מה דעתכם על.......... התפקדות כללית !! אתם יודעים כבר מה לשרשר..(שם, גיל, בית ספר...ובלא בלע בלה)
M MoOsHoN17 New member 29/1/04 #1 מה דעתכם על.......... התפקדות כללית !! אתם יודעים כבר מה לשרשר..(שם, גיל, בית ספר...ובלא בלע בלה)
M MoOsHoN17 New member 30/1/04 #15 כבר התחילו..-) מעבר לכרטיסי האישי אני יכל לציין שאני לומד ביגאל אלון ויש לרשום בלע, לא בלה ובטח שלא בלא...הגעתי למסקנה הזו היום
כבר התחילו..-) מעבר לכרטיסי האישי אני יכל לציין שאני לומד ביגאל אלון ויש לרשום בלע, לא בלה ובטח שלא בלא...הגעתי למסקנה הזו היום
N NemeSh בגן החטאים New member 29/1/04 #3 טוב.. בגלל שלא הייתי פה מזמן..../images/Emo9.gif שם טל נמש הורוביץ ביצפר רביבים.... מגמת צילום שולטת! גיל 17 וחצי כמעט... מצב רוח על הפנים, בא לי למות, חרא לי ומגעיל לי בכללי נורא....
טוב.. בגלל שלא הייתי פה מזמן..../images/Emo9.gif שם טל נמש הורוביץ ביצפר רביבים.... מגמת צילום שולטת! גיל 17 וחצי כמעט... מצב רוח על הפנים, בא לי למות, חרא לי ומגעיל לי בכללי נורא....
N NemeSh בגן החטאים New member 29/1/04 #7 אני האמת הייתי רוצה להעלם בכלל... מהעולם.. לאף אחד לא היה איכפת במילא אז למה לא? לאידעת לא הייתי בסביבה.. אבל ראיתי אותך ואת שסק בפורום סקס לנוער...
אני האמת הייתי רוצה להעלם בכלל... מהעולם.. לאף אחד לא היה איכפת במילא אז למה לא? לאידעת לא הייתי בסביבה.. אבל ראיתי אותך ואת שסק בפורום סקס לנוער...
H Hii BiTcH New member 29/1/04 #10 וואלה אם את נעלמת בכלל תקראי לי ואני מרגישה קצת לא בנוח לדבר על עיניינים שם עכשף
N NemeSh בגן החטאים New member 31/1/04 #25 אני בת לא בן! חחחחחח אתה יכול לעקוף אותי בתור יש לי כבר את המספר שלה.. מצאתי אותו בפורום אחר...
N NoWords New member 29/1/04 #6 ../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif שם נעמה גיל 14 וחצי בצפר זלמן ארן [אין לי מה להוסיף מקורית הא?]
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif שם נעמה גיל 14 וחצי בצפר זלמן ארן [אין לי מה להוסיף מקורית הא?]
ד דובשנִית New member 29/1/04 #8 גם אני ../images/Emo9.gif שם: רותם גיל: 17 בי"ס: גימנסיה ריאלית בלא בלע בלה
M MoOsHoN17 New member 1/2/04 #29 אה השתמע מדבריך שכן ייתכן ופרשתי את דברייך לא כהלכה על כן, הנני מתנצל בכובד ראש
ח חןשסק New member 29/1/04 #9 me ../images/Emo9.gif שם: חן בצפר: יגאל אלון מצברוח: קקה. עייפה ומותשת, אבל עוד חצי שעה בערך נעם יבוא ואני ארגיש יותר טוב. גיל: 17 ושבועיים
me ../images/Emo9.gif שם: חן בצפר: יגאל אלון מצברוח: קקה. עייפה ומותשת, אבל עוד חצי שעה בערך נעם יבוא ואני ארגיש יותר טוב. גיל: 17 ושבועיים