מה דעתכם על...

deddy23

New member
מה דעתכם על...

תחרות יצירה ויזואלית משולבת לSW עם עוד נושא שהיוצר בוחר? זאת אומרת שמדובר ביצירה שלא מוגבלת לנושא של SW בלבד - צריך לקשר עם משהו אח אבל שיהיה איזה קשר מינימלי בין הדברים לדוגמא - יש את הפרסומות של GOT MILK? נכון? אז סתם לעשות את יודה בפוזה כזו... או לחלופין תחרות הפוסטר הכי טוב לEPISODE III... מה אומרים?

funkey monkey

New member
לי אישית אין בעיה להשתתף...

רק תנו נושא ואני עושה.

katarn

New member
שלי!

פירסמתי את זה פעם תאבל טוב שאנשים נזכרו סוף סוף שיש פרק שלישי בדרך!

Another Girl

New member
יש לך טעות

המשפט אמור להיות when i left you,i was nothing but a learner. עוד שני דברים: כדאי לך להתחיל כל מילה במשפט באות גדולה,ולהשתמש בפונט קצת יותר רציני ומתקדם.

אני מציע את הנושא הזה:

פוסטר לפרק III! יאללה כל אחד מכין פוסטר משלו, ומציג אותו עד יום רביעי, כשביום חמישי נכריז על הזוכה. אני מציע שאת נושא ההצבעות תנהלנה מנהלות הפורום החביבות שלנו

Another Girl

New member
רעיון משובח אכן ../images/Emo13.gif

רק שעד יום רביעי זה קצת מהר מדי,אולי צריך לתת לאנשים קצת זמן לעבוד על זה.בסוף התחרות,במידה ויהיו בכלל יצירות (
) נפתח להן גלריה מיוחדת. יותר מאוחר אני (או נעמה) אפתח שרשור לאירוע ונקבע כמה כללים והנחיות.

deddy23

New member
מישהו יכול להגיד לי אולי..

מאיזה גזע דארת' מול? זה למשהו שאני עושה בשבילכם...

funkey monkey

New member
את שלי הכנתי. הנה הוא :

נראה לי האיכות יצאה לא משהו, מקסימום אני אגדיל את האיכות.

Another Girl

New member
יצא ממש יפה! אבל

אולי כדאי לעמעם את האור,הפלאש נראה קצת בוהק וחזק מדי.

funkey monkey

New member
כן, אני במילא צריך לעשות שינויים.

להגדיל את האיכות ולהעיף את הכתב, הוא יצא תקוע.

Another Girl

New member
הממ

לפי דעתי זה עדיין קצת מואר מדי-קשה לראות בבירור את הדמויות, וגם מסביב צריך להיות קצת יותר חשוך (כלומר שהאור יתרכז במרכז,ובעוצמה קצת פחותה.)

funkey monkey

New member
עכשיו טוב, עכשיו טוב?

בתכלס ככה היצירה שלי אמורה להראות. :|! לא אמורים לראות את אנאקין ווידר בבירור, אלא יותר צללית של דמותם. חוצמזה שימו לב שכל אחד מושפע מהחרב של השני. אנאקין יותר אדום ווידר יותר כחול. זה סגירת מעגל. ~_~

למעלה