מה דעתכם על...

מרבי1

New member
מה דעתכם על...

כתיבת קורות חיים בסגנון אחר... היום אני מובטלת, אך רק לפני שבועיים קיבלתי פקסים רבים שנושאם , קו"ח, ומה אגיד... זה מאוד אבל מאוד משעמם.. כולם נקראים אותו הדבר, במיוחד כששולחים קו"ח לאותה משרה רלוונטית. ולכן חשבתי,שכשאגיע ליום שבוא אני אצטרך לפקסס קו"ח אעשה את זה אחרת, ולא בדרך "הרישמית" אשמח לשמוע את דעתכם?

מרבי1

New member
אני מתכוונת ...

להיות מקורית ובולטת ובאותה מידה לא פתטית.. כאחת שקיבלה מאות פקסים ביום, זה מאוד משעמם... וכל השמות והתארים הופכים למספרים. ואז? את מי מזמינים לראיון (יש כל כך הרבה רלוונטים) כולם למדו תואר זה או אחר, לכולם יש נסיון והמלצות מפה ועד שם.. ואז התחלנו למיין לפי שם (
) "בוריס, דוריס, מוריס - מחוץ לתחום גם אם הכישורים דומים ל "שחר,סיגל,מעיין = שהם הוזמנו. ולכן חשבתי על דרך שונה בהצגת קו"ח, לא עוד שם מתוך 100 , איך ניתן לבלוט מתוך המאות..

orom

New member
אני נתקלתי בקו"ח בצורת מצגת pp

ובקו"ח מלווים בתמונת פספורט

צומיש

New member
חבר שלי סיפר איזה ניסוי על זה...

שמישהו שלח פקס בעוד ככה ככה ימים יגיעו לכם הקוות חיים הכי טובים שיש... בקיצור יצר את הצפייה של הקורות חיים שלו רעיון נחמד... אבל לא לכולם יש סבלנות לזה...

melodynoa

New member
מישהי דווקא ניסתה דרך מקורית...

זה עבר באימייל כבדיחה, אבל מרוב יאוש אשה אחת פרסמה בעתון ב"דורשי עבודה" (בחו"ל) מודעה בסגנון הזה: אשה משעממת ומשתעממת בקלות, חסרת מוטיבציה, דמיון וסבלנות, מתוחה וחמת מזג מחפשת עבודה. למרבה הפלא היא קיבלה מלאן הצעות!!!!

Mariasha

New member
רעיון נהדר!

שמעתי על מישהו ששלח את ה-CV שלו עם פיצה!

למעלה