מה דעתכם על...

MetalSinagouge

New member
מה דעתכם על...

יש תוכנה אחת, שמטרתה להודיע לנו בחלום שאנחנו חולמים (בדומה לכיסוי העיניים בעל החיישנים רק הרבה פחות מתוחכם). זה הצליח אצל מישהו, שיטה עם תוכנה? כי ניסיתי אתמול מילד- אבל התעוררתי באחד ומשו ז"א שלא חלמתי. אז ניסיתי ווילד, אך לפני זה שעתיים לא יכולתי להרדם. ובסוף נרדמתי. אבל חלמתי. התחלתי מחברת חלומות, ספר צללים.

../images/Emo9.gif ../images/Emo4.gif האמתי ש..

בחיים שלי לא שמעתי על תוכנה שמודיעה מתי אתה חולם.. את כנראה מדברת על התוכנה.. שכביכול את משתמשת בזה בתור בדיקת מציאות כזאת?
(שאת נכנסת לזה המון פעמים ביום וכו'.. שתחלמי על זה בלילה.. תיכנסי למחשב- תפעילי את התוכנה... ואז זה כביכול זה לא יעבוד כמו שצריך) ויש תוכנה לצלילים
.. ששומעים בדר"כ להיפנוזה, משהו למוח.. אבל בחצלולים משתמשים עם הצלילים לווילדים...
נ.ב- אם יש תוכנה כזאת.. שמעי את חייבת להגיד לי איפה מצאת אותה..חח

MetalSinagouge

New member
אני זכר.

ויש את 2 התוכנות באיזה אתר ישראלי לחלומות שממוקם בנענע ונמצא באחד הקישורים פה. בכל אופן התוכנות לא פעלו (מבחינת התוכנה עצמה לא יודע מה הבעיה). אני ממש עייף היום ככה שסביר שלא אתעורר בשעה הזו אלה ב4 ומשהו, בתקווה שעד אז אחלום חלום ראוי למילד.

אה סליחה ../images/Emo13.gif ן..

אם אתה מתככון לתוכנות שהורדת מהאתר.. אז זה התוכנות לבדיקות מציאות

Variety

New member
הכנה מראש

היי, כל השיטות האלה, צלילים, אורות וכו' יעילות אם אתה גורם להן להיות יעילות. יש לי את ה NovaDreamer, השתמשתי בו במהלך הלילה וראיתי בחלומות שלי את האורות אך לרוב לא זיהיתי שזה חלום מכיוון שלא הכנתי את עצמי. לעומת זאת, בלילות שן הכנתי את עצמי (לפני השינה הזכרתי לעצמי) החלומות היו צלולים. זה לא היה מיידי כמובן אבל עם הזמן זה הצליח. למרות שבסוף העדפתי את השיטות הטבעיות של מילד, ווילד וכו'. בהצלחה.

MetalSinagouge

New member
כן זה כבר לא משנה...

אבל תודה. פשוט התוכנות לא פועלות ואני אעדיף את הדרכים היותר מדעיות נגיד. היום התעוררתי ב2:30 מחלום לא נעים וכשקמתי ניסיתי להבין מה לעזאזל קרה שם ורק אחר כך הגיעה אליי העובדה שיש לי בסיס למילד אבל בסוף לא הצלחתי. (זו פעם ראשונה שאני מתעורר באמצע הלילה אחרי חלום ונזכר שחלמתי את החלום כמעט מיד).

למעלה