מה דעתכם על...

natalyrst

New member
מה דעתכם על...

תחפושת של בילבי
לילדה בכיתה י'
הקטע הוא ש... אני לא הכי רוצה להשקיע יותר מידי... אז מה דעתכם
יפה או נדוש מידי?

דווקא התחפשתי לבילבי שנה שעברה

משכנה קיבלתי חולצה במקרה מפוספסת עם ציור של עוגן עליה לקחתי ג'ינס ישנים וגזרתי רגל אחת מצעל הברך ורגל שנייה קצת מתחת לרגל (יעני שלא יהיה שווה הרגליים) מתחת למכנסיים לבשתי גרביונים מחוררות צהובות (במקרה) - רציתי לקנות בעצם גרביים עד למעל הברך אבל כבר לא בחנויות כשהלכתי לחפש אז הגרביונים זה גם פתרון ולבשתי בתור גרביים (כי ההיה קר9 רגל אחת גרביון שקוף (כדי שיהיה נוח בנעל) ורגל שנייה גרב יחיגה מסט (כל סט) עכשיו הראש זה משו אחר: או שתקני פאה (מוכרים) או שתיצרי כזה מן היפרבולה (אבל לזה הייתי צריכה את אבא שלי אז פשוט תקני פאה) מקווה שזה עזר לך משו

סמוראית

New member
גם אני התחפשתי לזה../images/Emo18.gif

שנה שעברה שהייתי בכיתה ח'. את מכירה את הסוודרים של פוקס עם הפסים? - אז כזה שמתי שנה שעברה ומעל זה אוברול אוף-וויט קצר שגדול עלי בקצת וקניתי גרביונים שהם פסים בצבע כתום ושחור... זה היה מדהים, סוף הדרך! נעלתי נעלי ספורט אדומות ושמתי פאה כתומה, אבל הער שלי היה ארוך מידי בשביל שהפאה תכסה אותו לגמרי אז את מה שהיה נשאר בקצוות של השער צבעתי בספריי כתום וגם את הגבות! זה יצא מזה יפה - והכי חשוב, נוח!!! בקשר לשאלה שלך היפרבולה זה חוט ברזל שאת יכולה להשחיל בשתי צמות... איז כיף!!! פורים!

למעלה