ברוטו או נטו?
V veredmp New member 23/12/07 #20 ../images/Emo6.gif הבנתי ורשמתי בפני. לא מתעסקת עם רו"ח........ אין בעיה, מירב. הכל רשום ומתוייק!
B BRANGELINA New member 23/12/07 #18 אמא'לה עשית לי טראומה לכל החיים עם התמונה הזאת.... אני ממש ממש לא בעד זה!!!אפילו לא בשביל כ"כ הבה כסף
אמא'לה עשית לי טראומה לכל החיים עם התמונה הזאת.... אני ממש ממש לא בעד זה!!!אפילו לא בשביל כ"כ הבה כסף
E eden83 New member 23/12/07 #22 ../images/Emo187.gifעכשיו יהיו לי סיוטים בלילה בחיים לא זה לא מתאים לה בכלל
R Red Daniel New member 23/12/07 #23 אוי ואבוי בעעעעעעעעעעעעעעע זה מגעיל! במקום קרן הייתי מעדיף לחתוך לעצמי את הביצים ולא לעשות את זה!!!!!!!!!!!
אוי ואבוי בעעעעעעעעעעעעעעע זה מגעיל! במקום קרן הייתי מעדיף לחתוך לעצמי את הביצים ולא לעשות את זה!!!!!!!!!!!
V veredmp New member 23/12/07 #25 אתה סגור על זה? נתחיל בזה שלקרן אין ביצים. חוצמזה ששיער צומח בחזרה, ביצים לא ממש (אתה יכול לשאול את הבעל של לורנה בוביט )
אתה סגור על זה? נתחיל בזה שלקרן אין ביצים. חוצמזה ששיער צומח בחזרה, ביצים לא ממש (אתה יכול לשאול את הבעל של לורנה בוביט )
O OpenYourEyes New member 24/12/07 #28 בשביל מיליון וחצי שקל הייתי מגלחת את הראש בזמן שאני עומדת על רגל אחת ומפזמת את ההמנון ההודי.
כ כלה להשגה New member 24/12/07 #31 ../images/Emo45.gif מישהו מוכן לשלם לה המון כסף עבור קרחת? וואללה, תותחית הבחורה... אם היו מציעים לי הייתי לוקחת בשמחה וגם מעצבת כוכבים על הראש, כבונוס (אה כוכבים זה בכלל של סלקום)
../images/Emo45.gif מישהו מוכן לשלם לה המון כסף עבור קרחת? וואללה, תותחית הבחורה... אם היו מציעים לי הייתי לוקחת בשמחה וגם מעצבת כוכבים על הראש, כבונוס (אה כוכבים זה בכלל של סלקום)
O OpenYourEyes New member 24/12/07 #32 אגב לעמוד על רגל אחד ולפזם את ההמנון ההודי אני מוכנה לעשות גם בשביל 5 שקלים. מישהו רוצה?
B blackfield2 New member 24/12/07 #33 אגורה אני לא משלמת לך! ../images/Emo9.gif וזה רק בגלל שאת כבר לא עונה במסנג'ר. כלבתא! ^___^