מה דעתכם

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

mazy

New member
מה דעתכם../images/Emo35.gif

ביום חמישי הקרוב דור עתיד לצאת לטיול לאזור הצפון (טיול בן יום עד שעות הערב). הוא הביע בפני חשש ואי נוחות מפני יציאה לטיול (מה שקורה בדר"כ לפני יציאה לטיולים). בדר"כ הוא מאד רוצה לצאת לטיולים ונרגש לקראתם (אולי נרגש מדי), אינו מוכן לוותר עליהם, אך מודה שהוא חש אי נוחות מעצם ההתרחקות והנסיעה. כפועל יוצא מכך, הוא חוזר מן הטיול (מנסיונות קודמים) עם טיקים מרובים וחוסר שקט. העליתי בפני בעלי אפשרות שיצטרף אליו לטיול, ואולי זה יפיג את המתח ואת החששות של דור מפני הטיול (וגם אני אהיה יותר שקטה במשך היום). אנו מתלבטים אם להעלות בפני דור את הרעיון, או לתת לו לצאת לטיול לבד, ולהתמודד בעצמו עם העניין. אגב, האם מוכרים למי מכם חששות/חרדות מפני יציאה לטיול? אשמח לקבל תגובות לתהיותיי. תודה, מזי

הלנה

New member
הי מזי

אני בעד שבעלך יצא איתו לטיול, אם זה יתאפשר ואם דור יסכים. אנחנו לא נתקלנו בחששות לגבי יציאות לטיולים (יכול להיות שזה קשור לחרדות שלו, או שזה תמיד היה?).

mazy

New member
הי הלנה../images/Emo24.gif

החששות מפני היציאה לטיולים מוכרים זה מזה מס' שנים. קרה שהוא ממש הרגיש לא טוב בתחילת הטיול (בגלל ההתרגשות- כאבי בטן, בחילות), אבל בהמשך הוא נרגע. תודה על ההתייחסות. גם אני נוטה לצרף את בעלי לטיול. נראה איך זה יתפתח.
מזי.

o g

New member
לטיול יצאנו......./images/Emo79.gif

אצלינו החששות האלה כל כך רגילים וכל כך ממזמן שבכלל לא שייכתי אותם לטוראט. אצלינו זה ברור שבעלי יוצא עם אלון לטיולים של בית-ספר. קודם כל בעלי מאד אוהב לטייל דבר שני יש לו נשק, דבר שלישי הוא פותר את עניין העזרה הראשונה ובנוסף בין המורות והאמהות המלוות תמיד יש כמה בהריון והן רגועות שיש גניקולוג צמוד למקרה של צירים מוקדמים באמצע הנחל. אבל הי הכי הכי חשוב!!! אלון מאושר וגאה וחוזר מלא התרגשות וטיקים...... עד לב השמיים. בהצלחה אורית והמורה באופן קבוע מתקשרת א

mazy

New member
אורית...../images/Emo24.gif

אמנם בעלי אינו גניקולוג,
אבל אני חושבת שהצטרפותו לטיול תתקבל בברכה. תודה ושבוע טוב,
מזי.

רחלי691

New member
"אני ילד ככל הילדים"

מזי שלום, אחד הקווים המנחים אותי בהתמודדות עם בני והטוראט הוא לתת לו תחושה שהוא ילד ככל הילדים. זה נשמע פשוט מאד בתיאוריה, אך ההתמודדות היומיומית היא לא פשוטה. בכל אופן זה משהו שאנו מאד מקפידים עליו. בני לא חושש לצאת לטיולים ולא סובל מחרדות.בתחילה בעלי הצטרף כמלווה עם נשק וזה בהחלט נתן לנו ביטחון ושקט. נכון להיום (כיתה ד') הוא לא מוכן שנצא איתו ולא מפספס שום טיול, מסיבה או כל פעילות אחרת. אני ממליצה שבעלך יצא איתו לטיול. חשוב מאד שהוא ירגיש ככל הילדים. השהייה בבית עלולה לעורר בו מחשבות שהוא שונה מאחרים, מחשבות שיש בילדינו גם כך בשל הטוראט, וזה רק עלול להתחזק בעקבות כך. בהצלחה רחלי

אצלנו מאלצים אותנו לצאת לכל טיול

אחרת אוראל לא יוכל להשתתף, הם לא מוכנים לקחת אחריות. השנה צירפנו אליו את הסייעת שלו.

טיולים

חברה כשלביא היה בביה"ס היסודי אילנה היתה נוסעת איתו בכיתות הנמוכות.בכיתה ה' וו' הוא נסע לבד. עכשו הוא נוסע פעם ראשונה בכיתה ז'.אני לא חושב שביקשו הורים מלווים. נתתי לו אישור והתניתי בכך שהיועצת החינוכית תהי מודעת לזה. מיקי תתן להם הנחיות. למזלי הטיול הוא רק בן יום אחד.נקוה שנעבור את זה בשלום. משה

אנחנו מכיתה א' מלווים את גיא.

זה ברור גם לצוות וגם לנו. דני אחראי על הלווי בטיולים, הוא מת על זה ומאוד מצחיק את כולם. בטיול האחרון דני אמר שהוא היה מיותר היות וגיא היה מקסים וקשוב. השנה הם קבלו קורס שחיה. שתמיד מקבלים אצלינו בכיתה ה' והצטרפנו לגיא במשך 10 ימים וזה לא היה פשוט, אנשים גם עובדים מעבר לזה. הנה למשל, היום אני מלווה את גיא להצגה. יש להם עודף פחד בבית הספר לצוות.

למעלה