מה דעתכם על

וכדי שלא תאשימי אותי בחירטוט על לשון הרע

אז חיפשתי וזה מה שמצאתי :

"סעיף 1 קובע שלשון הרע היא דבר שפרסומו עלול להשפיל אדם (יחיד או תאגיד) בעיני הבריות או לעשותו מטרה לשנאה, לבוז או ללעג מצדם ; לבזות אדם בשל מעשים, התנהגות או תכונות המיוחסים לו; לפגוע באדם במשרתו, אם משרה ציבורית ואם משרה אחרת, בעסקו, במשלח ידו או במקצועו; לבזות אדם בשל גזעו, מוצאו, דתו, מקום מגוריו, מינו או נטייתו המינית. "

זאביק36

New member
גבר

איפה בדיוק ראית כאן לשון הרע? זה אפילו לא לשון נופל על לשון

זאביק36

New member
יש לשון הרע גם על פנטזיות?

אתה מוזמן לקרוא שוב את מה שכתבתי (אם עדיין לא הבנת למה התכוונתי אני מבטיח לך להסביר בצורה יותר ברורה).
רמז קטן, ציניות זו לא מילה גסה.

אז עכשיו לקחת את המושג "לשון הרע" והחלטת

להשתעשע בו עם שאלה אווילית?
ומאחר שהכוונה שלך הייתה ברורה אז גם התגובה שלי הייתה בהתאם ואגב, ציניות היא סוג של רוע אם לא ידעת.....

זאביק36

New member
אני חושב

שאין לך סיכוי להיות צלם פפארצ'י איכותי.
ציניות היא ממש לא רוע!
מכיון אבל שאין לך את היכולת להבין זאת, אני אוותר על המאמצים להסביר.
הכל טוב אח שלי

drorbar19

New member
עברו כבר איזה שני עשורים

מאז הייתי סטודנט,
אבל למיטב זכרוני אם הפרסום היה של דבר אמת, או של דבר שהיה כבר ידוע בציבור, אזי לא מדובר בלשון הרע, והפרסום מותר.
לדעתי כולם שמעו כבר את אינפופיה של גאולה במספר הזדמנויות.

ואם כבר לשון הרע, אז נראה לי שהפרסום על ביביהו ומסעות הרכש המשפחתיים בגלידריות ובפרפורמריות הנבחרות, עונה הרבה יותר מהנ"ל על עברת לשון הרע. אמנם מדובר באמת שיש בה עניין לציבור, אבל הפרסום נועד בכוונה מאוד ברורה לפגוע בביבי ואשתו.
כנראה שיש גם גבול דקיק ולא שווה לאף אחד לפתוח במלחמה על זה כי הפרסום רק יפגע בו יותר.

חיכיתי בקוצר רוח שמישהו ירים את הכפפה

ויפול בפח וימהר להגן על מעללי נהנתניהו ואשתתו (2 ה-ת' בכוונה) . ההשוואה שלך בין הרכילות על חייהם של הזוג סער- אבן לבין משפחת המלוכה רחוקה מהאמת ושגוייה .
המטרה בפרסום ההתנהגות הנלוזה של הצאר ואשתו היא לא בגדר רכילות והוצאת לשון הרע שנועדו לפגוע בהם מתוך רוע לב אלא כדי להביא לידיעת הציבור על אותן השחיתויות הבזבזניות שהציבור משלם עליהן מחשבונו ולגרום לכך שזה יפסק !

drorbar19

New member
למה נראה לך שזה שחיתות?

בדקת פעם הוצ' ראש ממשלה \ נשיא במדינה מערבית אחרת, או שסתם בא לך להתלהם?
ותזכור שאנחנו חייבים להשאיר רושם הרבה יותר טוב מאשר שאר העמים שחיים בשלום והרמוניה.

ואיך זה שאף אחד לא בודק או מפרסם את ההוצאות של בית הנשיא? חשבת על זה פעם?

