the another one
New member
היי היי היי ! ../images/Emo13.gif
לא אמרתי שאין לי ניסיון ב JAVA ! אין לי הרבה ניסיון ב JAVA. באמת שניסיתי לאהוב את JAVA אבל כמעט ואין מה. הדוגמה שהבאתי היא הדבר הראשון שעלה לי בראש ואני בטוח שמישהו אחר יוכל להביא לך דוגמה שייקח לך שנים למצוא באיזה CLASS היא נמצאת (אתה אמור לדעת איזו כמות של CLASS-ים יש ב JAVA
). אחד החסרונות של ++C היא שזו שפה ענקית. JAVA - גם. חוץ מזה "קוד מגעיל ולא קריא" ? ביחס ל JAVA ??? בקשר ל OOP של JAVA - התכוונתי לעניין של פונקציות שכתובות בתוך ה CLASS. בשביל מה זה טוב ? מה רע במבנה של ה CLASS ב ++C ? העתיקו את כל שאר הסינטקס, את זה לא יכלו להעתיק ?
היתרון של הביצועים כבר כמעט לא קיים ? כמעט היא מילת המפתח כאן. מעניין כמה מערכות זמן אמת מתוכנתות ב JAVA ? התשובה : 0 . וכנראה שהפער יצטמצם רק בעזרת מחשבים מהירים יותר עד כדי כך שהפערים יהיו זניחים - לא תודות ל JAVA. וד"א : תשכח מתיכון, השנה (בעזרת השם) - מסיים תואר ראשון.
לא אמרתי שאין לי ניסיון ב JAVA ! אין לי הרבה ניסיון ב JAVA. באמת שניסיתי לאהוב את JAVA אבל כמעט ואין מה. הדוגמה שהבאתי היא הדבר הראשון שעלה לי בראש ואני בטוח שמישהו אחר יוכל להביא לך דוגמה שייקח לך שנים למצוא באיזה CLASS היא נמצאת (אתה אמור לדעת איזו כמות של CLASS-ים יש ב JAVA