מה דעתכם על

BazukaGirl31

New member
דיייייייייייייי, באמא ש'ך, דייייייייייייייי.

כמה מרמור כבר אפשר להפיץ?
איפה הסלקטורית של האופטימיים? מי נותן לו להיכנס, ואיך אפשר לעצור את זה?

רוצה קצת מהכדורים הסגולים הקטנים שלי?
הם עושים לי לישון טוב בלילה ולראות את העולם קצת יותר טוב. קצת.

drorbar19

New member

אם לא אפיץ את המירמור שלי, איך תדעי עד כמה טוב לך?

drorbar19

New member
טוב, אני לא הצלחתי לראות את ההבדל,

ואני מאוד אוהב רכילות. זה שובר שגרה, נותן מלא נושאים לדבר עליהם בדייטים (אני מבטיח לך שבדייט שלי של היום בערב, אדבר על סער ואבן. זה אפילו עלול להדליק נשים ולגרום להן לחשוב מחשבות אופטימיות), ומסיט את החשיבה מהצרות הפרטיות.

אם ככה, אסביר לך את ההבדל

הרכילאים בתקשורת מספקים לציבור את המידע אבל אינם מחווים את דעתם האישית . אתה , הקורא, בוחר מה לעשות עם המידע הזה - להתעלם ממנו או להפוך אותו לחגיגה . זכותך המלאה להתעסק ברכילות הזאת אבל שזה יעשה מאחורי הקלעים באופן פרטי כמו בדייט למשל או בשיחה בטלה על כוס קפה אבל לא בפורום ציבורי.

וזה כל ההבדל ......

Rtitan

New member
הפוסל במומו פוסל...

צביעות?
התגובה שלך מעידה עליך ולא מי יודע מה טובות. איך אתה קובע ״צבועים״ כשאינך יודע מה דפוסי ההתנהגות וההתעדכנות של מי ששפטת כצבוע?

וכן, אני מתנשא עליך - רק שיהיה לך ברור
!

drorbar19

New member
תקרא שוב את מה שכתבת, ותבין שלמעשה

בפסילתך את דעותי ונטיות ליבי, עשית אותו דבר רק מהכיוון השני.

בעני מי התגובה שלי מעידה, ומי שמך לשפוט נטיות סוביקטיביות של אנשים.
אני אוהב רכילות !!!
והיות וכולכם איכשהו הייתם "מעודכנים" במה שקרה בין סער ובח"ל, אז אני נוטה להאמין שגם אתם לטשתם אוזן לכיוון רכילותי כלשהו, אבל נראה לכם נאור להתנער מזה (כמו שבטח אין לאף אחד מכם מושג מה קורה בבית האח הגדול, או מה היו הקו"ח של אותו אומלל שאיבד את שפיותו בבאר שבע)

ואם זה מה שגורם לך להתנשא עלי, אז אשריך יקירי.

יערית

New member
זה בסדר שאתה אוהב רכילות

למה לזלזל באלו שלא? זה הופך אותם לצדקנים וצדקניות?

לי אין תאים זמינים לזה במוח ובטח שלדסקס על זה מעבר לידיעה,זה פסול? מכירה הרבה כאלו שטוחנים מדורי רכילות בשביל "מידע"
ואני לא מבינה איך הם מסוגלים לזה בכלל, מילא לקרוא משהו מדעי
מקצועי או לקבל מידע מעניין שיעשיר אותי...זה מצמק תאים.

drorbar19

New member
יקירתי

לא זלזלתי.
אלא שלא אוהבים רכילות זלזלו באלה שכן אוהבים. תקראי קצת את התגובות למעלה בהן כולם כותבים "למה זה מענין" בוורסיות שונות ומתנשאות.

ולי מותר לא להאמין להם (כן, גם לך). אני אולי מאמין שרובכם לא קוראים את מדור הרכילות בסופ"ש בשקיקה כמוני, אבל אני בטוח שאם מדברים על משהו עסיסי אתם מקשיבים בחיוך ולא מסתובבים והולכים.
ולכן התגובות הללו נראו לי כמו סוג של צביעות.

יערית

New member
אז אני צבועה!

תמיד מורחת מייקאפ צללית מסקרה וגלוס לשפתיים,
אני לא א ו ה ב ת רכילויות כאלו כי זה לא מעניין אותי!!! כתבתי שזה
לא מעניין כי הבעתי את דעתי על הנושא הכ"כ מעניין אותך :))

וביננו, עוד עונש לקבל?

drorbar19

New member
לא מאמין לך

שימי תמונה שנראה

וחבל שאת לא אוהבת רכילויות, כי שמעתי בדיוק לפני חצי שעה משהו מטורף על שתי דמויות מפתח מהפורום השני, ועל הברדק שעומד לפרוץ שם.
מסתבר שפורום גו"ג הוא יותר סדום ועמורה מכל פורום אחר בתפוז.

