מה דעתכם על...

מה דעתכם על...

ניתוחים פלסטים? היתה אתמול איזה כתבה בחדשות על הנושא, ובכלל, אנחנו דיי מוקפים בזה... אז מה לדעתכם עדיף- לעבוד על עצמנו מבפנים גם אם זה לוקח זמן וקשה לפעמים, וללמוד לקבל את עצמנו כמו שאנחנו, או ללכת ולסדר לעצמנו את הגוף שחלמנו עליו, ולקבל את עצמנו איתו, למרות שזה לא באמת אנחנו?

keoser

New member
שאלה מעניינת ..

עולות בי ממש המון מחשבות בנושא. מה ההבדל בין מסיכת פילינג לניתוח פלסטי באף? לי עולה בראש כרגע "סיכון". אישית אני לא עושה ניתוח לייזר בעיניים בגלל זה, בגלל הסיכון. עם כל הכבוד לעבודה פנימית שאפשר לבצע, אני רואה מצבים בהם אני ארצה לעבור שיחזור מסויים, אם עברתי תאונה ואני מצולק מכוויות (גריסה). אולי למישהו "המצב הטבעי" שלו מפריע לו והוא רוצה לשנות את זה. חוץ מזה -- תמיד יש את הגורם של משיכה מינית. אנחנו לא יצורים רוחניים בלבד, ויש לנו גם את ההורמונים שרצים (לפחות לי בכל אופן
). מצד שני אפשר להקרין פשוט משיכה מינית, כי הכל זה אנרגיות בסופו של דבר. השאלה היא מה אתה רוצה להקרין. טוב בלבלת אותי קלות. בעצם, בלבלתי את עצמי :). אני חושב שאם היה מפריע לי משהו בעצמי בצורה קיצונית, הייתי עושה את זה. אין טעם להתברבר בנושא יותר ממה שהתברברתי בו כבר :)

kung fu

New member
אני באמת עשיתי ניתוח לייזר בעיניים

כי מאד הפריע לי לשים עלי משקפי ראייה
לגבי משיכה, אז מי ששלם עם עצמו יקרין החוצה שהוא מושך. ויכול להיות מישהו שהפנים שלו לא מושלמות אבל הוא יקרין דברים מופלאים ויהיה שלם עם עצמו, ומישהו עם פנים של דוגמן, ויקרין החוצה דברים מאד לא מושכים.

keoser

New member
אני חושב שחשבתי עלייך

כשכתבתי את ההודעה הזו :) יום אחד גם אני אעשה את זה כנראה, כשאני אעזור אומץ לזה :) אני מסכים איתך ב100%. עשיתי פעם ניסוי מעניין, גששתי אנרגטית לחבר ממש יפה שלי (שגם מקרין את זה בצורה מדהימה
). רציתי להרגיש את אנרגית היופי שהוא מקרין כלפי חוץ, ואת אנרגית היופי שאני מקרין. פתאום הרגשתי את העוצמה של ההקרנה שלו מול ההקרנה שלי. ניסיתי לתפוס את זה, "לגלות" איך להקרין את זה באותה שניה, אבל ההתכוונות שלי לא הייתה חזקה מספיק בכדי לעשות את זה. אולי זו הייתה מערכת האמונות המגבילות שלי :) בכל מקרה, זה היה שיעור לימודי מעניין. רגע. בעצם השיעור המשיך כרגע -- הבנתי שאני מסוגל להתחבר לכל דבר שאני רק ארצה, וזה בהישג ידי

kung fu

New member
מגניב ../images/Emo45.gif ולגבי הקרנת היופי

אז אם פשוט תרגיש מושך, תקרין את זה ללא מאמץ.... אגב, אני לא יודעת כמה זה היה לי נוח להקרין משיכה מופלאה, אם לא הייתי מרגישה ככה בעוצמה כזאת. כבר יצא לי להקרין משיכה מופלאה החוצה, ולא הצלחתי להתמיד בזה למשך זמן בעוצמה שרציתי להקרין. זה עייף אותי בסופו של דבר

keoser

New member
אני חושב שאני אנסה ליצור לי

כדור עם מציאות משלי, ואז פשוט קרב את המציאות הזו דרך הכדור ואתחבר לעוצמה שלו כל פעם שאני ארצה לעשות את זה. אני אנסה את זה ואגיד לך איך זה עובד :) לאט לאט ד"א העוצמה שלי עולה, היכולת שלי להרגיש דברים ולהשפיע על דברים עולה. מה שכן, אני לא רוצה לעשות עבודה אנרגטית בשביל זה. זה מטופש -- זה אמור להיות המצב הטיבעי שלי

גם אח שלי רוצה לעשות את הניתוח

הזה
הרעיון של להקרין את מה שאנחנו רוצים נשמע מעניין

shirygo

New member
בעיני כל אחד שיעשה מה שבא לו

עם גופו. אני אישית חונכתי על ברכי "אם אין חובה לנתח אז עדיף שלא, כי כל ניתוח מסוכן", אבל אני לא שוללת שבעתיד אני אעשה ניתוחים. זה לגבי עצמי. לדעתי אם למישהו מפריע איבר מסויים וזה מונע ממנו להנות בחיים, אז למה לסבול. נכון, יש הטוענים שהכי חשובה הפנימיות, אבל מבלי להיות צבועים, גם החיצוניות חשובה מ-א-ו-ד!!! אנחנו לא רובוטים, אלא יש לנו יצרים והורמונים ומישהו יכול להיות בעל אישיות מדהימה, אבל אם הוא/היא שוקלים 130 קילו או שיש להם איזה משהו אחר שאובייקטיבית לא מפריע, אבל סובייקטיבית מפריע להם וגורם להם להרגשה מגעילה שגם מקרינה החוצה, אף אחד לא יתקרב אליהם למרות האישיות המדהימה שלהם. אלה החיים! באותו הקשר מי שישי לו YES שיצפה בערוץ 19 בסדרה "הברבור": לוקחים 2 אמריקאיות בכל פרק שבוכות שהן מכוערות, ואני יכולה להגיד שאובייקטיבית הן לא מחרידות תאלא ממוצעות, לדוגמא היתה בחורה אחת שאמרתי שצריך לנתח לה את האף ואז שהיא הגיעה למנתח הפלסטי הוא נתן רשימה א-ר-ו-כ-ה של ניתוחים: מילוי שפתיים (סטנדרטי בתוכנית), ניתוח אף, "פתיחת" עיניים, שאיבת תשומן מאיזה חמישה מקומות, קילוף כימי של האור ו.... תוכנית פשוט מענגת, רק באמריקה!

בקשר לתוכנית,

ראיתי אותה, אבל יש לי איזו הסתייגות ממה שקורה שם- כמו שבעצמך כתבת, הנשים האלה לא מחרידות אלא ממוצעות, ובכל זאת עושים להן כל כך הרבה ניתוחים פלסטים. ממתי אנחנו צריכים להיות מושלמים?

shirygo

New member
ממתי שככה האמריקאים אוהבים

להראות כפלסטיק מהלך.

למעלה