מה דעתכם על..

מה דעתכם על..

אנשי חינוך צעירים (נשואים) שעושים עבודת קודש ויוצאים למקומות בזויים ושפלים (מועדונים, קנסים של אגודות, וכו`...) ושתשאלו אותם מה מעשם באותו מקום.. הם יענו בביטחון עצמי ``כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא`` . האם אתם מסכימים עם אותם אנשי חינוך ? או שמוטב שיצילו את הנפש של עצמם ? בעייני זה נראה מאוד מגוחך, ובאמת עדיף שיניחו לבחורים לחזור לבד.. בלי עזרה של איש חינוך שפוגע בעצמו בכדי לנסות לעזור, כי אם האנשי חינוך יחליטו שהם חייבים להיות חזקים במעשיהם, ולהמשיך להציל בחורים.. התוצאה תיהיה בעוד כמה שנים שהם יאלצו להכנס לבתי בושת רח``ל . אתם מסכימים איתי ?

toxic2004

New member
מסכים איתך, לא מסכים עם השיטה הזו של הצלת

"נפש מישראל".

קסמאישי

New member
צודק בהחלט

יצא לדבר עם חסידי ברסלב שעוסקים בתחום ועם חבדניקי``ם (לא עלינו) וגם הם הסכימו וגם ציטטו מהרבנים שלהם שבנ``א לא יכניס את עצמו למקום שהוא חושב שיזיק לו גם אם הוא שליח מצוה

little snoop

New member
לא צודק,

בנדם נורמאלי שנכנס למועדונים וכו בידיעה שמטרתו האחת היא להחזיר נוער טועה לאביו שבשמים, ואותו בן אדם נחוש בדעתו ואמונתו, הוא לא ישאף זוהמה אלא ישפיע לטובה בע``ה, ראה עבודת ברסלברים בשטח..

ומה עם..

השטיפת עיניים, ודברי כפירה שאותו איש חינוך סופג לגופו ? האם הוא עשוי מפלסטיק ?

little snoop

New member
תתפלא,

אמנם לא עשוי מפלסטיק, אך בהחלט חסין למראות ודיבורים כאלו ואחרים, עובדות על אנשים שהתמקצעו בזה! לא אומרת שאין נזקים נפשיים, אבל זה לא מה שיפיל אותו וישבור אותו. זה לא מתאים לכל אחד, אולי אתה מדבר על אנשים שניסו ו.., כל אחד והסף רגש שלו.

little snoop

New member
נמאס להכנס עד התגובה האחרונה,

ח``ו, לא התכוונתי לחלוק על דברי חז``ל, פשוט אני מכירה בני אדם כאלו מקרוב, ואולי חז``ל התכוונו למשו אחר, כי קשה לי להאמין. זהו, מיציתי. אני במסרים אם תרצו.

פופקס

New member
וואו ! דבר שלא ידעתי !

לרגע לא חשבתי שבאמת כוונתם היא להחזיר אחים טועים! תמיד הייתי בטוח שהם הולכים לשטוף את העיניים ועושים זאת בתחפושת של איש חינוך! חידוש בשבילי!!!

נרקו צודק, כרגיל!

אבל לפעמים זו הדרך היחידה, כמובן שרק למקצוענים מיושבים ואמיתיים זה מותר!

תופעה שלא מצדיקה את ההקרבה של הנפש שלהם..

הם צעירים ולא בשלים לזה ! כי אין אפוטרופוס לעריות !!! אגב התכוונת כנסים .. כן ??

The Aecerola

New member
תרשו לי לחדש לכם משהו!!

אז כן, יש אנשים כאלה שמרגישים שיעודם בחיים הוא להציל, ועובדה מוגמרת שהם הצליחו!! ואנלא מדברת על הסוטים שהם בתחפושת דתית אלא על אנשים שבאמת איכפת להם ומצילים נפשות!

ברור שהיעוד הוא להציל !

אבל בדרך להצלה ישנם מכשולים שלא תחת שליטת האדם... ומדוע לא מייחסים חשיבות לנזק לעומת ההצלה ??

מסכים איתך שהם פשוט קרציות

לי אישית היה רב כזה נאצי אבל תלוי איך הרב מתיחס לבחור הזה אחכ אחרי שראה אותו אם הוא סתם דופק תשכל או שהוא מדבר על לב הבחור אבל עדין אתה צודק מה לכהן בבית הקברות

למעלה