מה דעתכם על,

דעתי,

כדאי להשתיק את המכשיר קודם הפגישה. עכשו, אם יש צילצול והבחור/ה מבקשים לענות כי זה חשוב אז מבחינתי, סבבה תענה למה לא?! כמובן שאם זה בתדירות אז דעתי היא אחרת לגמרי זה סתם מפריע לשיחה.

תלוי איזה פגישה

ועד כמה השיחה חשובה ועוד כל מיני פרטים מפה ומשם אבל בפגישות ראשונות הייתי אומרת שזה מראה על זלזול...

לא מכובד בכלל.

אני מצפה ממי שנפגש איתי שיסגור למעני את הנייד לשעה-שעתיים בדיוק כמו שאני עושה בעבורו (ובשבילי להתנתק מהפלאפון זה בערך כמו חולה אסטמה שלוקחים לו את החמצן).

בת תורה

New member
הרגע חזרתי מפגישה בה קרה לי מקרה זה

באמצע הפגישה רטט פונו של הבחור. הבחור הציץ בצג התנצל ואמר שזה חשוב. וענה לרבע דקה. ואחר כך לא הפסיק להתנצל וסיפר את המעיישה עם המטלפן וכי חייב לו הכרת טובה. . אני כבר הרגשתי לא נעים מהתנצלותו.

בת תורה

New member
מוקדם..? שנינו לא מאותו עיר .

נפגשנו בעיר שהיא מרכזית. במרחק שווה לשנינו

איזה קטע גם אני נפגשתי היום אחהצ

המוקדמות והיה לבחור שיחה ושאל אם לענות אז אמרתי שמבחינתי הוא יכול... אז הוא אמר אני לא אוהב זה לא מכובד... צחקתי ואמרתי לו, תענה, תענה אל תשחק אותה עכשו.... צחק וענה. מראש לא הייתי אוהבת את הרעיון בפגישות ראשונות אבל כבר צילצל אז לא אכפת לי. אני אוהבת פגישה שזורמים איתה ולא נתקעים על שטויות. אני מעדיפה אוירה ניחוחה ונעימה מאשר רישמי כזה.

בכלליות- לדעתי זה ממש לא מכובד לענות

גם לי קרה שהסלולארי שלי צלצל באמצע פגישה כי שכחתי לשים אותו על שקט, התנצלתי, והנמכתי אותו. לענות באמצע פגישה?! בפגישות ראשונות ממש ממש לא. בפגישות מתקדמות,אולי כן. תלוי ברמת הפתיחות. נ.ב. חרדיפרנט- לקחתי את העצה שלך לגבי כתיבת הודעה ליום. אני מקווה שלא אתמכר...

שני דברים...

א:אם אין איזה SOS למישהו בשביל להחזיק בשבילו/ה את המכשיר דלוק,מכבים אותו. אני מאמינה שאפשר לחיות בלי מכשיר פתוח כשעתיים. ב:אם המכשיר כבר נשאר דלוק,עדיף על רטט. אם השיחה נכנסת,להגניב מבט לשיחה מזוהה וואם זה משהו חשוב,להתנצל לענות בזריזות ולנתק. אם כבר קרה והוא לא כיבה את המכשיר וגם לא העביר אותו למצב רטט וענה לאיזו שיחה בקצרה... אפשר להחליק על זה פעם פעמיים... {היום הגענו למצב אבסורד שאנשים שוכחים לעשות על שקט בלווי'ה לא עלינו ולהבדיל בשיחה של רב ... מה שמאוד לא תקין ולא בסדר!!! אבל דייט איתי?! אם זו שיחה שהוא רואה לנכון... שיענה...} אבל,אם זה עקבי {כלומר שכל 5 דקות,ולא בשביל משהו חשוב בתוספת דיבור ארוך} זה המקום להעיר בעדינות שגם מולו עומדת מישהי שמבקשת אם אפשר טיפה,אבל רק טיפה לכבד את הסיטואצי'ה שבו אתם נמצאים ואם אפשר בבקשה לכבות את המכשיר.

למעלה