מה דעתכם על...

מה דעתכם על...

ללכת ולראות את הבחור/ה המוצע/ת?? לאו דוקא בידיעתה/ו (באירוע וכדו`) כדי לדעת אם יש כוון וכדאי בכלל לגשת לפגישה..

עוד יחשבו שאתה רודף שמלות../images/Emo4.gif

עדיף שתתחפש לביג מאמא ותוכל לבלות עם חברות החתונה. ברצינות, אני מכיר חבר שליווה אותו למחצה נשים והצביע לעבר בחורה שמתאימה לו ואמר שהיא מצאה חן בעיניו ,סידר לו פגישה ו....... התארסו, מדוע שלא תנסה? תשתדל שלא יעלו עליך שאתה דלוק על הבנות

kiss 18

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הרעיון של ביג מאמא... אני מכירה

משהו שההורים של הבחורה הלכו ליראות את הבחור בכויילל מאוחר, כך שהבחור לא היה במיטבו, וההורים אמרו שהם לא מוכנים... אז אני חושבת שאם אתה הולך ליראות את הבחורה בארוע אז זה בסדר
...

זה נראה לי שלב של לאחר הבירורים

ז``א עניין הראייה,מטרתו בקידום ההליך כביכול.אם זה יתרום משהו אז רצוי לבצע מעין ``השתדלות`` בפועל..על אף אם זה כרוך בהגעה למקום כזה או אחר.הזכרת לי מקרה שנכחתי בחתונה ואחד מהמוזמנים צפה בי מהצד במבטו הבוחן שהרגישו גם הסובבים אותי.בסוף הסתבר בעליל למפרע שהסיבה שלו הייתה זהה להצגת שאלתך.

kiss 18

New member
יאוו בטח התפדחת... לפחות שהיה עושה את זה

בצורה עדינה...

הרגשתי מובכת.מאוד..אך זה לא הטריד

אותי במיוחד.לאור העובדה שהבנתי את פשר מבטיו רק בתום האירוע:)

מה דעתך להחלפת תמונות?

אגב, חברי ג'נג'י העדיף לקחת בחורה שחורה, כשהיא שמעה על ג'ינגי ונבהלה! וטענה שבשום אופן ופנים לא תקח את הבחור הכתום, ביקשו ממנה לראות אותו בחתונה של אחד חבריו, הלכה לחתונה ושינתה את דעתה והסכימה לפגוש אותו, הם כעת נשואים ומאושרים, הראייה משנה את דעתם, מי שרוצה לראותי מוזמן לבוא לחתונה שייערך מחר בערב בהדר דימול, חח...

kiss 18

New member
../images/Emo18.gif תילבש את האפודה בצבע צהוב זורח של

הנהגים (איזה הסבר עילג ה' ירחם), כך נוכל לזהות אותך התוך כל השחורים שבאולם...

אני זוכרת

שחמותי לשעבר באה לחתונה מסוימת כדי לראות אותי. שעה לפני הנסיעה לחתונה הודיעו לי שזה הולך לקרות. שיחקתי אותה כאילו אני לא לחוצה - אבל הייתי בסטרס. המשפחה מסביב ביקשה שאשנה סגנון, שאחליף בגד, שאוריד קצת מהאיפור... ואני סרבתי, כי אין טעם לשחק מי שאת לא. במהלך החתונה שכחתי ממנה, אבל בשלב של הריקודים, ניגשה אלי מישהי ולחשה לי באוזן "היא מסתכלת עליך... תתנהגי יפה". שלחתי אותה ממני ואמרתי שאני לא מתכוונת לרקוד אחרת. בסוף התחתנו, אלא מה? (וגם התגרשנו, אבל זה כבר היה מסיבות אחרות).

דווקא אחרי??

אם מזדמן לראות לפני שלב הבירורים אז יש הבדל?? ולכל הילדותיים שמגיבים מהרהורי ליבם אז אם לא הבנתם הרעיון הוא לחסוך את הטרחה שלך ושלה.. ולא באמת חייבים לבחון אותה מכף רגל ועד ראש מספיק מבט כללי על סגנון וכדו`

דווקא אחרי??

אם מזדמן לראות לפני שלב הבירורים אז יש הבדל?? ולכל הילדותיים שמגיבים מהרהורי ליבם אז אם לא הבנתם הרעיון הוא לחסוך את הטרחה שלך ושלה.. ולא באמת חייבים לבחון אותה מכף רגל ועד ראש מספיק מבט כללי על סגנון וכדו`

למעלה