מה דעתכם על . . .

מה דעתכם על . . .

"אחוזת הטירוף" ? שרשור מיוחד ל"אחוזת הטירוף" שנגמרת בעוד 5 פרקים.... מי אתם חושבים שיזכה?? עוד מעט נגמרת העונה של שידורי יס ריל

עונה לעצמי....

התוכנית מיוחדת ונחמדה (אבל לא הכי ידידותית למשתמש) המבחנים של האלטים מזכירה את התוכית "אפקט הפחד" ולי עדיין קשה להגיד מי יזכה...

אמממממממ.....

דון הערפד! חחחחח סתםםםםם את האמת לא בא לי שאפח'ד מהם יזכה..
חחחחח איך נקרעתי בפרק של אתמול אם דון בישיבה שהוא אמר על ניקול fake, fake, fake, fake and
fake !!
חח נשפכתי ממנו איזה חצי שעה.. חחחחח יאו ביום ראשון הולך להיות כזה טוב ! חיכיתי כבר שיהיה משהו איתו ! הוא כל היום בארון מתים שלו ישן או מסתגר מהאור.. חחחח דון קורע אותי כל פרק מחדש למשל אם ג'יימי שהוא אמר "זה חוצפה להאיר אותי ב10:30 שהלכתי לישון שהיה כבר אור !" ואז כארט אמר לו ללכת אז הוא שוב התחיל "זה ממש לא דרך להתעלם מהבעיה שנוצרה" חחחחח LOL הוא קורע אותי כל פעם מחדש
ממש סדרה טובה ! מה אני יעשה בלעדייה..
אוי.. ואת האמת אני חושבת שאריק יזכה בגלל איך שהוא עובד על פיונה (לא עובד עלייה כאילו בשקרים עובד עלייה כדי שתיהיה בצד שלו ותאמין לכל דבר שהוא אומר)
לא רוצה שאריק יזכה
חח.. אמרו שיהיה משהו חדש בטקס סילוק הבא בסוף הפרק ניראה לי (לפי התמונה) שכל המארחים שמים למתארחים כל אחד לאחר שרשרת כזו.. נחייה ונראה יום טוב

כארט כשארט ועוד משוו

לא הסברתי את עצמי טוב אם אריק ופיונה.. זה לא מובן.. אני יסביר שוב למה אני לא אוהבת את אריק ולא רוצה (אבל ממש לא רוצה) שהוא יזכה.. כי הוא פשוט מנסה לשלוט במשחק והוא גורם לעצמו לחשוב שכל ניפוי זה גם בגלל שהוא משפיעה על פיונה.. גאד דמאט תבין שאתה לא! טוב.. אולי קצת
אז אין לי מושג מי יזכה, אבל אני ממש אוהבת את דון
חח כל פעם רק מלראות אותו אני מתחילה לצחוק ! אחלה סדרה!

yes REAL

New member
כמה אירוני שהאדם הכי מזוייף שם

(שחי בסרטים שהוא ערפד) מאשים מישהי אחרת בזיוף. ותסלחו לי, אבל פיונה ממש מטומטמת. אני מקווה שהיא לא תחזור לעונה השניה.

yes REAL

New member
מתי אני יודע - מרץ 2005. מה - זה

כבר אני לא יודע. גם מו, אני לא ממש יודע, למרות שיש מצב שיהיה איזה אלט שמאמין שהוא פרה.

חחחחחחח.. אממ..

אני גם חושבת כמוך, שבעצם האדם שהכי מזוייף שם וחי בסרט שהוא ערפד אומר על אחרים שהם מזוייפים, אבל יש בזה אמת מסווימת כי כמו אממ איך קראו לזו מהרווק... אממ.. מנדי ג'יי !! השתפפה בתחרויות יופי, ובגלל זה הוא חשב שהיא לא אמיתית מספיק.. וכך אני מאמינה שגם ניקול..!! ועכשיו למה שבאמת הפתיע אותי !! אריק??!!?!?!?!? WTF ? אריק?! דווקא השרץ הזה?!
באייקון אחד..
GROSS לא שאני מעדיפה אפח'ד מהם אבל אריק? יש גבול !! הוא מנסה לשלוט במשחק
לא הולך לו הוא מנסה שפיונה תיהיה בצד שלו
הולך לו.. חח בקיצור.. אחלה סדרה.!! יקי כל הכבוד על הבחירה, הפעם היה מגוון טוב של סדרות .!!

