מה דעתכם על

asgsaf

New member
OK...

איזה דיסק קניתם ועכשיו אתם מתחרטים על זה?

Charlotte

New member
לא כדאי

כמה שאני אוהבת את הלהקה הזאת, אני לא הייתי נוגעת באלבום הזה.

באמת צריך הסבר?

זו דעתי האישית. אני לא אהבתי אותו. וזה למרות שאני מאוד מאוד אוהב את ד´ה בנדס, אחד האלבומים הכי אהובים עליי. וגם אוקיי קומפיוטר מעולה. בלי לכלול את "קריפ", לטעמי זה אלבום בכורה בוסרי מאוד, שלא השאיר שום רמז ליצירת המופת שתבוא אחריו. חוצמזה, אני לא בדיוק מעריץ נלהב של רדיוהד. בכלל, אני שונא את השימוש במילה הזאת, "מעריץ". אפילו הלהקות שאני הכי אוהב, אם הן היו מוציאות אלבום גרוע במיוחד, הייתי מודע לזה, ואולי אפילו מזניח אותו. אני לא חושב שבגלל שלהקה יצרה שני אלבומים באמת טובים, כל מה שהיא עשתה לפני ואחרי אוטומטית נעשה מעולה גם הוא. ואני לא מעוניין לעורר ויכוחים מיותרים בנושא. ושוב, זו רק דעתי האישית .

asgsaf

New member
אין יותר מפדח מזה

ths simpsons sing the blues שזה היה גם הדיסק הראשון שקניתי

talik

New member
דווקא אני אהבתי...

קניתי את זה כשהייתי בכיתה ו´...

הא! כנ"ל!

גם אני קניתי אותו מתישהו בשלהי ביה"ס היסודי. דומני שזה גם הדיסק הראשון שאני קניתי. אני עדיין מאזין בסתר ל-Do The Bartman לפעמים.

רק שקניתי?

כי גם קיבלתי כמה מביכים במיוחד... טוב מאלה שקניתי שהייתי יותר קטן זה בעיקר: californication abba gold (אוי לבושה) ודיסק שאני לא מתחרט עליו שקניתי כשהייתי קטן: e-type -last man standing (אני עדיין מחבב אותם ובמיוחד את הדיסק הזה)

@יעל@

New member
מה רע באבבא? יש להם שירים יפים

שאיזה להקת פופ דאנס הלכה והרסה אותם......................

Useful Idiot

New member
מממממ...

spice girls - spice girls (נווו.. הראשון) למען האמת, אני לא מתחרטת.. לזמנו (כתה ד´) הוא היה מעולה. האמת היא שאני בדיעה שהוא עדיין אלבום (פופ) מצויין, אבל לא שמעתי אותו מאז כתה ה´ בערך, אבל אולי בזמן הקרוב אני אבדוק.. אולי. שנים שאני מתחרטת עליהם - nightwish - wishmaster פשוט כי הוא לא "אלבום" טוב. יש בו שירים טובים, אבל זה כמעט בלתי-אפשרי לשמוע אותו ברצף מההתחלה ועד הסוף.
והשני - incubus - enjoy incubus vol.1 פשוט בגלל שחבל לשלם כסף על אי.פי - אבל עשיתי את הטעות הזאת עוד כמה פעמים מאז.. הפעם המוצלחת היתה שישים שקל על opiate של טול, שאני לא מתחרטת עליו בכלל.... np - counting crows - mr. jones יום טוב!

Eclipsed 0

New member
Supergarden - Superunknown

דיסק ממש גרוע, אבל חבל לי למכור אותו. אני עדיין מנסה לחזור אליו לפעמים, אבל הנגינה פשוט משעממת בצורה איומה.

PORCUPINE

New member
את בטח מתכוונת לסאונדגרדן...

והתגובה שלי עם זה ככה היא... מממממממממממממממממממהההההההההההההההההההההההה?????????????? זה אחד האלבומים הטובים בתבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eclipsed 0

New member
לדעתי לא.

כן, התכוונתי לסאונדגארדן, לא הייתי מרוכזת מדי.. החלטתי להפסיק לשמוע מוסיקה כל הזמן כי זה נראה לי כמו זלזול מסוים, העובדה שלא הקשבתי לכלום כל כך הפריעה לי כך שחשבתי רק על זה. אבל הפסקתי...זה בלתי אפשרי.
Minuet and Badinerie

@יעל@

New member
היי ! אני כבר שאלתי את זה פעם מה

אתם לא זוכרים........?? הדיסק שאני מתחרטת עליו זה עושים אהבה2 - שירים מפרסומות. אבל עכשיו כשאני חושבת על זה יש שם שירים נחמדים מאוד.... שחצי מהם יש לי עוד מלפני שחשבו בכלל לשים אותם בפרסומות.....

למעלה