מה דעתכם על....

מה דעתכם על....

בילויים ביום במקום בילויים בלילה יש כאן מישהו /י שעשו את זה?! כי לי בזמן האחרון יוצא לצאת רק ביום,

העכביש2

New member
לא יוצא לי הרבה...

בשנה האחרונה אני ממעט לצאת אבל לעיתים דווקא כן יוצא לי להשתכשך באיזה פאב מעושן.. אתמול למשל אחרי העבודה (בת"א) יצאתי למקום שנקרא "גלינה"..זה נמצא בנמל...דווקא מקום נחמד ביותר, הבירה יותר יקרה מאשר אצלנו באיזור אבל המוזיקה מעולה- אחד המקומות הטובים מוזיקלית ששמעתי לאחרונה...
ובילויים ביום? מז"א? לאן למשל?

לא יודעת היום למשל היה לנו יום צילו

צילומים אחרון אז ישר ישבנו כזה באיזה שהוא מקום בהרצליה כל העובדים הרמנו כוסיות שתיינו ככה באמצע היום עישנו קצת נרגילות אכלנו מלא גלידה היהדווקא סבבה. בהתחשב בזה שמאז החורף לא יצא לי לצאת לשום מקום

טל205

New member
אני אוהב טבע

יותר מפאבים. מעדיף בירה בשקט על שפת הים מכל מקום אחר. ביום אין לי זמן,אם יש לי זה לעיתים רחוקות בלילות.

extream

New member
כן בירה בטבע זה אחלה

לפעמים הקייץ אחרי העבודה היו נשארים מעט חברים בפאב אז היינו מעמיסים כמה משטחי עץ בירות, ארק ערכת קפה והיינו יורדים לירדן (נהר הירדן ,אין לי ים קרוב ) ומעבירים שם את הלילה יש לנו שם פינה קסומה

וואעעעע... תפוזונות!!

כתבתי הודעה כ"כ ארוכה והם מחקו אותה.. הם פשוט פויעיות!!! הישר לגרדום
בכלופן, הבילוי היחיד שאני במלה ביום זה בבסיס מול המחשב פותרת תקלות, מנטרת שרתים [או בוכה על מר גורלי ובכך גורמת לאחרים להכין לי נס קפע
] כך שאם כבר לצאת זה בלילה, אבל עד שאני מגיעה הביתה, אז אני מתקלחת ואז הבילוי החביב עליי ביותר הוא לצפות בשיר שלנו עם כוס נס קפע מתחת לפוך [ואם אני ממש שוואה אז לצאת עם חברים, אבל לאחרונה אני דיי מעפנה... אין מה לעשות, חבריי יאלצו לחכות לקיץ
]. אם כבר תמצאי איזו שבת יפה בקרוב אני הראשונה שצריך להודיע לה על כך, טיולי טבע וצפייה בים זו אהבתי הגדולה

extream

New member
דווקא נשמע שהיה לך אחלה ../images/Emo72.gif

אני אישית לא ממש טיפוס של בוקר אז אני ביכלל יוצא בשעות מוזרות למרות שאם אני ער אין לי שום בעיה עם זה באנגליה הייתי נוהג ללכת לבר של הקמפוס באוניברסיטה שחברה שלי למדה ב 11:00 בבוקר כשהבר נפתח זה אחלה לשבת על גינס וסנדביץ'

באמת היה לי כיף...

זה כזה סבבה, שרק החברים מהעבודה מילאו את המקום וכולם מכירים את כולם זה סבבה...

נרקי

New member
../images/Emo45.gif

אבל לבלות ביום אצלי זה סתם ללכת לקניון או לטייל איפשהו.. בלי אלכוהול
כי זה לא בא בטוב באמצע היום
אבל אין על בילויי לילה

ורד302

New member
בזמן האחרון גם לי יוצא

לצאת לבילויים ביום. אני עובדת משמרות ויש בקרים שבהם אני פנויה. ויש לי חברות שגם כן פנויים לעיתים קרובות בבוקר ואנחנו נפגשות ביום. לעיתים מפגש בבית, לפעמים בבית קפה. לפעמים טיול ביום של שמש עם הכלבים...

למעלה