מטר9

New member
איזה כיף...

שסוף סוף יש ריאלטי שונה שלא יורד באיכות שלו מול כל שאר תוכניות הריאלטי... התוכנית הזאת ממש ממש מהנה. ולגבי התוכנית עצמה... קצת מרגיז אותי שכל האלטים שוכחים שלמרות שאלה החיים שלהם, כל המתחרים הגיעו בשביל תחרות. אני לא יכול לדמיין אף אחד מהם מגיע לשם אם לא היה שום פרס כספי. דון היא היחיד שאמר שכולם צריכים לזכור שבשבילם זה תחרות, אז שלא יצפו שכולם יהיו נחמדים לכולם. מאוד אהבתי שבנוסף לריבים בין האלטים למתמודדים, ובין המתמודדים עצמם, יש גם ריבים בין האלטים. בתחילת התוכנית קל לחשוב שכל האלטים הם בראש אחד וחברים טובים וכל זה, אבל כשדון התעצבן על ארט שהעיר אותו, ובפריוויו לפרק הבא כשראו שפיונה ממש התרגזה על דון, פתאום הבנתי שגם האלטים הם אנשים שונים ויהיו בינם לבין עצמם הרבה ריבים... בשלב הזה, אני ממש חושב שיש לכולם סיכוי לזכות. אני הכי מעודד את אריק ונואל, אבל גם את ג'יימי. ניקול מרגיזה אותי, ועם לונה אני מרגיש שברגעשהיא תחזור הביתה היא תשכח את כל מה שהיא למדה שם... גו אריק!!

מטר9

New member
לגמרי... ../images/Emo99.gif

וזה רק אני או שהצלקת של נואל ממש סקסית? בשיא הרצינות.

yes REAL

New member
אני מייחס את זה לשעה המאוחרת, אתם

חולים בראש. אריק???? אריק עם פרצוף הצפרדע המדושן מעונג שלו? מילא נואל (נגיד), או אפילו ארט (ואם מישהו פה יגיד שדון סקסי אני אקיא
), ובטח ובטח שברנט שנמצא גם ככה על תקן היפיוף, אבל אריק???????????

מטר9

New member
לא טעית, זהו ויטה!

מישהו בכלל זוכר את הפרסומת הזאת?? טוב סטיתי קצת מהנושא... כן, אריק!! הוא ממש חמוד (הרבה יותר מברנט)

maya567

New member
מי זה ברנט בכלל?

ראיתי את זה פעם ראשונה אתמול בלילה - ואריק פשוט יאמי
. הייתי עושה לו סיבוב בארון של דון. וד"א דון - קצת פוזואיסט מדי לטעמי. כאילו הקטע עם המטריה כששמש בחוץ, זה כזה מייקל ג'קסון.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי קרעת אותי עכשיו , "זה כזה מייקל ג'קסון" , חחחחחחחחחחחחחחחח , ואת צודקת !

ח

חציל לעזאזל

Guest
מה איכפתלי מהבנים אבל!!!

וואי וואי מה הייתי עושה לפיונה גררררררררררר הייתי נותן לה כמו שבעלה של ג'נה לואיס לא הביאה לה !!!! אחחח לה ולניקול וג'מי אורגיה בבריכה אחחח חלום חלום

פחחחחחחחחח , ההיתי לוקח אותם לאיזה

מלון כמו שהיה במשפחה היום , לסוויטה מלכותית , ההיתי דופק להן ת'צורה , ההינו עושים אורגיה , אוליי ההיתי מזמין אותך
, ההינו עושים החלפות

למעלה