מה דעתכם על..

michalמיכל

New member
מה דעתכם על..

הנושא- דור שלישי לטכס יום השואה? כן, זה רחוק, אבל אני רוצה שהוא יהיה מושלם אז אני כבר מתחילה לעבוד...

michalמיכל

New member
זהו, שאני לא ממש יודעת..

אבל, חשבתי על משהו בסגנון של דברים שנוער כותה אחרי מסע לפולין (עדי עד כאלו) או שחניכים יראיינו סבים וסבותות שגרים במושב שלנו על השואה תמיד יש את הקטע הזה שלי דור שני- הבנים של ניצולי שואה, אבל בעצם גם לדור השלישי יש הרבה מודעות והם כותבים הרבה דברים מדהימים- למשל: http://www.tichon.org.il/plnd2/pl6.htm זה למשל, לא קטע שאפשר להקריא בטכס אבל הוא מאוד מעביר את המודעות שיש לבני נוער על השואה...

יכול להיות ממש טוב

ואם את רוצה אני יכול לשלוח לך קטע שאני ועוד מישהי כתבנו לטקס במושב ובבית ספר אחרי המסע

מיכל

גם אני מוכן ורוצה לעזור לך, קטעים מהטקסים שלנו בפולין, מהטקס יום השואה שעשינו(אצלנו יש מנהג-מי שחוזר מפולין מכין את הטקס...) וגם ממחקר שעשיתי לעבודת גמר.

נ ו ם

New member
גם אצלנו יש את המנהג הזה

יום השואה שנה היינו בגרמניה וזה היה היום הכי קשה. היינו בבית קברות כזה נורא, רק חצי שעה מהעיר של המארחים שלנו שהיה שם מחנה עבודה. כולם התפרקו לגמרי, עמדנו שם שעה ובכינו כשהגרמנים עומדים בכניסה ומחכים לנו. א"כ עשינו טקס, רק הישראלים. היה קצר ונוגע. בכל אופן, את בטח מתכוונת לדברים שהילדים מהמושב/בי"ס שלך כתבו/יכתבו לא? אבל אם את לא אז גם אני אשמח לעזור לך.

michalמיכל

New member
מורן ונום

אני ממש אשמח לכל פיסת עזרה שהיא.. גם בקטע של הקטעים אבל גם בעיצוב הטקס.. (אצלנו טקס זה יותר מאנשים עומדים ומקריאים- יש גם היבט אומנותי..) אממ יש לי אי סי קיו- אם זה יותר נוח- 155077511 אבל לא איכפת לי להישאר פה ולהיות מגניבה שמבינה במחשבים..

kedeman

New member
הממ..

אני חושב שתוכלי למצוא באתר החגים מידע והצעות לדברים לטקס תמיד אפשר לשלב בו גם מוזיקה (שירי יהודה פוליקר למינהם למשל) אני חושב שכתובת אתר החגים היא זאת: http://www.hagim.org.il אם הכתובת הזאת לא נכנסת (ואני ממש מצטער על העצלנות שלי) תוכלי למצוא את הקישור המדויים בלינקיה של האתר בהצלחה

מיכל

גם אצלנו זה מעורב באומנות ועיצוב ברמה גבוהה(תשאלי את מור שראתה את הטקס-שנחשב לאחד מהטובים שהיו בבית ספר-וזה קשה...) אני כבר איצור איתך קשר...

למעלה