מה דעתכם על...

מה דעתכם על...

כל מיני זמרות שיורדות על בריטני... אני מדברת על אבריל לאבין, שהיא אחלה אומנית, אני חולה על האלבום שלה, אבל אני לא מסכימה על כל פליטות הפה שלה בקשר לבריטני! איך שזה לא במקום!!! לפני כמה ימים ראיתי באמ.טי.וי ניוז שאבריל אמרה שניגשות אליה אמהות ואומרות לה: "תודה שאת לא מתלבשת כמו בריטני"! לפי דעתי זה רק יחסי ציבור! מה דעתכם?

i4britney

New member
לפי דעתי...

זמרות מהסוג הזה הם סתם זמרות קנאיות שרוצות להגיע למעמד של בריטני הרי בשביל מה היא יורדת על בריטני כי היא יודעת שבריטני היא מאוד פופלרית ומצליחה ולכן כל דבר שהיא תגיד עליה ישר הכנס לתקשורות ויהיה לה יחסי ציבור אז את יכולה להקשיב למוזיקה שלה אבל אל תתייחסי למה שהיא אומרת!!!

נראה לך שאני מתיחסת?

זה בדיוק מה שכתבתי! זה יחסי-ציבור! זה גם די פופולרי לרדת על בריטני בישביל קצת פרסום... עוד דוגמא: כריסטינה אגילרה!

i4britney

New member
נכון....

אבל עזבי הכל בשביל יחסי ציבור ראית כמה מחיאות כפיים ואיך הריעו לבריטני בטקס פרסי המוזיקה של אירופה זה מראה עד כמה שהיא פופלרית בעולם ואבריל לוין וכריסטינה אגילרה יכולות לקפוץ עד שהם יגיעו לרמה של בריטני ספירס הן מבחינת מוזיקה וסקסיות והן מבחינת בן אדם

אבריל לאבין היא בכלל תופעה..

לפי דעתי ודעתם של חברים שלי, אבריל היא הזמרת הכי צבועה כרגע.. ולמה?? ההיתנהגות שלה כל כך מוקצנת.. מפיקים מפולפלים ראו שתמה התקופה של הילדות הטובות במוזיקה, ראו את פינק, "ילדה רעה", שמצליחה מאוד כרגע (ומגיע לה), והחליטו לעלות על הגל.. לקחו ילדה טובה בתיכון ועשו לה מהפך..(ראו תמונה בצד לפני המהפך) לימדו אותה את ארבעת האקורדים שמרכיבים את השירים.. מוציאים סינגל ראשון, שהוא פופ במסווה רוק, שנשמע יותר איכותי מהשירים המתחרים של הזמרות המתחרות.. מה קיבלנו?? זמרת בעלת סגנון מיוחד כאילו.. שמותאמת לתקופה הזאת!! אבריל ממש לא שונה מבריטני בתחילת דרכה, או מכריסטינה, כל להקות הבנים, הבנות ושאר זמרי הפופ "הממוחסר"... אבל מה?? אנשים פשוט לא רואים את כל זה, הם רואים את אותה אבריל כאחת אמיתית וכנה.. והכל עבודה בעיינים.. כל מילה שניה שלה היא "אני לא בריטני" "אני יותר טובה", כמובן בהתפלספויות שטותיות!!

אתם יודעים? אם כך...כל הזמרות

ה"מופרעות" כמו ליל קים וכל הכושיות למינהן..הן זמרות שלא מייצגות מוזיקה. אם כך כל עולם המוזיקה..(בנות) הוא חרא. רק אבריל מתאימה להיות זמרת! כי בכל זאת..היא שרה עם תוכן,בלי מראה חשוף,והיא מופרעת. אז אני משערת שמתאים לה להיות ה´זמרת´ היחידה במוסיקה? הרי כללללללל הזמרות! ניראות כאילו יצאו ממקלחת ולא הספיקו להתלבש!!!! ועוד בריטני.....היא בכלל לא מגזימה! ראיתם את כריסטינה?! לעומת בריטני...כרסיטנה חגגת יופי. בריטני כולה עם מכנס וחולצה שהטבור מופיעה בה. לא טוב לכם? תתאבדו! תמותו! ומה שלא יהיה.. רק תעשו טובה..תנו לנו להינות ממש שאנחנו,ואתם תתעסקו בעיניינים שלכם.

TetiBETTY

New member
הכל מקנאה...

ומנסיון לחיקוי... הרי כל תמונה שבריטני אי פעם הצטלמה בה,לא עובר חודש,ואתה רואה זמרת חדשה עם אותה פוזה בדיוק
אז אין מה לעשות...זו תופעה
הכל מתחיל בבריטני ונגמר בבריטני....סוף
(הזמרות הבנות כמובן...)

למעלה