מה דעתכם על.....

Shablula 88

New member
מה דעתכם על.....

שירשור הכרות???? אני אתחיל :) אבל אל תייבשו... אז אני חן, בת 21... גרה ביית-דגן. בקבע כבר כמעט 9 חודשים (סמ"ר) וחתומה לעוד שנה ו-3... משרתת בלוט"ם (מקשר"ר לשעבר) בצריפין, כרגע על תקן קצינת קישור ותשלומים, בעוד כמה ימים עוברת להיות ע. רמ"ד כ"א במחנה... מהבודדים שאוהבים את הצבא :) (בנתיים) אממ וזהו... אשמח לשמוע ממכם, ואם יש מה להוסיף, תוסיפו!!

מ ס ט י ק

New member
בכיף.. למרות שהיה פה אחד כזה

אני מורן, עוד מעט בת 22 (אימא! אני מזדקנת!) מהרצליה. את השירות שלי התחלתי עם טר"צ פיענוח תצלומי אוויר באוג' 02, לאחר מכן התגייסתי ושובצתי בבסיס רמת דויד בצפון הארץ. שם שירתתי שנתיים (שירות חובה) כמדריכה. לקראת השיחרור (שלא הגיע בסוף) הוצע לי לעבור ליחידה אחרת (עם תפקיד אחר) בבסיס פתוח במרכז הארץ (ולא קרייה למי שמתעניין). אני נימצאת שם כבר שנה, כשתאריך השיחרור שלי נכון להיום הוא 31.12.05. בתקופה הקרובה אני אמורה להחליט אם לחתום עוד קבע ובתור איזה תפקיד (המפקדים רוצים וגם אני אבל לא בכל תפקיד ולא בכל תנאים). אני מקווה שבימים הקרובים אני כבר אדע מה קורה איתי בהמשך השנה. זהו!

Augenapfel

New member
עכשיו תורי...

אני רואי, בן 21 מת"א. משרת במודיעין כבר כמעט שלוש שנים (נכנס בינואר לקבע), ומסיים את השלמת הקצונה שלי ביום שלישי הקרוב. גם אני מ'המורעלים'. שירתתי, ואחזור לשרת, בבסיס מודיעין בצפון הנגב. חג שמח!

NEO83

New member
ואמשיך

אני יאן בן 22, גר בצפון, בקריות. עשיתי קורס טכנאי קשר בטכני בצפון, והציבו אותי בבצפ מרכז, שם שירתתי את הסדיר שלי... רציתי קבע מההתחלה, וגם בין היחידים שאוהב את המסגרת הצבאית... סיימתי את הסדיר ממש החודש, והוצבתי בקבע, בגדוד קרבי של תותחנים... כנגד תקשוב גדודי... זה הכל נירא לי...

Shablula 88

New member
קצת תוספות :)

שכחתי להגיד שבחובה שלי שירתתי במפקדת אגף התקשוב בקריה בתור רכ"אית. אח"כ גוייסתי לקבע בתור ע. רס"ר בבה"ד 7 (מה שאמור היה להיות זמני, ואז אזרחות....), ועכשיו התפקיד בלוט"ם, גם זמני :) המפקדים שלי שיכנעו אותי לחתום לעוד שנה בתפקיד שיהיה קבוע, שזה מה שאמרתי מקודם... ואני כמובן השתכנעתי, בגלל האהבה הרבה לצבא ;) ודרך אגב, בסוף החודש אני מתחילה את הלימודים לתואר ראשון בפסיכולוגיה וחינוך! אני ממש מתרגשת! :) זהו :)

Shablula 88

New member
תודה!

לא, זה לא במסגרת הצבא... אני מתחילה ללמוד בעזרת השם בסוף החודש במכללת רמת גן.. ביררתי קצת א הנושא של לימודים ע"ח הצבא עם רמ"ד נגדים שלנו, והיא אמרה שזה לא רלוונטי עבורי, צריך להיות בשנה ה-2 של הקבע או בשנה ה-2 של הלימודים או משהו כזה.. בכול אופן, אני בחורה עצלנית, ואין לי כוח לחפור בדברים האלו, אז כבר נרשמתי בעצמי, ואני לומדת בימי שישי, ככה שזה לא ע"ח שעות הפעילות... אבל כמובן מילאתי טופס לימודים תו"כ שירות, כי כמובן צריך לזה אישור, וגם בשביל הגמו"שים שאולי אקבל בעתיד....

מ ס ט י ק

New member
וואי זה נישמע רעיון טוב!

אני גם חשבתי על לימודים של חינוך אבל ויתרתי כי אני לא חושבת שהייתי מסתדרת עם זה תוך כדי הצבא.. אני ניכנסת עכשיו לשנה שנייה של קבע (במידה ואני אכן אחתום עוד) ניראה לי שאני אקח את הנושא הזה בחשבון.

Shablula 88

New member
תראי,

את בתפקיד ג'ובניקי.. אם אפשר לנצל את הזמן הפנוי, זה מאוד כדאי... אני לא מתכוונת להמשיך יותר מדי בצבא, וככה אני יודעת שאני יוצאת לאזרחות כבר בשנה 2 או 3 בלימודים... אני גם לומדת במכללה ככה שהשילוב עם עבודה הוא מעולה! וכמובן שאת יכולה ללמוד גם בימי שישי או בלימודי ערב...

מ ס ט י ק

New member
לימודי ערב לא מתאימים לי....

לרוב אני לא מתפקדת אחרי 10 בלילה. אני אראה מה קורה איתי הלאה בצבא ואז אני אחליט.. יכול להיות שלהתחיל ללמוד במכללה אכן מתאים.

מ ס ט י ק

New member
יש פעמים שאני גם מגיעה מאוחר יותר

בתקופה האחרונה אני מתשדלת לצאת בחמש וחצי מהבסיס...

Shablula 88

New member
אני לא סגורה על השעות

של הלימודי ערב. אבל באמת תשימי לך גבולות ותצאי בשעות יותר נורמליות, בשביל 3 ומשהו אלף ש"ח זה לא שווה את זה!! חוץ מזה אני בטוחה שהמדור שלך לא יקרוס אם פעם אחת בשבוע תצאי ב 5... וכמו שזהר אמר, חבל על הזמן שלך.. זה יהיה קצת קצת קשה לשלב, אבל זה כדאי, במיוחד אם לא תמשיכי בצבא שנה הבאה, חבל על הסמסטר שאת מפסידה...

למעלה