מה דעתכם על

מה דעתכם על

להוסיף סקרים לפורום. הנה כמה בשביל ההתחלה: באיזה מקום תסיים בית"ר את העונה? 1 1-4 2 5-10 3 11-12(תרד ליגה) מי לדעתכם צריך לאמן את בית"ר? 1 יוסי מזרחי 2 אורי מלמליאן 3 אלי אוחנה 4 שלמה שרף מי לדעתכם אחראי למצב הקשה אליו נקלעה בית"ר? 1 גד זאבי 2 אלי גוטמן 3 השחקנים 4 הקהל

בודי

New member
יבורך הרעיון! ואני יתחיל:

לשאלה הראשונה: מקום 10-5 עם תקווה להיות אופטימים. לשאלה השניה: יוסי מזרחי בעיקרון, ואולי עכשיו אחרי שהוא קיבל שחקן מנהיג השחקנים יוכלו להראות לנו כמה שזה טוב שהוא המאמן. לשאלה השלישית: תשובה קשה, כי כולם אשמים. אם צריך להצביע על אדם מסויים זה זאבי, ולא בגלל שהוא מניאק וחרא או כל דבר אחר, הבעיה שלו הייתה זה שהיו לו חרא של יועצים והוא הביא מאמן דפוק. אם אני לא טועה אפשר להוסיף לפורום עמוד סקרים, אבל זה כבר לטיפולו של צהוב. יאללה בית"ר!

צהוב.

New member
בהחלט יבורך...

אני מאוד מאוד שמח לראות שיש מי שנוטל יוזמה ועושה פה סקרים.אני משתתף בשמחה.כמו שאתם רואים בטח,אני לא הרבה מאוד פה כי אני נורא עסוק,ולפעמים אני לא רואה מחשב כמה ימים טובים. מעבר לזה,בודי,את מוזמנת ליזום מה שעולה על דעתך,ואני רואה את כולנו יחד עושים פה מה שצריך כדי שהפורום ימריא למעלה. לעצם השאלה...לדעתי קשה לדעת באיזה מקום נסיים,כי הכל יכול לקרות. נראה לי שבית"ר תסיים במקומות 5-10 ,זה רק עניין של הרגשה. מאמן ? לא הייתי מחליף עכשיו את מזרחי אבל נשאר עם יד על הדופק.אם להחליף,אז רק שלמה שרף,כי יש לו מה שאין למזרחי. אחראי למצב - אני חושב שדווקא הקהל של בית"ר לא היה בסדר,למרות שהקהל צדק רוב העונה. בכלל,יש לי טענות לקהל של בית"ר ,כי אולי צריך היה לתת לגוטמן שקט כמו שביקש,אבל על זה אני אכתוב פעם בהרחבה. יללא בית"ר.

בודי

New member
צהוב

לא אכפת לי ליזום וכאלה, וכפי שאתה רואה אני עונה כמעט על כל הודעה ומביאה גם דברים מבחוץ.....אבל כמו שיש למעלה עמוד של קבצים ככה יכול להיות גם עמוד של סקר, ואין לי שמץ של מושג איך עושים את זה....זה לא משהו רק של המנהל? בכל אופן, ראיתי את זה בזמן שיטוט בפורומים אז אם אתה רוצה דוגמא למשל, יש בפורום של "הבקסטריט בויז".... מי שיכול שיביא עוד אנשים לבקר אצלנו בפורום זה יהיה נחמד. יאללה בית"ר!

exit_from_here

New member
זה אכן דבר שמנהל יכול לעשות,צהוב

אני לא יודע איך ממשק המנהלים עובד אבל אם אתה לא מצליח לעשות סקר אז אתה יכול לשאול בפורום מנהלים

great one

New member
סקר מעניין

א. בית"ר תסיים במקומות 6-9 ב. רק יוסי מזרחי צריך לאמן את הקבוצה ג. אחראים למצב זה קשה אולי הכל ביחד.הבור העמוק שזאבי השאיר, מסע הרכש האדיר של גוטמן וכל ההתנהלות שלו בבית"ר, השחקנים שמרגישים שהשם בית"ר ינצח בשבילהם משחקים, וכמובן הקהל שחייב לבוא ולדחוף את הקבוצה גם שלא הולך. נקוה שעם פרוץ השנה החדשה הבאה עלינו לטובה הגלגל יתהפך ובית"ר האמיתית תפרוץ סופסוף. בהצלחה לאיציק זוהר על ההגעה לבית"ר ברוך שובך. ולבסוף לאיציק קורנפיין הנשמה של בית"ר כמה טוב שחזרת מהפציעה למרות שמלול עשה עבודה טובה בשער .

צהוב.

New member
ברוך הבא GREAT ONE

נעים לראותך בין אורחינו. יש לבית"R הרכב שנראה טוב,וקשה להאמין שיקרה לנו פנצ´ר כלשהוא. איציק קורנפיין חוזר וזה סימן טוב מאוד.עכשיו יש עוד בית"רי אמיתי על המגרש. יללא בית"רררררררררררררר.

למעלה