מה דעתכם

gs1234

New member
../images/Emo35.gif תוכנית אב לתנועה ותחבורה ../images/Emo12.gif

"תוכנית אב לתנועה ותחבורה לעיר רעננה" - נשמע טוב וסקסי!!! איך אפשר לעיין בתוכנית הזאת? ומתי מתכנסת הוועדה שלה?

32103210

New member
מוגשת למי?

והחשוב לא פחות, איך אפשר לעיין בה ? (אם בכלל )

32103210

New member
גור .

ברחוב קרן היסוד ,גולומב , מומלץ להקים כיכר ,ע"י כך כל הפניות ישארו ,והתנועה תיזרום בביטחה .איסור פנית פרסה באחוזה קרן היסוד הינה דבר רצוי ,מכוון שיש נהגים /רכבים ,שלא מסוגלים לבצע פנית פרסה ,ואגב לרוכבי אופניים אסור לרכב על המדרכות .

nesi happy

New member
רוב הדרישות לא לעניין

במיוחד סעיף 4, הגעה לבורכוב מאחוזה תעבור דרך בר-אילן -גולומב , מטרד לא הגיוני. גם 1-2 לא לעניין. בוא תבטל פרסות בכלל.

גור 2

New member
חבל. אם היית קורא בעיון...

הצעתי שלא תהיה הגעה לבורוכוב בכלל. מה כבר יש לחפש שם?

גור 2

New member
32103210

1. תסתכל במפה המצורפת ותגיד אתה מה דעתך. 2. דיירי קרן היסוד 13 לא יתלהבו מההצעה הזאת. בחור. אני תושב כמוך. רק עיבדתי כמה דברים שמפריעים לי ביום יום כהצעות לשיפור ופניתי לכאן ולעירייה. משקלה של דעתי, כדעתך.

32103210

New member
גור

עכשיו , שאמרת את טיעון לגבי דיירי קרן היסוד 13 , הטיעון כל כך רציני שאין מה להגיד .

גור 2

New member
3210E+32 מקובל לא להגיד כשאין מה להגיד../images/Emo70.gif

השטח החום במפה, בין הקוים הצהובים, זה לא שדה תפוחי אדמה אלא מתחם רווי בתי דירות. דיירי קרן היסוד 13 יצטרכו לותר על החניה הפרטית ולארח את תנועת הרכבים בסלון שלהם אם יבנה שם מעגל תנועה ונהגי רעננה יצטרכו לעבור הכשרה בנהיגה במסלול סלאלום. 3 מעגלי תנועה על 235 מ'... תביע עמדה ישירה במקום להתוכח ולהתחכם איתי. בשרשור זה מודגם יפה למי ואיך לפנות בהצעות, התנגדויות ותלונות בנושא עד לרמת המחלקה ושם העומד בראשה. גור 2 עומד בראש מחלקת הבית הפרטי שלו בלבד. .....(בתקוה ששורה חתרנית זאת לא תגיע ל
האמיתי בבית).

32103210

New member
גור

יש כל כך הרבה כיכרות ברעננה ,כולל 4 בקרן היסוד ,( כנראה החמישית בדרך ללא קשר לצומת המדובר ,) ופתאום נהגי רעננה יצטרכו לעבור במסלול סלאלום ??? כיכר זה הדבר הבטוח ביותר, זול יותר מרמזור ,בהקמה ובאחזקה ,ואומר לך דבר נוסף, צא לצומת וראה כי במבנה הצומת, ( גינות , ומידרכות רחבות בקרבת הצומת , ואיסורי החניה ) הצומת ניבנה להקמת כיכר כימעט ללא שינויים ברוחב הצומת כנראה שאף חניה לא תלך לאיבוד, ובטח שלא חניות פרטיות ,להזכירך בכיכר אמור להיות נתיב אחד בלבד .

nesi happy

New member
עזוב אתה לא רציני, ציניקן חסר תקנה ותו לא

פתרונות שנותנים מענה לחלק קטן מהאוכלוסיה, לאינטרסנטים, אינם רציניים. אם הפתרונות שלך היו נוגעים לעוד אנשים חוץ ממך ולתושבי קרן היסוד 13 זה היה רציני.

ומה בדיוק אמור לעשות מי שגר בבורכוב?

הפניה שמאלה הבאה היא רק במכבי... חלק מהעניין בעיר שתהיה גישה נוחה לכל מקום עבור כל התושבים כל אחד לפי האיזור שלו.

ארזS

New member
לדעתי הפתרון הטוב ביותר במקרה הזה

הוא רמזור. אין ברירה אחרת לדעתי. למרות שבתגובה קודמת הייתי בעד איסור הפניה שמאלה, במחשבה נוספת נראה לי שאין ברירה אלא להתקין שם רמזור.

Citizen Y

New member
קצת מזרחה משם יש 2 רמזורים במרחק אפסי לא?

(בגדה הצפונית) ורמזור לא ימנע את הפקק שיוצרים הממתינים לפנייה ללא יצירת נתיב פנייה נוסף (דבר לא פשוט אני משער?)

כביש חוצה מחנקין לבורוכוב? יכול להיות שזה מה

שעושים שם? ליד הבניין החדש? משום מה נראה שבימים האחרונים הפסיקו את העבודה.

למעלה