מה דעתכם על,

מה דעתכם על,

שהבחור מחזיר את הבחורה אחרי פגישה ראשונה הביתה? אני לא מבינה את זה. כאילו, היא אף פעם לא חזרה בכזאת שעה לבד הבייתה? לדעתי, לרוב זה הצעה מיותרת אני לא אהבתי את הרעיון ושהציעו סירבתי. נשמע לי מגוחך לפגישה ראשונה ובא נגיד שאני מוותרת גם בפגישה שניה... מה אתם חושבים? טוב, כדאי, מיותר, או סתם לנימוס... מה אתם חושבים על זה?

שום בחורה לא התרגלה וגם אם כן ואתה

חושב אחרת אז אין צורך להציע בזמן שאתה לא מת על הרעיון. תהיה מי שאתה ותעשה מה שאתה חושב לנכון ולא מה שאתה חושב שהתרגלו הבנות. לדעתי אף אחת לא התרגלה ממש אולי לא מתנגדת.

שומר 23

New member
חוץ מהקטע שבזבזתי על זה כבר הון רב.

אני דווקא חושב שהרעיון הוא כן טוב.. זוהי המציאות.. שהבחורה מועדפת.. לפעמים זה בזה שהפגישה בביתה ולפעמים זה בזה שהבחור מחזיר אותה.. אני אישית מבין את זה..

kiss 18

New member
לי זה דווקא נישמע בסדר גמור שבחור

מחזיר בחורה הביתה... וגם בשביל הנימוס.. זו דעתי!

לא רואה בזה שום פסול

מבחינתי,זו עוד דרך ללמוד על ההתנהלות של הבחור.

ועם לדוגמא הוא לא נראה לי,

מה אכפת לי `דרך התנהלות שלו` בסך הכל פגישה ראשונה וזה נראה לי סתם מחווה התחנפותי ומיותר. לדעתי יפה יותר לשמור את זה לשלב מתקדם יותר.

פשוT אJי

New member
מצטרפת לדעתך...

זה מיותר וחסר טעם... כולם יודעים/יודעות שלא מדובר במחווה,אלא עושים את זה כי כך נהוג/מקובל אז למה באמת לא לשמור את זה לזמן שבו הענינים מתחממים וזה יתפס כמחווה??עוד שלב בהתקדמות של ה"קשר" אם אפשר לקרא לזה כך??? אני מכל מקום מסרבת רוצה להרגיש בנוח לומר אח"כ את ה"לא".. ואם הוא ממילא לא מצא חן בעיני אז מה יועיל לנו עוד "זמן איכות" שנבלה יחד... אגב החזרה הביתה היא זמן מעולה להחליט החלטות!!!!והן כידוע נלקחות לבד............

למעלה