מה דעתכם - שפת פייתון>>

מה דעתכם - שפת פייתון>>

מה אתם חושבים על האתר הזה,ללמוד פיתון , הוא טוב? אני יכול 'לסמוך' עליו שאני ידע טוב פיתון לאחר שאלמד בו? תודה

finduilas

New member
נראה טוב

בגדול האתר נראה מדריך בסיסי וטוב. בוודאי תרצה גם אתר עם reference - רשימת כל הפונקציות והפקודות בשפה ובספריות השונות. מה שהכי חשוב לזכור זה שאי אפשר ללמוד שפה מקריאת אתר, לא משנה כמה הוא טוב. חייבים לתרגל ולתרגל.

IP yuval

New member
למדתי מהמדריך הזה. הוא לא מלמד

הרבה. אני לא ממליץ עליו. לעומת זאת, שמעתי הרבה המלצות חמות על הספר החופשי dive into python. אני גם ממליץ לך לעיין ולחפש תשובות באתר הרישמי של פייתון (python.org) לפני שאתה שואל פה.

איפה אפשר לדעת את יסודות התכנות?

אני נכנס ללמוד כל שפה, ומדברים שם ב:'פונקציות', 'משתנים' ,ועוד מושגים שלא ממש מובנים לי, איפה אוכל ללמוד ברשת שפת תכנות מההתחלה ממש ! שאני יבין מה זה כל הדברים האלה.. תודה.

selalerer

New member
למרות שיש הגדרות כלליות ונכונות למו

שגים הללו, בכל שפה המימוש הוא קצת ולעיתים גם חורג מההגדרה הרשמית של המושג. הכי טוב זה שתתחיל ללמוד שפת תכנות (לא שפת סקריפט) ותראה במו עיניך את משמעות המושגים, ייתכן שלאחר מכן תיתקל בפירוש אחר לאותם מושגים אך הרעיון הכללי תמיד יהיה דומה ותדע על מה מדובר. בשביל מטרה שכזאת אני ממליץ לך C, אם תרצה ללמוד מושגים מעולם הOOP אני ממליץ ללמוד לאחר מכן, JAVA.

היכן ברשת,אפשר למצוא

חומר לבסיס הזה, שמסביר מההתחלה מה זה כל הדברים האלו,משתנים ,פונקציות וכו'? או שעדיף ללמוד קודם שפה כמו ג'אווה,ואז להתקדם לC++? בדרך כלל,החומר ברשת מובא בצורה כזאת כאילו אתה כבר מבין בתיכנות משהו, ואני לא ממש מבין משהו...ולכן אני מחפש משהו מהשורש ממש.

כן אבל

איפה אפשר למצוא כזה דבר ברשת? זינדל מלמד מהשורש אגב? הכוונה: גם למי שאין לו שום מושג ירוק בתכנות?

למעלה