מה דעתכם על..

אץ קוצץ

New member
בדיוק לכן

יש רבנים שפועלים בסמכותם של גדולי הדור. הם לא מרשים לכל אחד לצאת. רק אדם שרבותיו נתנו לו את אישורם מוסמך לצאת לשטח ולעזור.

‏....

אם תבקש סמכות מגדולי הדור לצאת למועדונים כמטרה להוציא משם בחורים.. אין סיבה שהם לא יאשרו - מכיון שהמושגים שלהם.......!

אץ קוצץ

New member
כך תמיד טענו

פורקי העול למיניהם. הרבנים ``מיושנים``, עולם המושגים שלהם לא מתקדם וכמובן שאין להם מושג מה קורה ברחוב. ע``ע ..

ואתה..

לא מסכים עם זה שהמושגים שלהם ``מיושנים`` ? היום הפער בין ר` א``ל שטיינמן לבחור צעיר 15 דורות ! ממש בלי להגזים... למרות שהוא שומע מה שקורה היום, אבל הוא לא מצליח לראות את המצב הזה . אם כך.. הם לא ``מיושנים`` ?

אני ממש לא יסכים לישמוע ולקבל מהם...

ויש גם איזה רב\איש חינוך מוכר שהוא מרצה לבנות והכל על צניעות וכל הנלווה בזה ואשתו והבנות שלו לא ניראות משהו איך אומרים מודרניות ממש והוא בא ומטיף לי איך אני יכולה לישמוע לו...?!

בעיני. . .

כל הכבוד להם!!! אם הם אמיתיים וכל כוונתם ותכליתם באמת להציל נפשות אז באמת אשריהם ואשרי חלקם. גם אם נראה לך שהם עצמם יכולים ליפול זה פסיכולוגיה הפוכה ומטעה שאתה עובד על עצמך, כי תדע לך... יש את עניין ``להוציא יקר מזולל`` ולכן לפעמים בשביל להוציא יהלום (נשמה יקרה שטועה) צריך להתלכלך. וכמו הרב גרוסמן שליט``א שקוראים לו `רב המועדונים` שיאמר לזכותו הוא פועל רבות להצלת נשמות טועות, הוא נכנס למועדונים וגורר עימו את החבר`ה הצעירים לכניסת המועדון ומעביר להם הרצאה יפה... זה רב, כל הכבוד לו!

לדעתי-

אם אנשי החינוך האלו חזקים במעשיהם הכוונה: ברוחניות, ובאישיות - אין כאן כל בעייה שינסו לקרב אותם דווקא מהמקומות הבזויים האלו, כמובן כמו שאחד מכאן הוסיף שע"י סמכות, אישור מרב. אבל אם אין להם היתר להכנס ולהציל אותם, וגם הם לא חזקים, אז ברור שאיני מסכימה עם הנ"ל, כיון שהם יכולים בעצמם ליפול מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.....

לא בהכל.

זה מאוד תלוי באיש שעושה את שליחותו, כמה יראת שמים יש לו ומה מטרתו באמת. אני אישית רואה בזה דבר יפה שהם באים ועוזרים לנוער הצעיר כמובן צריך אותו אדם להיות חכם ולדעת איך לגשת לבחור/ה כדי שיקשיבו לדבריו ולא ידחו אותו ויראו בו טרדן.

בכדי שלא יהיו אי הבנות..

שאלה זו נשאלה להבנה בלבד . ולא הייתה כוונתי לאף אדם באופן אישי, ברור לי שזו עבודת קודש אמיתית, אבל הנושא הזה מאוד לא ברור לי, ואני מקווה שיאירו את עיניי, ויעמידו דברים על מקומם - לי, ולכל אלו שתמהים על כך.. תודה רבה .

מ'קורה נרק?

יאמר ברור- בר דעת הוקם בהוראת הגראי"ל ובפיקוחו האישי. לכל המפקפקים ! ואגב, אינטלקטואל כמוהו מסוגל בהחלט להבין מה עובר על נער שטעם מ'גן העדן האסור' לדעת טוב ורע. ובכל אופן, אם אין אני לי מי לי...

בר``ה מצויין !!

מה איתך צדיק ? אגב ממש ממש לא התכוונתי ל``בר דעת``, אלא למקומות אחרים .

אחרי שכתבתי

סיפור ארוך זה לא נכנס מישום מה אז הרווחתם.. בקצרה- לפי דעתי אין מצב שסמרטוט ינקה אבק ולא יתלכלך מימנו, אבל מיצד שני אין מושלם מהצעירים לעבודה הזו מכיון שהרבנים,אפילו ששומעים לעצתם ופועלים ע``פ דבריהם זה לא אותו הדור..רק שבחור שלוקח על עצמו כזה עול חייב להיות עם יראת שמים אמיתית ולא לסור מדברי הרבנים וכל מי שעוסק בצרכי ציבור באמונה הקב``ה ישלם שכרו

מקפיא

New member
צ'מע סיפור.....

יום אחד הגיעו קבוצה של עסקנים ממשמרת הצניעות בירושלים לקולנוע בבית שמש כדי לתפוס בחורים שהולכים לסרט... נכנסים פנימה לאולם ובאמת בסוף האולם למעלה יושבים שלושה חרדים, מיד התחילו לצעוק ולזעוק, פתאום הם מגלים שהשלושה שלמעלה צועקים עליהם בחזרה, בירור קצר העלה שהשלושה שהיו למעלה הם חברי משמרת הצניעות דעיר הקודש בני ברק... הסיפור היה או לא היה, לא מעניין אותי אבל הוא בדיוק הדבר שעליו אתה מדבר....

אבל העיקר..

שאותם אלו ממשמרת הצניעות הספיקו לשמוע את השם של הסרט.. וכך זה יוסיף להם עוד קצת באינטלגנציה.. /tapuzforum/images/emo3.gif אה... וכמובן הם אכלו קצת פוקפורן בו זמנית /tapuzforum/images/emo6.gif

toxic2004

New member
המטרה מקדשת את האמצעים... בושה

למעלה