מה דעתכם על...

מה דעתכם על...

הקרחת של נינט??! לא,כי מדברים על זה בכל מקום,אז לא רציתי שנהיה יוצאי דופן בפורום.

לעניות דעתי,

זה עצוב מה שעושים בשביל כסף. בכל אופן אני כבר לא יכוהל לשמוע על הנושא הזה יותר.. אפילו יש פרסומת בצד ימים עם נינט והקרחת.

נכון

היא יצאה לי מכל החורים של החורים! והיא מתעצבנת אחר כך שאומרים שהיא יותר סלב מזמרת (מעניין למה באמת /tapuzforum/images/emo4.gif )

MeWithoutU

New member
למי אכפת ממנה???????

חלאס!לא מבינה מה ההתלהבות ממנה... כל מה שהיא עושה - מופיע בעיתון, אינטרנט...והכי גרוע - זה מופיע בחדשות! (גאד...גם עשו עליה כתבה בעובדה!!!...) למי אכפת מנינט???מי זאת בכלל?????? עוד בחורה שנכנסת לעולם המפורסמים...והתהילה עולה לה לראש!... זוכרים את כוכב נולד???בחורה שמנמנה...עם מדים...בלי איפור...שיער אסוף...תמימה משהו...וקול מדהים. אמרה שהיא לא תשתנה בגלל הפירסום רוצה רק לשיר...וכן הנה נינט...ירדה מלא קילוגרמים... מהבגדים הפשוטים היא התחילה לקנות רק מותגים...איפור מוגזם...ובחורה שמופיעה בכל חור - בגלל הכסף!!! (כן ואז עוד מעיזה לומר שזה לא בגלל הכסף!) מה הקטע עם הקרחת?בריטני עשתה קרחת...קיבלה פירסום ענק...אז גם נינט רוצה קצת כסף ופירסום. נמאס לי כבר מנינטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!(טוב בעצם אף פעם לא אהבתי אותה) נינט - יצאת מכל חור!תעשי מה שאתה יודעת לעשות - לשיר! וקרחות לא יעשו אותך זמרת...סתם סלב שמחקה סלב מארצות הברית...(כרגיל אצלינו בארץ!) בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

eshkolit32

New member
היה שווה לשים פה אוף

מורקה, להבא, את יודעת....בדיוק בשביל מקרים כאלה הוא נועד. ולגבי נינט: כשראיתי אותה בפעם הראשונה בלי השיער היפה שהיה לה היתי מופתעת ולא הבנתי מה הקטע ואז שמעתי שזה בשביל יחסי ציבור לאיזו חברה סלולרית. האמת היא שאני חושבת שהיא וכולנו כאן קורבנות של כמה קודקודים שידם בכל שמכתיבים לנו את סדר היום.....אבל לגופו של ענין, כמו שאומרים עורכי דין, היא עדיין יפה, גם עם הקרחת המעצבנת הזאת. היא מענינת אותנו, צהוב תמיד ענין אותנו וזה שהאדם הוא יצור סקרן ורכלן זה דבר שאי אפשר להיפטר ממנו....כך שמי שלא רוצה להתעסק בזה, זאת זכותו המלאה. ומי שכן מתעסק בזה לא נראה לי צריך להרגיש שזה לא בסדר. זה די טבעי בעיני.

לא מת על קרחות, ולא על איך שזה על נינט

אבל לפי דעתי, זה שאנחנו מקיימים את הדיון הזה, וזה שהדיון צץ בכל מקום - זה בדיוק מה שהמשווקים שלה רצו...

sivosh

New member
אתמול ראיתי פעם ראשונה את הפרסומת המדוברת

אני חייבת להגיד משהו: בשביל פרסומת כזו מטומטמת לעשות קרחת?!?!?!?! תכלס לפחות הכסף היה שווה את זה... :/

למעלה