מה דעתכם זה האתר שלי...
T Tustus New member 22/8/03 #2 וואו../images/Emo70.gif יפהה../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif מתי הוא נפתח כבר אהה... ושאלה על העמוד..חחח...למה בצד של העמוד מתחת לאיפה שכתוב נטליה אוריירו רשום מ ק ת
וואו../images/Emo70.gif יפהה../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif מתי הוא נפתח כבר אהה... ושאלה על העמוד..חחח...למה בצד של העמוד מתחת לאיפה שכתוב נטליה אוריירו רשום מ ק ת
N niravital New member 22/8/03 #3 הלינקים לא עובדים לי ../images/Emo10.gif אני לוחץ ולוחץ, אבל לא קורה שום דבר אתר יפה מאוד, כבר ראיתי את העיצוב הזה
הלינקים לא עובדים לי ../images/Emo10.gif אני לוחץ ולוחץ, אבל לא קורה שום דבר אתר יפה מאוד, כבר ראיתי את העיצוב הזה
F faNATYc New member 22/8/03 #4 חחחח סיפור ארוך למה מ ק ת אבל זה יהיה כזה באר עם מומלצים, דפים חדשים וסתם שטויות שבא לי להכנס לשם. לא מק"ת אה ונירו'ש, תמשיך ללחוץ זה בריא שיניתי קצת את העיצוב, אבל כנראה זה דקויות כאלה קטנטנות...
חחחח סיפור ארוך למה מ ק ת אבל זה יהיה כזה באר עם מומלצים, דפים חדשים וסתם שטויות שבא לי להכנס לשם. לא מק"ת אה ונירו'ש, תמשיך ללחוץ זה בריא שיניתי קצת את העיצוב, אבל כנראה זה דקויות כאלה קטנטנות...