מה דעתכם?

ורד9

New member
../images/Emo39.gifאישיות עדינה ונעימה,

הסביבה חשובה לך, תומכת ומבינה את מקורביך

shamon51

New member
שימו לב למדרגות בשורה

כל שתי מילים יש מדרגה למטה אי יכולת להתמיד ? הדרדרות במצב הרוח ? בכלל נראה שהכותבת נוטה למצבי רוח קיצוניים של עודף רגשות בין אופוריה למלנכוליה שמעון

נראה לי שנכון יותר להגדיר זאת כמהלך

שורות יורד, בחלקו גלי ובחלקו מעט מדרגתי אבל הדגש הוא על הירידה ולכן נכון יותר לראות בכך תת פעילות מחמת מורל שפוף, דכדוך קל, קושי למצוא סבה להתלהב ולצאת כאשר, נניח אין עם מי ( מה אתי ? )

מישהו כאן צריך משקפיים חדשות ?

אם עוד אחד יזהה כאן שורות עולות אני מחליף מספר במשקפי קריאה שלי.

shamon51

New member
זה יעזור לפתור את המחלוקות ../images/Emo13.gif

אודי
אתה רואה שש-שש שש-שש שש-שש שש-שש

dafna yalon

New member
שמעון

אחלה רעיון לסמן כך את קו הבסיס, אבל בהתמקדות שלך לאורך קבוצות מילים פספסת את הרעפים היורדים בטווח מילה לאורך כל הדרך. שים לב.זה סממן מאוד חשוב בכתב. אני תמיד מעריצה אנשים שכותבים בשורות יורדות ומוצאים כוח "למשוך את עצמם בציציות ראשם" כדי להתרומם כל פעם מחדש שוב ושוב, גם אם נופלים שוב. זה מה שנקרא בעיני תעצומות נפש. אבל זה ממש לא קל. דפנה

shamon51

New member
דפנה - ככה זה נראה מלמעלה

יש כמה מילים שגם גודל האותיות קטן לקראת סוף המילה לא בכולם ...

dafna yalon

New member
תסתכל מלמטה

תראה שלמשל בשורה הראשונה "בת 28" , בשניה "את..." - הסימון שלך לא עוקב אחרי האותיות ומפספס את המגמה הברורה יותר של הירידה בטווח מילה. גם במקומות אחרים. קו הבסיס למטה של האותיות עצמן הוא הקובע. הסיפור של הגודל הוא סיפור אחר, ומחזק אולי את הפרשנות של ההחלשה, אבל לא בהכרח קשור. צריך לבדוק יותר לעומק. דפנה, חוזרת לעולם החובות.

shamon51

New member
כמו שאמר דן בן אמוץ

"השאיר חובות - לא הרבה - אבל גדולים"

ורד9

New member
../images/Emo35.gifרעפים יורדים בתוך מילה,

ורעפים יורדים בשורה המשמעות היא שונה ? האם יש עוד משמעות מלבד יאוש ובטחון עצמי מעורער

shamon51

New member
מענין שאות "ר" במילה "קרן"

מענין שאות "ר" במילה "קרן" מכווצת = הקמר הדוק וצר לעומת ה"ר"-שים האחרים משהוא בבטחון העצמי ? שמעון

טווח המדרגות עשוי לתת אינדיקציות

של עוצמה ומינון, ככל שזה יהיה תכוף יותר עד שגם המלה מתפצלת למדרגות כך אנו למדים על מאבק חריף יותר ולחצי 'ירידה' כה עזים עד שניתן להטיל ספק ביכולתו להתמיד לאורך זמן במשיכת שערו וחילוצו. חשוב לברר מה משקיע את השורות והאם זה קשור יותר למבנה האישיות או תחת ההשפעה המלחיצה של נסיבות קשות גם לאדם מאוזן יחסית.

גאיה111

New member
מוזר ביותר יש כאן שני כתבי יד!

שונים לגמריי. ואני התייחסתי לכתב אחר!

התרשמות ראשונית....../images/Emo140.gif

מכתב היד רגישות,עדינות,תמימות, חברותית. קיימת קצת הרגשת דכדוך ותחושת של חוסר התקדמות אולי שקשור בקושי פנימי לממש התרחבות בעתיד...אך ככלל הזרימה טובה . שלהבת (תלמידה מתחילה....)

ובהזדמנות זו כדאי לתת את הדעת

לכמה שילובים מעניינים, לאו דוקא בכתב זה: מדרגות עולות בתוך מהלך שורה ישר יחסית מדרגות עולות בתוך מהלך שורות שמגמתו המרכזית בירידה. אגב, במדרגות יורדות, ובניגוד למדרגות העולות המדרגה תמיד פועלת במגמה לווסת/לקזז משעור הירידה, בעוד שבמדרגות עולות האתגר לפני הבוחן הוא כפול: לקבוע האם המדרגה נועדה לקזז שיעור עליה רצוף ומתמיד יותר . או שמא נועדה להשתחרר מכבילותה המשתקת של השורה הישרה ואז יש ל 'עליה' הצלחות קצרות, חלקיות ומקומיות.

קונטי1

New member
תודה לכם פורום גרפולוגיה

קלעתם בול... באותו יום שכתבתי בכתב ידי, אכן היתה התדרדרות במצב הרוח, היו לי עודפי רגשות עצומים... זה היה יום מלא וגדוש פעילות רגשית עבורי... היום, אני מרגישה אחרת לחלוטין... מבטיחה בימים הקרובים לכתוב את כתב ידי שוב להתרשמותכם....

למעלה