מה דעתכם על..

iris6466

New member
מה דעתכם על..

אתם מדברים בטלפון. פעם ראשנה. הכימיה זורמת. מדברים פעם שניה נשמע אפילו יותר טוב. אתם קובעים להיפגש בסוף השבוע ואז את מגלה שהוא ממשיך לשוטט בקופידון.(עוד לא נפגשנו). מה דעתכם? האם לגיטימי? האם זה אומר משהו?האם הלב שלי הולך להישבר שוב? אמא'לה... שבת שלום. איריס

magic40

New member
אזיקים הכנת?

עוד נפגשת איתו וכבר את רוצה שיהיה נאמן? אין ספק שהלב שלך הולך להישבר

Revolter

New member
איך ידעת שהוא ממשיך לשוטט שם?

נכנס גם את אה? ממזרתה.
לא. לא. אל תגידי שנכנסת רק בשביל לבלוש אחריו. וברצינות: הוא אפילו עוד לא יודע אם את מוצאת חן בעיניו. הוא עוד לא ראה אותך [עיזבי אותך מתמונות]. הוא עוד לא הביט לך בעיניים. הוא עוד לא הריח אותך. איך הוא יכול לדעת שהוא רוצה רק אותך?

maof

New member
סתם שאלה...

עוד לא נפגשתם וכבר עשית העברת בעלות
מעוף

פיקסון

New member
אז משוטט

ןגם אחרי שבוע שנפגשתים הוא עוד ישוטט עד שהוא ירגיש שהוא מעונין להיות איתך בלבד באופן אישי כל עוד לא הרגשתי שאני נמצא בזוגיות לא ביטלתי את הכרטיס אז בהצלחה בהכרות החדשה בתיקוה שתאפוך לזוגיות

יערית

New member
תראי

אחרי שאת פוסלת להכיר אדם בגלל שמדובר על שעה נסיעה בינכם,את צריכה בכלל לא לחשוב לכיוונו אם הוא עדיין מחפש את עצמו בקופידון, אחרי תקופה כל כך ארוכה של קשר בינכם. איזה חצוץ!!!!

הוצאת לי את המילים מהפה...

אבל הייתי (בכל זאת) נותנת לו עוד הזדמנות.....אם לא מציע לך בשיחה השלישית לעבור לגור ביחד.... אז....את חייבת לחתוך...

בינינו...

זו אני שנכנסתי עם הכרטיס שלו... הייתי חייבת למצוא לי גם מישי. אבל ברצינות...כולה שיחת טלפון,מה הלחץ?

יערית

New member
ברור

כמה אפשר לחכות?שתי שיחות טלפוניות וזהו,מערכת יחסים ארוכה שהגיע הזמן לממש אותה עד הסוף.

יערית

New member
כבר גרושים?../images/Emo12.gif

תני קודם להנות משיחות חינם תקופה מה

למעלה