מה דעתכם -Akhal Teke

• פותח הנושא caap
  • פורסם בתאריך

peligrosa1

New member
אני מכירה את הגזע

קצת. רכבתי קיץ שעבר על כמה במשך חודש (קפיצות) אם תביא משהו ברמה גבוהה לקפיצות אולי תצליח למכור טוב. אלו שאני רכבתי עליהם גם ניראו טוב... לדעתי להביא סתם כמה סוסים ממוצעים לא יתפוס.. הם טובים בקפיצות אבל הגרמנים והולנדים יפים יותר ולא ניראה לי שתצליח לעמוד בתחרות הזאת כי יש יבוא מאוד מוצלח מארופה. הם מעולים לאינדורנס ואולי תצליח לעניין משהו מהענף הזה אבל לדעתי המחיר לא יצדיק את זה כי הענף הזה בארץ זה לא משהו המוני וערבים וערבים מקומיים תותחים בזה (והרבה יותר זולים) אין בסוס הזה שום יחוד יוצא דופן כמו למשל טנסי ווקר או פרוביאן פסו שתפסו בארץ די יפה.. אם אתה רוצה ליבא ממדינות רוסיה (ה-ссср :) לשעבר) תצליח הרבה יותר אם תביא ערבים מקוי דם שיש שם במיוחד עכשיו כשענף המרוצים תופס יותר תאוצה...המעט שהגיעו מזמן היו מאוד מוצלחים.

סוסים ברבוריים

אני מוצאת בהם יופי וגם עדינות. אני אקח את המילה שלך בעניין הכח והסיבולת לשהם. אני מניחה שהם יתאימו לאינדורנס, אבל כאמור - זה לא שוק שמשלם הרבה בארץ, אף כי זה ספורט מאתגר ביותר.

caap

New member
תודה רבה על כל התשובות

יש לי אפשרות להביא סוס בן 3 ברמה גבהה ,זכר עם ביצים ,קופץ כרגע 110 ס"מ עם פוטנציאל לא רעה -אותו אני רוצה לתת להזכרה למשהו מוכשר שיתחרא איתו,בנוסף להביא 2 סוסות מורבעות מזכרים עם דם אחר ובפעם הבא אני ארביע בניהם וכך אמשיך.הסייחים אני ארצה למכור.עלות הפרוייקט הזא כ 100000$ ,השאלה-האם יקנו סייחים במידע וזכר שאביא יצליח בתחרויות.

NTL

New member
לא לא

עם כל הכבוד אני לא רואה אנשים בארץ קונים את הגזע הזה גם לא בחצי מחיר. כבר עדיף שתביא כמה סוסים הולנדים לארץ ותמכור. אנשים מענף האינדורנס לא רוצה סוס בהרבה כסף. וגם ככה ענף הקפיצות בארץ בירידה... (יחסית לווסטרן) אם זה היה סוס שמתאים לווסטרן אז היית מגלגל כסף, אבל להוציא אגורה מאנשי האינגליש זה כבר משהו אחר. מבחינתם להוציא 30,000 דולר על סוס מחול זה השיא של השיא. כשבווסטרן זה מגיע ל100,000 דולר. בקיצור. תביא קווטרים.

תםטםOHIO

New member
לא רציני..

אין לי כח להכנס שוב אבל בתמונות בהמשך (לא מה שהיה בהודעה של קאפ) בגלריה היה סוס בצבע ברונזה ועוד אחד עם רגליים שחורות ! וגוף בהיר בשילובי צבעים בלתי יאומנים שקיימים בגזע הזה, ובכלל, היופי הוא בעיני המתבונן. ולדעתי, צריך לעמוד ליד סוס כדי להעריך את יופיו ויחודו. אבל תפנימו, אין סוסים מכוערים למען השם.

תםטםOHIO

New member
הנה,

שלפתי לך כמה תמונות, תהני (ותכנסי בעמוד הראשי בגלריה ויש שם עשרות עמודי תמונות)

../images/Emo75.gifוואו!

זה צבע מדהים. פעם ראשונה שאני רואה צבע כזה.

למעלה