מה דעתכם על....

מאור רם

New member
מה דעתכם על....

מה דעתכם על היאבקות מיקצועית? אני מתכוון לרסלינג בסיגנון-wwf

lironmarko

New member
היי רם ממתי אתה בפורום?

מכנס פ33ות היה לך ברקב מול רומי

Lost Oath

New member
מה???

יש עוד "רומי" שמתעסק באומנויות לחימה חוץ ממני?! אני לא לבד!
?!Eeek! What the hell was that

מאור רם

New member
זה פעם ראשונה שאני מגיב כאן

אבל אני מגיב הרבה יחסית בפורום של היאבקות wwe

mickeym

New member
אני מת על זה! ../images/Emo13.gif

אין ספק שמדובר בחברה מאד מוכשרים פיזית שנותנים שואו גופני אדיר. כמי שגדל על קרי ואן אריק ולאחר מכן, הולק הוגן, מאצ'ו-מן האנדרטייקר וכו', אני עדיין נהנה לצפות בזה. מבחינת לחימתית/ספורטיבית ברור שאין לזה יותר מידי ערך (הרי התוצאה ידועה מראש), אבל כהצגה זה תמיד כיף לראות. מיקי

מאור רם

New member
למרות זאת....

למרות זאת שזה מבויים והתוצאה ידועה מראש זה כיף לראות! זה שזה מבויים עוד לא אומר שזה קל לביצוע ואני יכול להעיד על עצמי (אני מתאמן פעיל בענף). ישנם תרגילים שדורשים כוח עצום, וכושר גופני גבוה דרוש לניהול כל קרב אפילו הקצר ביותר שביינהם!

מאור רם

New member
כל מיתאבק......

אכן כל אחד מהמיתאבקים שהזכרתה הם אגדה בפני עצמה! כיף לדעת שבכל זאת לאנשים יש קצת מושג ברסלינג!

ethanguy

New member
זה חרא חסר רמה

כולם שם קוראים לאצמם מקצוענים אבל הם סתם כלומניקים שלוקחים סטרוידס ואפילו ההופעה שלהם משעממת. הם בכלל לא מתאבקים הם סתם ארסים שלא מצאו קריירה אמיתית.

הם מקבלים כסף בצורה חוקית?

אז זו קריירה אמיתית. גם אם מקבלים כסף לא חוקי, עדיין זו קריירה אמיתית. אבל על זה עדיף לדבר בפורום מעצרים.

mickeym

New member
אני במקומך הייתי שומר על הלשון

בגלל שהם לא מצהירים על צ'י ומסורת ארוכת יומין של שושלות סיניות עתיקות אז זה "חרא חסר רמה" כהגדרתך? הבן נא, שאנשים אלו שאתה כל כך מזלזל ברמתם הגופנית מתאמנים שעות על גבי שעות אם בחדרי כוח, ואם על דיפור טכניקות האבקות. כמעט כולם באו מרקע של פוטבול או היאבקות מקצוענית בקולג' וממשיכים לעסוק בזה- לכן הם מקצוענים לא פחות מרוב המעאכרים שיש בעולם אומנויות הלחמיה. הופעה משעממת זו דעה סובייקטיבית שלך, עובדה שהם מרתקים מליונים להופעות ואל מול המסך. למתאבק שמתאמן ומופיע ברמה גופנית גבוהה במשך 30 שנה כמו חלק מהמתאבקים שם, יש לא פחות "דו", אם לא יותר, מכולנו הקשקשנים גם יחד.

broadaxe

New member
צריך לזכור שזה קודם כל שואו

ולהתייחס לזה בהתאם. לא חייבים לאהוב אבל אסור להתעלם מכך שהאנשים האלו, עושים את זה למחייתם = מקצוענים. ברמות הגבוהות גם הכסף גדול. חלק מהמשתתפים מגיעים עם רקע עשיר באמנויות לחימה "קלאסיות" ואפשר לראות את זה היטב בתנועות. כמו כן לכולם יכולות פיזיות גבוהות (גם לשמנים) והכי חשוב: עמידות פנומנלית לכאבים.

קרוקדיל

New member
משוגע על זה

אמנם הכל משחק והכל מחור אבל השאוו.... התרגילים המגניבים... הסופלקסים...

