אבל זה בהחלט קורה המון! אחרי פרידה זה מאוד מוזר לעבור חד ליד השני ובמיוחד אליסה ובריאן למשל להמשיך לעבוד בטלויזיה! אין לי מושג כי בעבודה שלי יש מכוערות רק חחחחח אהבתי מאוד את הדיון זה דווקא מעניין מאוד ..אבל אפשר להבין את אליסה כי זאת עבודה שנמצאים המון באותו מקום עם המון אנשים וזה כמעט בלתי נמנע!

עונה

אתם בעד יציאות עם אנשים שעובדים איתם: כן כל עוד יש אהבה הדדית אז מה זה משנה איפה ואם נפרדים אתם לא חושבים שזה קצת מוזר-קצת הרבה : אולי די מוזר אתם הייתם יוצאים עם מישהו שאתם עובדים איתו אותה תשובה כמו הראשונה אהבתם את הדיון :כן מאד נחמד

always be me mc

New member
מאמי היא לא יצאה עם ג'וליאן(=קול)

הם מעולם לא יצאו ביחד וזה מה שמוזר וטיפה מצחיק בעניין. לעומת זאת עם בריאן(כפי שציינת נכון), גרג ווהן, אריק דיין היא כן יצאה
בכל מקרה בנוגע לדיון: בעיקרון אני לא בעד הרעיון של לצאת עם אנשים שאתה עובד איתם אבל נראה שלאליסה זה הלך טוב מאוד וגם כשנפרדו זה לא נראה שהשפיע על מערכת היחסים ביניהם בסידרה עצמה אז סבבה בשבילה
ואני מודה שלדעתי זה מאוד מוזר לצאת עם מישהו שאתה עובד איתו. בעיקר אם אתם לא חולקים אף פעם נשיקה על המסך(כמו עם בריאן), הבעיה היא במקרה שנפרדים ואחרי זה צריך לחזור לשיגרה אז קצת קשה לראות את האדם כבעבר כי כבר חציתם את אותו גבול בין עבודה לאהבה. יש מצב שהייתי יוצאת אם מישהו מהעבודה אם הוא היה ממש חמוד אז כן למרות שאז הייתי צריכה להיות זהירה שאם תהיה פרידה אז היא לא תהיה מרירה ועם איבה אחד כלפי השניה. אה שלי אהבתי את הדיון כמובןכן| תודה שעשית אותו
התגעגעתי לדיונים

always be me mc

New member
יש הבדל בין לפגוש מישהו וללצאת איתו

בסדר יתכן מאוד שהיא נפגשה איתו אבל יציאה רומנטית והיותו חבר מבחינה רומנטית שלה? לא ולא. אחרת גם היינו שומעים על זה. וממה שהבנתי הכוונה של השירשור הזה זה להיות מעורב רומנטית עם מישהו מהעבודה כי סתם לבלות עם מישהו מחוץ לעבודה? סבבה אבל לצאת איתו באמת? זו הבעיה. תקני אותי אם אני טועה.

West Doll

New member
עונה../images/Emo9.gif

אתם בעד יציאות עם אנשים שעובדים איתם?|סדגש תלוי איזו עבודה
אם זה סתם "עבודה" בבורגראנץ' אז זה בסדר מבחינתי
אבל נראה לי שאם זאת עבודה יותר רצינית ובמיוחד אם בנות נפרדות מבני זוגן הן לוקחות את זה קשה..אז זה מפריע קצת לעבודה..בקיצור, חבל ולא כדאי
ואם נפרדים אתם לא חושבים שזה קצת מוזר-קצת הרבה? חח כן, כמו שאמרתי, הבנות גם לוקחות את זה קשה..אז לא רק שזה יהיה מביך זה גם יהיה קשה ולא נעים
אתם הייתם יוצאים עם מישהו שאתם עובדים איתו? ברור
אני לא שמה על אפחד
אהבתם את הדיון? כן
דיון מאוד נחמד..

CheN323

New member
עונהנהנה. ואחלה דיון ../images/Emo45.gif

אתם בעד יציאות עם אנשים שעובדים איתם
לא ממש. תלוי מה טיב העבודה... אני חושבת שכשאתה שחקן ואתה יוצא עם שחקן אחר בסדרה, זה יכול קצת להיות בעיה אם נפרדים ברוח לא טובה. מצד שני, אם אתה חלק מההפקה זה סבבה לגמרי
ואם נפרדים אתם לא חושבים שזה קצת מוזר-קצת הרבה
תלוי איך מסיימים. תלוי בקשר ובאנשים. כעיקרון אנשים מקצועיים ידעו להפריד בין החיים האישיים למקצוע למרותה כל. אתם הייתם יוצאים עם מישהו שאתם עובדים איתו
כל מקרה לגופו... יכול להיות. אהבתם את הדיון
כן

dandi221

New member
אני../images/Emo70.gif

אליסה יצאה עם הרבה אנשים חלקם אפילו עבדו איתה בעבודה כמו השחקנים שגילמו את ליאו ואת קול..ובטוח יש עוד כמה אז מה דעתכם בענין: טוב, לדעתי במיוחד בתחום שלה זה כן טוב בגלל ששם פוגשים את כל השווים באמת
אתם בעד יציאות עם אנשים שעובדים איתם? דווקא אני כן בגלל שבסה"כ, שם אתם פוגשים את רוב האנשים שאתם מתרועעים איתם לא? ואליסה היא אישה עסוקה, אז איפה עוד יש לה זמן למצוא גברים?? ואם נפרדים אתם לא חושבים שזה קצת מוזר-קצת הרבה? כן, מוזר, אבל הם בטח גם לפני זה היו חברים טובים לא בהקשר רומנטי אז אפשר להתגבר על זה
אתם הייתם יוצאים עם מישהו שאתם עובדים איתו? בטח למה לא, אם הוא חמוד, בכיף
אהבתם את הדיון? כן, דווקא אחלה דיון

מכושפת15

New member
אניאניאני

אתם בעד יציאות עם אנשים שעובדים איתם? למה לא? זה דווקא יכול להיות נחמד, ככה הם ביחד רוב הזמן ואם נפרדים אתם לא חושבים שזה קצת מוזר-קצת הרבה? כן אבל אני בטוחה שהם מספיק מקצועיים כדי להפריד בין עבודה לחיים אישיים אתם הייתם יוצאים עם מישהו שאתם עובדים איתו? כל עוד הוא מוצא חן בעייני, בכיף אהבתם את הדיון? יאפ הוא נחמד

למעלה