מה דעתכם ? רק #C ?

the another one

New member
היי היי היי ! ../images/Emo13.gif

לא אמרתי שאין לי ניסיון ב JAVA ! אין לי הרבה ניסיון ב JAVA. באמת שניסיתי לאהוב את JAVA אבל כמעט ואין מה. הדוגמה שהבאתי היא הדבר הראשון שעלה לי בראש ואני בטוח שמישהו אחר יוכל להביא לך דוגמה שייקח לך שנים למצוא באיזה CLASS היא נמצאת (אתה אמור לדעת איזו כמות של CLASS-ים יש ב JAVA
). אחד החסרונות של ++C היא שזו שפה ענקית. JAVA - גם. חוץ מזה "קוד מגעיל ולא קריא" ? ביחס ל JAVA ??? בקשר ל OOP של JAVA - התכוונתי לעניין של פונקציות שכתובות בתוך ה CLASS. בשביל מה זה טוב ? מה רע במבנה של ה CLASS ב ++C ? העתיקו את כל שאר הסינטקס, את זה לא יכלו להעתיק ?
היתרון של הביצועים כבר כמעט לא קיים ? כמעט היא מילת המפתח כאן. מעניין כמה מערכות זמן אמת מתוכנתות ב JAVA ? התשובה : 0 . וכנראה שהפער יצטמצם רק בעזרת מחשבים מהירים יותר עד כדי כך שהפערים יהיו זניחים - לא תודות ל JAVA. וד"א : תשכח מתיכון, השנה (בעזרת השם) - מסיים תואר ראשון.

nirtheking

New member
אני לא יודע אם אתה קורא חדשות

אבל לפני כמה זמן (חודש-חודש ואלי קצת יותר) היה בוואלה כתבה על כך ש-SUN הוציאה דסקטופים שבינתיים זה רק לרשתות עסקיות ואם זה יילך אז זה גם יגיע למשתמשים הביתיים. ואם אני הבנתי את ה-OOP אז כימוס זה הרעיון שהושם בג'אווה שלא מאפשר שיהיו פונקציות גלובליות (מחוץ למחלקות)

zagzagzag

New member
הדסקטופ של sun

הוא בסך הכל הפצת לינוקס בשם SUSE עם כמה תוספות של sun (כתבה). בכל מקרה, זאת לא מערכת הפעלה שכתובה ב-Java.

Zack DA

New member
JAVA לא דומה ל- CPP בשום דבר.

לא העתיקו כלום, בנו שפה חדשה מבוססת OO. לגבי מערכות REALTIME - תתפלא. ---- מסיים תואר ראשון ? מזל"ט. באו"פ ?

the another one

New member
הסינטקס לא דומה ?

בנו שפה חדשה מבוססת ++C !
סתם, אל תיעלב ! (אפילו הם הודו שהסינטקס מאד דומה לזה של ++C כדי להקל על המעבר ל JAVA...) והתואר בבר אילן

the another one

New member
טוב, אני לא יכול יותר ! : -)

האמת היא שאין לי שום דבר אישי נגד JAVA - פשוט לא אוהב אותה.
אין לי ספק שמתכנתי JAVA ומתכנתי ++C יכולים לחיות יחד בעולם בשלום ! פשוט מישהו למעלה הגיב שמזמן לא היתה כאן מלחמת שפות ולא יכולתי להתאפק מלפתוח באחת !!! מצטער אם פגעתי במישהו שקשור באופן רגשי ועמוק ל JAVA ( אם כן, אני מתנצל על כך מעמעקי ה CPU שלי.
)
משפט נחמד ששמעתי פעם - מתאים לשתי השפות : בשפת C - אתה יכול לירות לעצמך ברגל. בשפת ++C (וב JAVA) - אתה יכול ליצור כמה מופעים של הקליע ולהשתמש בו שוב ושוב... D-:

nirtheking

New member
דווקא היה נחמד ../images/Emo13.gif

(אף פעם לא השתתפתי באחת
) למדתי הרבה מהשרשור הזה על שני השפות

Zack DA

New member
../images/Emo45.gif להבהיר, אין לי משהו נגד CPP.

זה פשוט מאוד פוגע ברגשותיי כשאומרים ש- "JAVA שפה גרועה"...

the another one

New member
אני מצטער ...

אבל לא אמרתי ש"JAVA שפה גרועה". אמרתי ואני מצטט את עצמי : "JAVA שפה מבחילה". יש הבדל, אז לא היית צריך להיפגע

nirtheking

New member
בנוסף למה שאמרו כאן

אני לא מבין איך אתה יכול להשוות שפה לטכנולוגיה אני בטוח שב-CPP אתה לא יכול לכתוב צד שרת (באינטרנט---ו-DOTNET זה לא נקרא) מה שכן אתה יכול לעשות עם JAVA בזכות ה-JSP. לא נראה לי שזה קיים ב-CPP אבל בג'אווה למשל יש את JDBC לתקשור עם מסדי נתונים ו-JDOM לתקשור עם XML ויש עוד אפשרויות רבות(/מגוונות)

zagzagzag

New member
תגדיר אפליקציית צד שרת

אתה מתכוון לשפת סקריפט שמשולבת בדף HTML (למשל PHP או ASP) ?

nirtheking

New member
ד"א ASP זו לא שפת סקריפט

אלא גם טכנולוגייה של צד שרת כותבים בה עם שפת סקריפט (JS או VBS) PHP לעומת זאת היא שפה אבל לא שפת סקריפט

selalerer

New member
אתה לא תבין כלום. אתה עדיין לא יודע

מספיק ++C. אם אתה מתעקש, לך לsourceforge.net חפש פרוייקטים צד שרת ב++c ותסתכל על הקוד.

desertboy

New member
ברור שיש

תוכניות צד שרת ב c++ אבל זה עדיין לא הופך את c++ לכלי הנכון לעבודה הנ"ל. אין שפה אחת שמתאימה לכל פרוייקט וצריך להתאים את הפרוייקט לכלי הנכון אחרת הוא נידון לכישלון.

למעלה