זו שחיתות לשמה בגלל שההוצאות המטורפות

והבזבזניות על חשבון משלם המיסים הוכפלו ב- 4 השנים האחרונות . ובעוד שלציבור קיצצו והטילו עליו מיסים משפחת המלוכה הגדילה את ההוצאות במקום לצמצם אותן.

ולמה אתה טוען שלא בודקים את ההוצאות של בית הנשיא שגם הן מוגזמות לכל הדעות אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שנתניהו מחזיק 3 בתים על חשבוננו ( חוץ מהמעון הרשמי שלו) ולא מארח בהם את שועי העולם ולכן ובשל כך המרמור הצודק !

והרשה לי לא לא להתייחס לדבריך על הרושם הטוב שאנחנו צריכים להשאיר על העולם בכך שנממן להם את האיפור , הנקיון וגלידת הפיסטוק. עדיף
כדי שלא תעשה צחוק מעצמך.....

אני משער שגם תכעס על מבקר המדינה שהחליט

בעקבות פרשת המיטה לפתוח בבדיקת נושא מימון הוצאות הציבור .

באמת זה לא בסדר מצידו שהוא ימנע מנתניהו להראות טוב בעיני העולם אם הוא ירד ברמת המותרות על חשבון העם וישן על מיטה שעלותה פחות מחצי מליון שקל!!!!

drorbar19

New member
אולי תשאל

את אל על למה מיטה מזו@#$ עולה חצי מליון שקל?

הרי ברור שהוא צריך לישון לפני יום של פגישות בהן הוא מייצג גם אותך.

את התשובה לשאלה צריך לשאול

את מזמין המיטה הלוא הוא נהנתניהו ולא את אל על.
ולגבי הנימוק (שאני מתאפק לא להיות בוטה מידי ואסתפק ב-מטופש )שנתת , שנתניהו צריך לישון לפני וגו......
אז אענה לך בשאלה : איך הוא ישן לפני שהתקינו לו את המיטה הרי זו לא טיסת היצוג הראשונה שלו ? ולכן אם הוא הסתדר והצליח לישון גם קודם לכן שימשיך לישון באותם התנאים.

ועובדה שזו לא רק דעתו של הדיוט כמוני אלא גם של מבקר המדינה !!!

drorbar19

New member
ראשית

הוא ישן גם בטיסות קודמות. (ולפעמים במיטה)
שנית, אני לא אחראי הלו"ז שלו, אבל לפי מה שהבנתי הטיסה האמורה הייתה במוצאי יום העצמאות.
אני מניח שברור לך שבערב יום זה ובמשך כל החג הוא די תיזז ממקום למקום מפאת תפקידו הרשמי. קצת קשה לצפות ממנו שלא ישן גם בלילה שלאחר החג ויתייצב בבוקר לדיונים חורצי גורלות.
אתה לא חושב?

יכול להיות שאם זה היה יום רגיל, אז היו מאפשרים לו לנוח בשעות שלפני הטיסה, ואז לא היה כזה צורך במיטה.

אבל אז איך הייתם יכולים לקטר?

ראשית , כל התירוצים שהבאת עדיין לא מסבירים

את מחירה המוגזזזזזם של המיטה שאני וחבריי וכל הציבור צריכים לממן אותה .
ושנית, עם מסוממי ביבי כמוך אין טעם להתדיין כי השטיפה שעברתם מחקה לכם את התאים במוח ולא נותרה בו שמץ של חשיבה הגיונית ועצמאית.

ואני אמשיך לקטר ולדאוג שהוא יעוף לפני תום הקדנציה . בכיף

יערית

New member
מדהים

כמה שלא מעניין אותי עיתונות צהובה :))

שיבושם להם אם מצאו אושר אחד בשנייה, ואופס יש בטן גם נשמע
מרגש...

זהו לגבי נושא האחרים.

למעלה