מאור רם

New member
לא משעמם בכלל

לדעתי זה לא משעמם בכלל! יש דמויות יש גימיקים ויש עניין לקהל להאוב ולהיתקשר אל הדמות שמייצגת אותו במעמד החברה! הנה לכם מספר ציטוטים על העניין מתוך האתר www.wwf israel.co.il : "לאלו הרוצים פעולה, יש פעולה. לאלו הרוצים לראות גברים ונשים בלבוש מצומצם, יש להם גברים ונשים בלבוש מינימלי ביותר. לאלו הרוצים סאטירה פוליטית, יש להם סאטירה פוליטית. ולאלו שחולמים להכות את הבוס שלהם, יקבלו גם את זה מהספורט הבידורי." "מתאבקים שנלחמים כדי לזכות באליפות, מסמלים קשרים חברתיים ומושגים מוסריים. מר. אמריקה(האלק הוגאן) מסמל את הרצון של כל אחד מאתנו להיות מישהו אחר. סטיב אוסטין מייצג את העובד המתוסכל בכל אחד מאתנו, בזמן שיריבו הבוס, ווינס מקמהן מסמל את המקייבליסט שמעביד את העובדים שלו ללא שום אכפתיות לרווחתם או לשלומם. קבוצות כמו DEGENERATION-X מאפיינות את הרצון למרוד בעודנו צעירים. "מנקיינד" (מיק פולי) מגלם את הילד שבנו. צ'יינה, מתאבקת נגד גברים, מסמלת אישה המנסה להצליח בעולמם של הגברים" "בזמן ואחרי המלחמות, ההאבקות המקצועית הציגה דמויות הקשורות למלחמה ולפוליטיקה האנטי-אמריקאית, היו דמויות כמו הנס שמידט הנאצי(שבאמת היה קנדי), "הרב המעופף" רפאל הלפרין, ברונו סאמארטינו האיטלקי, האיירון שיק בזמן משבר בני הערובה באירן, סמל סלוטר שבגד בארצו למען עירק במלחמת המפרץ, לו טז ביפן אחרי מלחמת קוראה ולאחרונה דופרי וגראנייה הצרפתים, וזה רק קומץ קטן מכל הדמויות שהוצגו במהלך ההיסטוריה העשירה של ההאבקות המקצועית." ואם זה עדיין לא מספיק לך בכדי להבין שאין מדובר בסתם "מכות" ויש עלילה ויש דמויות ויש עניין אז אולי כדאי שנדבר באופן אישי ואני יתן לך עוד כמה נימוקים בעניין!!

קרוקדיל

New member
את מי מענינת העלילה?

כל זמן שהעלילה יודעת לתת מכות יפה ולבצע את התרגילים כמו שצריך.... ואם כבר עלילה אז מה מיצג מר' פרפקט? (האליל שלי) ואולי גם מה מיצג היפיוף הענק הזה שהיום הוא האלוף? (עם שיער שטני ארוך חלק וזקן כוס 2:15 גובה ו150 קילו רוחב)

מאור רם

New member
ריאתה אולי את רסלמניה9?

ראיתה אולי את רסלמניה9? זה היה ב93 או 94! היה קרב בין מיסטר פרפקט ללקס לוגר (לפני שהוא הפך להיות גיבור אמריקאי בדמותו) היה פיוד ביינהם! פרפקט טען שהוא המושלם ולוגר טען שהוא מעל השלמות הפיוד הזה הוביל לקרב בין השניים ברסלמניה 9 (אירוע ענק לדעתי אני ממליץ למי שלא ראה לראות). או הפיוד בין יוקוזונה ז"ל לברט "היט מן" הארט (האלוף של אותה תקופה) גם פיוד שהוביל לקרב על החגורה בררסלמניה 9 והסיום המלהיב של אותו קרב!

מאור רם

New member
ביצור מה שאני אומר זה....

בקיצור מה שאני אומר זה שהעלילה והפיודים והדיבורים במיקרופון (שאולי מעצבנים חלק מאיתנו) תורמים רבות למהלך של הקרב! זה מוסיף עניין בלי שום ספק! מה אתם מעדיפים לראות סתם קרב בלי שום סיפור מאחוריו או לראות קרב עם פיוד מיתמשך כמו של שון מייקלס וברט "היט מן" הארט? (פיוד שהפך עם הזמן לשינאה אמיתית בין השניים)

mickeym

New member
לא היה כמו ראסלמאניה 10

בקרב העצום בין האנדרטייקר ליוקוזונה (מה שידוע בשם "קרב ארון המתים")

Dragon Roar

New member
שאלה..

זה נכון שפעם אח של "היטמן" מת? אני חושב שהוא נפל ומת. בכל אופן. את היאבקות של היום אני לא אוהב. הכי אהבתי את WWF חייבים להודות שכולם גדלו על זה.

למעלה