מה דעתכם

מה דעתכם../images/Emo35.gif

קיבלתי היום בתיבה מכתב מאורט חיל האויר, שבו מסבירים על איך שהם מלמדים מקצועות תעופה ובלה בלה בלה... לפי מה שראיתי, הבית ספר הזה הוא בידיוק כמו הטכני, רק שבטכני סובלים חרא ולובשים מדים ואוכלים מהמדריכים
בבית ספר הזה לומדים אותו דבר, רק ששם אתה בביית כול יום ועל אזרחי
כדאי לעבור?

אתה מתכוון...../images/Emo26.gif

לריאלי - זהו בי'ס שיוצאים משם לחילות הקרביות. ודרך אגב, אני חושב שאתה כן עם מדים בבית הספר הזה.

תל - נוף../images/Emo35.gif

אני לא חושב שיש שם בית ספר משום שזה בסיס צבאי - קרבי. זהו הבסיס הכי גדול של החיל ואין שם בית ספר. אם אתה מעוניין בעוד פרטים תפנה לשניר, אח שלו משרת שם.

tisanim6

New member
אורט חיל האויר

לצערי הרב יוני הינך טועה יש שם בית ספר את שמו קיבלת כבר, זהו לא הריאלי, יש שם פלוסים-אין מדים אין משמעת צבאית יותר מידי,(אין אפילו פסים זוהרים) אתה רואה שם f-15 f-16 יסעורים, פאנטומים הכל ממריא מעליך. המינוסים הם שאין אפשרות ללמוד שם למי שגר רחוק,כי אין שם פנימיה. דרך אגב אחי סיים את שירותו השבוע, ומשהו מעניין בחיל האויר כשאחי הלך לבאקום אמרו לו שאת המילואים הוא יעשה בחי"ר. יש צדק????

לא ידעתי...

יש בתל - נוף בית ספר? תספר עליו קצת. אבל בכל מקרה זה בית ספר ליום לימודים ארוך, כלומר ללא פנימיה, כך שאנחנו יכולים לשכוח מזה.

oleg_kh

New member
הוא הרגע סיפר לך מה אתה דפוק :)

זה בצפר בדיוק כמו הטכני רק בלי מדים אותם המקצועות הכל אותו דבר, יש גם הולץ בת"א שזה אותו הדבר. בקיצור ילדים אם לא ידעתם יש עוד בתי ספםר כמו הטכני רק שאתם אוכלים חרא והולכים על מדים ומסדרים. (נראה לי שבהולץ זה גם על מדים)

tisanim6

New member
אורט חיל האויר

אורט חיל האויר משרת את משפחות הטייסים ומשפחות מכונאים, חשמלאים ואלקטרונאים שחיים בבסיס עם משפחתם תל נוף זה כמו....עיר ע-נ-ק-י-ת.

oleg_kh

New member
מה ? מה הקשר משרת ת'משפחות ?

ומה הקשר עיר ענקית? יש בסיס, יש כיוני משפחות, יש את אורט שליד.. מה הלחץ. יכולים ללמוד בו כל מי שרוצה ולא בהכרח הילדים משיכון משפחות לומדים שם..תאמין לי חצי מהם בכלל נגעלים מחיל האוויר

tisanim6

New member
אל תלמד אותי

זה לרוב למשפחות שהזכרתי ואל תנסה ללמד אותי אחי משרת שם ומספר לי המון

oleg_kh

New member
שים לב מה אתה אומר ...

אחיך משרת שם. אני עברתי שם, בטכני של חיפה וגם בטכני באר שבע (לרוב) אז אתה אל תלמד אותי.. זה שאחיך משרת בתל נוף זה נחמד ויפה, אבל אל תתווכח עם משהו שאתה לא יודע ממקור ראשון (ולמקרה שעוד לא הבנת, אתה).

גם אחי קיבל הזמנה כזאת../images/Emo70.gif

רק הבי"ס הזה לא נימצא בתל-נוף אלא ברמת-דוד
ומי שגר די רחוק - יש הסעות הביתה...

tisanim6

New member
טעות בידך

מצטער אך נפלה טעות בידך הולץ זה ב ת"א אל תשכח שאורט זה בתל נוף וזה "רשת".

akapulko2020

New member
משמועות

ידוע לי שהבי"ס ברמת דוד לא ברמה טובה-או לפחות כך היה -כי אנשים היו עוברים משם לטכני,אחרי שניה בט',מי שהיו לו ציונים לכך זאת אומרת

למעלה