מה דעתכם

מה דעתכם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתם פוגשים בן/בת זוג חדש/ה, ומגלים א- סימטריה בגופו/ה. ייתכן שזה משהו שרויאם כבר ממבט ראשון- כמו עיניים לא שוות בגודלן, או סטייה קלה של האף.... ואפשר שתגלו את חוסר הסימטריה רק בסקס ראשון. למשל, בנטייה של הזיין, הבדלים בין השדיים, או בשפתיים התחתונות.... היתה לי שיחה עם מישהו על חוסר סימטריה, והופתעתי כשאמר שזה מצב מעניין ומושך. הרי כולנו רודפים בד"כ אחרי היפה! ויפה נקשר בתדעה ל"מושלם". איך זה אצלכם? האם חוסר סימטריה מסויים א. דוחה אתכם? ב. מושך אתכם? ג. לא ממש משנה לכם?

avshalomat

New member
פגשתי פעם בחורה נאה

אממה היא הייתה הפוכה, המקום שמאל ימין במקום ימין שמאל, אפילו המיטוכנדרות בתאיה, התפתלו להן בהנאה משמאל ימינה, ולא הימינה שמאלה, אותה בחורה נאה, אותי היא לא עיכלה וגם אני לא אותה.

vaselius

New member
אצלי זה מאד בולט

האונה הימנית הרבה יותר מפותחת בגלל זה קיבלתי אפילו טורטיקוליס אבל, באמת, קשה להגיד לך תשובה מוחלטת, תלוי במידת חוסר השיויון, במיקום, בסוג הקשר, אבל נקדות המוצא שלי היא "שלא כולנו בלונדינים עם עיניים כחולות", לכולנו יש פגמים, וזה מאד לא משנה

../images/Emo13.gifטורטיקוליס? העבדתי את גוגל......

הבנתי. אבל...זה לא כמו האברים שהדגמתי באמצעותם את מקרי האסימטריה....

פאקטור

New member
התכוונת ההאמיספרה הימנית ?

(למרות שכעקרון גם את 4 האונות אפשר לחלק לימניות ושמאליות)

vaselius

New member
douze points../images/Emo45.gif

איזו פאדיחה
טוב, יש לי תירוץ, זה בגלל המורפין
אני חוזר לישון

נצנצ

New member
האמת.....

אם תתסתכלי טוב טוב על הגוף שלך או של בן זוגך תגלי משהו מדהים אצל כל אחד מאיתנו יש חוסר סימטריה בגוף, אף צד של הגוף לא דומה לצד השני, תמיד ישנה סטייה מסויימת של כמה מילימטר/סנטימטר וכ"ו. אז לדעתי זה פשוט עיניין טבעי, אצלי לדוגמה אחד מהשדיים קטן מעט מהשד השני, זה פשוט ככה בטבע,גם בזה אנחנו לא מושלמים.

ישנו יופי מושלם

שמשעמם משהו.סוג שראינו בעבר לעומת יופי לא שיגרתי למרות שיש בו "ליקויים" כגון חוסר סימטריה.אין כללים כתובים.דוחה זה לא.

זה מדהים אבל............

חבר טוב של מוהנדס יצא בעבר עם פצצה אמיתית ויום בהיר אחד.......בעצם זה היה בחורף הוא גילה שהיא היתה - הוא.....ועדיין יש לה\ו .........נו אתם יודעים ואז החלה תקופת התלבטות ארוכה.......כי הוא היה כבר מאוהב בסוף הוא החליט להשאר איתה\ו דרך אגב.......סיפור כזה חייב להיות אמיתי למי שלא מאמין אבל אחרי שבועיים.......מוהנדס פגש אותו ופניו חיוורות כסיד מה מסתבר ההיא\וא זרק\ה אותו לכלבים כשההיא\וא גילה\תה שיש לו ביצה אחת יותר גדולה מהשניה נו............מה תגידו על זה ? רוגע ושלווה רוגע ושלווה רוגע ושלווה איזה עולם משונה מהנדס משוגע וסיפור כזה........חייב להיות אמיתי....למי שלא מאמין בטעות

יש ויש...

אני מכיר מישהי שהשדיים שלה שונים בגודלם וצורתם בצורה משמעותית. להגיד שזה דוחה? ממש לא. שזה מעניין? בהתחלה. חוץ מזה זה רגיל. לגבי אי סימטריה למטה? חסר משמעות בעיניי, אפילו נחמד. שטויות, כולה גוף, כשרוציםן להנות ממנו נהנים, ולא מחפשים "סימטריה". סימטרי זה כיף, אבל משעממממם.

דווקא אצלי

"יפה" לא נקשר בהכרח עם "מושלם". להיפך, הרבה פעמים קורה שאני מסתכלת על מישהו/י, במשך כמה זמן (אנשים מהסוג שלא חושבים שהם יפהפיים על הרגע הראשון, אלא שלוקח קצת זמן עד שמבינים את זה), מגלה איזשהו פגם/חוסר סימטריה, ואחרי כמה זמן מבינה שזה ממש יפה. לדוגמא: פנים ארוכות / לחיים שקועות / חיוך לא סימטרי - דברים כאלה. ודווקא מי שלוקח לך זמן לגלות שהוא יפה - יפה הרבה יותר ממי ש"יפה ממבט ראשון"

מעניין מה שאמרת.

זה בדיוק היה ההדגש של מי שאמר לי שחוסר סימטריה יוצר בו עניין יתר... אני, בעוונותיי, עברתי כנראה חזק מדיי שטיפת מוח של תרבות-המושלם, וזו הותירה בי סטיגמות די מטופשות לטעמי. עובדת על עצמי כדי "למחוק" את ההגדרות המוטבעות.

מה לעשות שהטבע תמיד מפצה

למשל, אחד הציצים שלה קצת יותר קטן...(לא שזה מפריע לי חלילה...) ואופס אמא טבע נתנה לה ציצי אחד טיפה גדול יותר (שזה בכלל לא מפריע לי)..... (ממש תופעת טבע איך העסק מסתדר...) אז בעצם זה לא ממש משנה כי יש פיצוי... איך?

למעלה