מה דעתכם? שווה ללכת?

nukke

New member
תלוי.

אם אתה יחצ"ן בשנקל או "מומחה למדיה חברתית", כמו שהחבר'ה הצעירים קוראים לזה היום - בוודאי! אתה מרוויח גונישט מיט גורנישט ויין חינם ישמח לב אנוש.

אם אתה בנאדם מן הישוב, למה להגיע לגבעתיים? תשאר בתל אביב (ואם אתה לא, תחתים דרכון באילון) ובוא לדאנסינג קאמל. יש שם בירה טובה.

~MK, מSMMת את עצמה למוות ברגעי שיעמום.

תוקפנית משהו... אני גר קרוב וכנראה אקפוץ

אבל בכל זאת מסכים שאם זה לא היה במרחק הליכה קצר הייתי מוותר.

הכל ברוח טובה, ומזל טוב לדרך היין על סניף חביב חדש וקרוב

nukke

New member
אם יש משהו מעצבן בפורום

כלומר, יותר מעצבן מסטודנטיות לתקשורת שעורכות סקרים על שיווק יין, זה עבודת יחצ"נות זולה.

לא?

knappertsbusch

New member
בשני המקרים זה נע בין מדגדג לפתטי

אבל קשה לי לחשוב על עבודות יותר בזויות מאלה של ה"בלוגרים"
הכותבים עשרות "פוסטים" מדי יום על מוצרים שהם קיבלו חינם ל"התנסות".
עדיף כבר לנבור בפחים, לפחות פה יש איזה דיגניטי מסוים.

nukke

New member

גאונ/ה מי שעל(ת)ה על הפלטפורמה השיווקית הזאת. גאונ/ה.

עדיף כבר להיות טוקבקיסט בתשלום. משתלם יותר כלכלית.
מאידך, זאת עבודה שמקבלים עליה כסף, אבל אתה מסתכן שכמה חנונים באינטרנט ישימו אותך ללעג ולקלס. בלוגרים מסונג'רים נהנים מהאשליה הכוזבת של אהבת היחצ"נים.

אני גם אלרגי לזה

אבל פה היה לי ספק קטן (אחרת אני ישר מוחק)
דרך היין זו רשת רצינית שלא הייתה מתעסקת בשיט כזה

סביר שזו יוזמה מקומית של הסניף החדש או יחצ"ן נמרץ כלשהו שנשכר לפרסם אותו (גם לא סביר)
הרשת מבוססת על המוניטין שלה ולכן לא נראה לי שהיא הייתה יורדת לרמה כזו באופן יזום

johnny be goode

New member
קטני אמונה

כבר אי אפשר לשאול שאלות תמימות לגבי אירוע או יין מומלץ? מיד חושדים בך כדובר מטעם.
זה מועדון חברים סגור או פורום באינטרנט?

אגב משהו טעם את בירה אביר? שמעתי שהחלו לשווקה בבקבוקים (אין לי מניות בחברה) שווה?

nukke

New member
סליחה

שאלות של מישהו חדש בפורום ספציפי, שבכרטיס המשתמש שלו מצוין שהוא הצטרף לתפוז באותו חודש בו פורסמה ההודעה, שזאת ההודעה הראשונה שלו בפורום ספציפי ולפי כרטיס המשתמש אין לו רקורד בפורומים אחרים, המלוות בקישור להודעה לעיתונות/ אתר וכו' - מעוררים חשד.

אם אכן אינך יחצ"ן או כותב מטעם - קבל את התנצלותי הכנה על התגובה העוקצנית. אני מקווה שאתה מבין מאיפה זה מגיע. אנחנו כאן כדי לחלוק ידע וחוויות וכדי לענות על שאלות של אורחים מזדמנים, אבל אישית, עייפתי מסושיאל מדיה "אקספרטס" למיניהם.

אם אתה יחצ"ן - התגובה שלך טובה. באמת. הצלחת להכניס רגל בדלת.

לגבי אביר - יש לי בקבוק. כשאשתה אדווח.

troubles

New member
הייתי שם פעם אחת

לא שווה ללכת לסניף אם אתה בקטע של בירה.

למעלה