בדד1

New member
זה כל מה ששמעת

אם היית שומע מה שאני שומע?
בכלל שמעתי שהרוצח הבדואי מבאר שבע הוא בכלל
גרוש שכותב שם בפורום
ויצא מדעתו אחרי שחסמו אותו לשבועיים
(אמריקה כבר כאן - רק חבל שמהקצה הלא נכון שלה)

יערית

New member
דרור

יש תמונה בכרטיס

וחוץ מזה, החדשות מהפורום השני שכוללים גם אותי, לא מפתיעים
יותר :))

Phoenix00

New member
יקירי,

תתפלא, אבל כנראה שעדין נשארו 2-3 אנשים בעולם שפיהם וליבם שווים.
ואם הם טוענים שהנושא הנ"ל, חשוב בעיניהם כקליפת השום (ובעיני אפילו פחות), אל תזלזל בדעתם, ונסה לקבלה כפשוטה.

אם רק היה לך מושג (ולא שזה ממש משנה לי), עד כמה זו תת רמה בעיני, להיכנס לרכילויות, לדבר על חיים של אנשים שאני בכלל לא מכיר, ואין להם נגיעה אלי, פרט לכך שאני רואה את פרצופם מבליח על המסך שלי מדי פעם.

אז כן, אני קורא הרבה ומאזין לאקטואליה.
ולמרות זאת, אין לי שמץ של מושג מה קרה באח הגדול, מי המשתתפים, ומה הצבע המועדף עליהם.
ואתה יודע מה? אני אפילו גאה בזה.
ואם אני בכל זאת קורא שורה בנושא או מאזין לענין דומה ברדיו, אני בהחלט מעביר תחנה, או מתפנה לדברים אחרים.

יש כל כך הרבה תחומים מעניינים בחיים. לא חבל על הזמן?

("צבוע" תקרא למישהו אחר....)

טוב, אנסה לחדד יותר את הדברים כדי שתבין

את הדקויות של נושא הרכילות .
כולנו רכלנים במידה כזו או אחרת ואין צדיק אחד בסדום שלא חוטא ברכילות!

אבל, אתה ובמיוחד פותחת הפוסט , מתבלבלים בין רכילות שהיא מסירת מידע לבין לשון הרע שהיא רשעות לשמה .
ובדוגמאות שהבאת לא דומה העיסוק בהריונה של גאולה תוך הוספת כינויי בוז לבין הסיפור האומלל של הרוצח מבאר שבע וגם לא דומה לרכילות של תוכנית הריאליטי של האח הגדול שהמציצנות בה היא המוטו המרכזי שלה וזו היא מטרתה.

אז תתחיל להפעיל את שכלך ותבדוק את עצמך בכל פעם שאתה פותח את הפה בתשומת לב האם זו רכילות לגיטימית או שזו רכילות מרושעת שיש בה לשון הרע? .

אז ככה

לעניות דעתי אין כאן שום "לשון הרע"
ההגדרה המדויקת ללשון הרע היא:

"אמירה הפוגעת בכבוד או בשם הטוב של אדם, קבוצת בני אדם או ארגון"

פותחת הפוסט כתבה כאן אמירות שנשמעו בתקשורת כבר כמה וכמה פעמים, לא ראיתי כאן אמירות הפוגעות בכבוד אף אחד מהאנשים המוזכרים כאן,
לדעתי האישית זו רכילות נטו ותו לא, מי שזה מעניין אותו שיביע את דעתו בעניין, מי שלא שפשוט ידלג הלאה.

תבדקי שוב

חוק איסור לשון הרע עוסק בהגנת כבודו ושמו הטוב של אדם באמצעות הטלת איסור על פרסום ביטויים העלולים להשפילו ולבזותו.

השימוש במענפפת לא בדיוק ביטוי המעורר כבוד ואם נוח לך להתעלם מהזלזול הבולט שמסריח מהפוסט אז זה לא אומר שאני ואחרים לא מבחינים בכך.

נו באמת

מה בדיוק במילה מענפפת משפיל ומבזה את גב' גאולה אבן?
ובכלל איך אתה מפרש את המילה הזאת אני אשמח לשמוע.
אולי התכוונת למאנפפת = דיבור באמצעות הוצאת אוויר מהאף.

יש כאן עובדות שהוצגו בתקשורת בכמה וכמה מקומות, באמת שלא רואה שום דבר מעבר לזה ומיותר להתעכב על זה בכלל.

אני לא התכוונתי לפירוש זה או אחר

רק העתקתי את המילה כלשונה (מענפפת) כפי שהיא כתבה אותה.
למה היא התכוונה ? את זה צריך לשאול אותה. הכוונה שלה לא מעניינת אותי כי הסרחון כאמור ,שנודף ממנה , כבר מסגיר אותה .

למעלה