מה דעתכם על

מיshe

New member
מה דעתכם על

טיפול כחלופת מעצר למישהו שפגע מינית באחותו? לדעתי זאת לא חלופה הוגנת, אין פה עונש, לדעתי זה פרס ולא בסדר... אם כבר גם וגם, שיקבל טיפול במעצר... בנאדם אמור לשלם על המעשים שלו, לא? להענש... לדעתי הוא יוצא פה נשכר וזה מרגיז אותי, עוד יותר מרגיז אותי, שכשאני הייתי ממש ממש זקוקה לטיפול - ההורים שלי לא יכלו לשלם "אין אפשרות", אפילו לא 160 דרך קופ"ח והנה עכשיו הם משלמים על אח שלי מחיר מלא והוא שלא היה בסדר זוכה במאמץ שלהם לגרד את הכסף... הוא שראוי לעונש, שהצעד הנכון היה שהוא יקרע את התחת שלו כדי לממן לעצמו טיפול בכדי שלא יעצרו אותו... פשוט לא הוגן העולם הזה, אני כועסת מאוד

גרא.

New member
מיshe,מאחר ואת לא מפרטת כל מה שהיה,אלא חלק

ממנו,אי אפשר להגיב בלי לדעת מה היה,מה היתה החלטת בית המשפט וכדומה.אנא פרטי יותר.

את בהחלט צודקת.

הרבה פעמים, היחס של החברה לעברייני מין, הוא סלחני מידי. יותר מזה, הרבה פעמים, היחס כלפי קורבנות עבריינות מינית, הוא תוקפני ואלים (מואשמות שהביאו את זה על עצמן, הן מרגישות בושה, כאילו משהו לא בסדר בהן...). זה חלק מתרבות החפצת נשים, שהיא הרבה יותר רחבה מהמקרה הפרטני שלך. ייצוגי נשים בתרבות, הם לרוב כאובייקטים עבור גברים. בתרבות ההחפצה, זו אחריות האישה לשמור על עצמה, שלא תיפגע, ולכן, אם היא נפגעת, זו אשמתה ואחריות הגבר מופחתת (כי הרי ידוע שגברים לא מסוגלים לשלוט בייצריהם). תרבות זו יכולה לגרום לאב לרצוח את בנותיו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4115831,00.html אצלנו, ברוך השם, לא נהוג לרצוח, אבל הבסיס של האשמת הקורבן הבושה והאשמה - קיים גם כאן. צר לי על תחושותייך הקשות. זה אכן אחד המיקרים, בהם אין הצדק יוצא אל הפועל.

למעלה