מה דעתכם על........

מה דעתכם על........

הפירסומת של בזק....אתם יודעים נו אם הילדה הזאת שאומרת "אבא כיאלו דההה"....????????????? אבישוג

נעמה א

New member
אמממ

הילדה חמודה אבל דיי קרצייה שייקחו את הילד מ" בינתיים סוגרים את המים" הוא יותר חמוד

erandb

New member
פרסומת מעצבנת ...

אני לא יכול להגיד שמשהו אהב את הפרסומת הזאת.ואת הילדה. אגב שאמרו שבפרסומת הקודמת ,שהילדה חזרה מתותי וממשיכה לדבר בטלפון . אומרים זה כדאי . זה כדאי למי ? לבזק . הילדה צריכה רק קשר טלפוני ,לא צריכה להיפגש עם החברים. היא יכולה לפי בזק ,להיות סגורה בתוך חדר סגור ,העיקר שתידבר בטלפון.הרי זה כדאי. גם אמרו שזה זול ? שהילדה נפגשת עם החברה שלה בבית ,זה לא עולה לאף אחד כסף .זה זול ! לא שהיא חוזרת ואז זה מתחיל לעלות כסף וגם על העצבים .אלא אם החברה שלה זה שמרטפית או הפסיכולגית. מתי תיפסק הפרסומת והמנופול של נזק ?

אני חושבת שבהתחלה....

זה היה נחמד אבל די חלאס כמה אפשר עוד פעם אני שומעת ילדה מעצבנת בגיל ההתבגרות אומרת דה.... אני........... ובלי שום קשר דההההההה זה די פאסה למי שזוכר את קלולס מלפני 5 שנים... שירזזזזזזזזזזזזזזזזז

אמממ....תני לי להאיר את עינייך ../images/Emo13.gif

הדהההההה המעצבן הזה (ואני מסכימה שהוא מעצבן) נאמר על ידי ועל ידי החברות שלי כבר לפחות שנתיים, בלי הפסקה...וכן, זה מעצבן אבל זה כל כך שגור שאי אפשר להפסיק! אני לא יכולה לחשוב על משפט בלי זה....ולא, לא רק צפוניות אומרות את זה
, אפילו פרחות-ערסיות! קבלו חידוש!
(אני בכיתה ח´) רות סוף

אם אני אשמע עוד פעם אחת....

את ה"כאילו דהההה", לא אהיה אחראית למעשיי. מהתחלה לא אהבתי את זה בגלל שזה מלמד ילדים להיות מפונקים, חצופים, ריקניים וזייפני אמריקה (מה זה הבריאן וריאן הזה... מה רע בשמות כמו אלי, בני, עוזי, דרור...). אנחנו לא אמריקה, ואני רואה את זה לטובתנו!!!

dino_din

New member
שוב דעתי...

פרסומת מצויינת של בזק. היא ממש תופסת את האוזן וקשה שלא להגיב עליה. אני דווקא לא מצליח לשמוע אותה בלי קצה של חיוך בזוית של הפה. אולי בגלל שיש לי אחות קטנה בבית :) שנה טובה :) דינו_דין.

Brondelshmit

New member
תגובה לשלי

תאמיני לי ששמות כמו ראיין ובריין נשמעים הרבה הרבה יותר טוב מאליעזר מאיזה דוכן שואמרה או דרור מאיזה שוק בארשבעי מסריח.

@יעל@

New member
הסיטואציה הראשונה שלי שראיתי את

הפרסומת זה שראיין ובראיין הם חברי להקות בנים סטייל ווסטלייף....

נעמה א

New member
:)

הפירסומת לא היתה אותו הדבר אם היא היתה מתווכחת עם חברה שלה מי יותר חתיך : עוזי או אליעזר?

למעלה